- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım nerem yaramaz yaaa valla hakkımı yıyonuz![]()
ne yaramazlıgımı gordun nenem yaaaaaTabi tabiiii sakincene duruyın demi![]()
ne yaramazlıgımı gordun nenem yaaaaa![]()
hainler yaaaa sıteden atılmadan helvamı yedıler bı kına yakamadıkları kaldıResimleri ben koymaqdım herhalde,dün helvan yapılmış yarasınnn![]()
hainler yaaaa sıteden atılmadan helvamı yedıler bı kına yakamadıkları kaldı![]()
bak bak bak nene dedık bagrımıza bastık kara vijdanlı neneSen kaşındın annemkınayıda ben yakcam
![]()
bak bak bak nene dedık bagrımıza bastık kara vijdanlı nene![]()
hain nene zalım neneKara vicdanlıııı kara vicdanlııııııı nene yaaaa![]()
seneye senı bu kategoriye yazayımda gör yaramaz neneHahahahhaa![]()
seneye senı bu kategoriye yazayımda gör yaramaz nene![]()
med bu hain nene mune nevreste harbi pinko efser adra megle benı corbalar topıgınde patakladılar hain nenede benden kelle paça corbası yaptı halbukı ben uslu uslu sohbet etmeye gıtmıstım orayaSiz ne didişip duruyonuz nene torun be![]()
med bu hain nene mune nevreste harbi pinko efser adra megle benı corbalar topıgınde patakladılar hain nenede benden kelle paça corbası yaptı halbukı ben uslu uslu sohbet etmeye gıtmıstım oraya![]()
evet kanka onlar yaşlanmış nenem saat 10 deyınce uyuyo nevoşun eklem agrıları artmıs munenın cımbızı korelmışuslu uslu gittiğine inanamadım bak, ama nenenin patakladığına inanırım
Boşver sen müdürü, neneyi, nevoyu..ihtiyar heyeti onlar
Al megi de Gel biz çıtıların arasına![]()