evet kanka onlar yaşlanmış nenem saat 10 deyınce uyuyo nevoşun eklem agrıları artmıs munenın cımbızı korelmış
meg sen ben biz cıtır kızlar grubu kuralım
bişey olmazzz yeaaa en fazla nenem gene kelle paça çorbası yapar bendenAhhahha tolican şu lafları bana etsen ben de pataklardım seni, görmesinler
uslu uslu gittiğine inanamadım bak, ama nenenin patakladığına inanırım
Boşver sen müdürü, neneyi, nevoyu..ihtiyar heyeti onlar
Al megi de Gel biz çıtıların arasına
Ben daha 33 yaşındayımevet kanka onlar yaşlanmış nenem saat 10 deyınce uyuyo nevoşun eklem agrıları artmıs munenın cımbızı korelmış
meg sen ben biz cıtır kızlar grubu kuralım
Gördüm bileAhhahha tolican şu lafları bana etsen ben de pataklardım seni, görmesinler
Sana küstüm
Pijama konusunda tolin'e yardımcı olacak mısın
Çizgili donlarım var, yollarım tabisi tolicanımaPijama konusunda tolin'e yardımcı olacak mısın
Gördüm bile
Med'cim tolin'in pijamalarını gördün müYılbaşı konsepti yarışmasına katılacakmış bana resimleri yolladı hangisini giysem diye ben karar veremedim yardımcı olur musun
Bunlar arasında seçim yapamıyor garibim lütfen yardımcı olalımHaaa bunu görmemişim
Pijama deyince, mapısa atılınca giyeceği pijamalara gitti aklım
donlarımı uluorta sergilemeyiniz litfen sonra erkek üyeler dadanıyo siteyeBunlar arasında seçim yapamıyor garibim lütfen yardımcı olalım
Med'cim o topic topic gezip bizi atıyor ben de arkasını topluyorum.İntikam öyle değil böyle alınır
Senin donlarını gören erkek üyeler siteyi terk ederler bizde kurtuluruzdonlarımı uluorta sergilemeyiniz litfen sonra erkek üyeler dadanıyo siteye
ya sız benım donlarımdan coraplarımdan ne istiyonuz ya hainlerSenin donlarını gören erkek üyeler siteyi terk ederler bizde kurtuluruzBir işe yaramış olursun
Tam çam ağacıBence en güzeli yeşilli don, altına da kırmızı paçalı don giydiğinde al sana mis gibi bi yılbaşı konsepti
demi medim ya bu nevoş ne anlar dondan tarz olmaktanBence en güzeli yeşilli don, altına da kırmızı paçalı don giydiğinde al sana mis gibi bi yılbaşı konsepti
O zaman arkamdan dedikodu yapmayacaksınya sız benım donlarımdan coraplarımdan ne istiyonuz ya hainler
Haklısın ben senin kadar zevkli değilimdemi medim ya bu nevoş ne anlar dondan tarz olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?