O zaman arkamdan dedikodu yapmayacaksın
yahu yapıyorumda noluyo saat gecmeden goruyosunuz alarmmı taktınız profılıme anlamadımkıHaklısın ben senin kadar zevkli değilim
Vallahı tamamen tesadüf görüyorumyahu yapıyorumda noluyo saat gecmeden goruyosunuz alarmmı taktınız profılıme anlamadımkı
nevoş adresını ver sanada yollıycam o donlardan coraplardan
benı o donlarımla coraplarımla ne muhendısler ne doktorlar istedide ben varmadım hhhhııııhhhhVallahı tamamen tesadüf görüyorum
Sağol şekerim eşim bu kadar iddialı kıyafet giymeme izin vermiyor..
Kesin öyledirbenı o donlarımla coraplarımla ne muhendısler ne doktorlar istedide ben varmadım hhhhııııhhhh
Sağol şekerim eşim bu kadar iddialı kıyafet giymeme izin vermiyor..
benı o donlarımla coraplarımla ne muhendısler ne doktorlar istedide ben varmadım hhhhııııhhhh
yahu yapıyorumda noluyo saat gecmeden goruyosunuz alarmmı taktınız profılıme anlamadımkı
nevoş adresını ver sanada yollıycam o donlardan coraplardan
Evde kalmış kendini avutuyor.Susun ya karnım ağrıdı
Adra bugün gelmedi yoksa sonunda sabun mu yaptın arkadaşımıgercekteeeennn
Evde kalmış kendini avutuyor..İnanmış numarası yapalım yazıktır. O donlarla kim alacaksa
Med'cim biz bayağı kalabalığız sen bilirsin..Bırak donları bu çeneyle kim alır nevom onu
(tolican çaktırma onlardanım sansın)
Med'cim biz bayağı kalabalığız sen bilirsin..Yarın senin içinde özel resimler bulabilirim
Bul nevom bul, yılbaşında nasıl bişey giyeceğime karar veremiyorum, şöyle iddialı bişeyler olsun, artık eşim de yok sıkıntı olmaz
evet meyraaaa nevosu yolcu edıcem bakırkoyeKız bakırkoye hazırlıkmı yapıyon?: )))
hıııhhhhh sen benım donlarıma gurban ollllEvde kalmış kendini avutuyor..İnanmış numarası yapalım yazıktır. O donlarla kim alacaksa
hain adra korkup kactı bendenAdra bugün gelmedi yoksa sonunda sabun mu yaptın arkadaşımıReklamını yaptığına göre
sen onlardanmıs gıbı yap ceteyı ıcten cokertelım kankaBırak donları bu çeneyle kim alır nevom onu
(tolican çaktırma onlardanım sansın)
seve seve
Siz ne didişip duruyonuz nene torun be
med bu hain nene mune nevreste harbi pinko efser adra megle benı corbalar topıgınde patakladılar hain nenede benden kelle paça corbası yaptı halbukı ben uslu uslu sohbet etmeye gıtmıstım oraya
uslu uslu gittiğine inanamadım bak, ama nenenin patakladığına inanırım
Boşver sen müdürü, neneyi, nevoyu..ihtiyar heyeti onlar
Al megi de Gel biz çıtıların arasına
evet kanka onlar yaşlanmış nenem saat 10 deyınce uyuyo nevoşun eklem agrıları artmıs munenın cımbızı korelmış
meg sen ben biz cıtır kızlar grubu kuralım
Ahhahha tolican şu lafları bana etsen ben de pataklardım seni, görmesinler
bişey olmazzz yeaaa en fazla nenem gene kelle paça çorbası yapar benden
Bence en güzeli yeşilli don, altına da kırmızı paçalı don giydiğinde al sana mis gibi bi yılbaşı konsepti
tolin..iki dakka dusa gırdım arkamdan ne dedıkodular donmus vay haınler zalımlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?