- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
ben hepsıne bırer kısı yazmaya calıstım farklı farklı kişileri:)Butun anketler ayni isimler donuyor uyeler bu kadar mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hepsıne bırer kısı yazmaya calıstım farklı farklı kişileri:)Butun anketler ayni isimler donuyor uyeler bu kadar mi![]()
Bi iki kisi oynuyor evette anketin sayisi fazla olunca ayni isimler goze carpiyor anket sayisu az olsa bu isimler olsa yine ozaman yerinde olurmus gibi geldi fikrim sadece sanirim cok oldugu dan oyle gozukuyorben hepsıne bırer kısı yazmaya calıstım farklı farklı kişileri:)
Bence ozaman onlar sitenin enleri olmus zaten 3 assa 5 yukari herkes bu kadar sik gordugu uyenin ozelliklerinide biliyor oluyor zaten bende dahil cogunu birebir olmasada yorumlardan vs asinayim ..birsuru anket acip ayni isimlerle en secmek garip geldi bikac oylama yaptim guzelde olmus ama girdikce gozume batti ayni liste cikmasi fazla olmasa yerinde olacakmis diye dusundum
fıkrınız dogru ancak burda asıl onemlı olan lıste olusturmak ama bı cok uye üşendiği için liste olusturmuyo dogal olarak farklı kısıler cıkmıyo yoksa bende farklı kısıler gormek daha kalabalık olsun ısterdım:)Bi iki kisi oynuyor evette anketin sayisi fazla olunca ayni isimler goze carpiyor anket sayisu az olsa bu isimler olsa yine ozaman yerinde olurmus gibi geldi fikrim sadece sanirim cok oldugu dan oyle gozukuyor
Anladim tesekkurler :)fıkrınız dogru ancak burda asıl onemlı olan lıste olusturmak ama bı cok uye üşendiği için liste olusturmuyo dogal olarak farklı kısıler cıkmıyo yoksa bende farklı kısıler gormek daha kalabalık olsun ısterdım:)
Bence ozaman onlar sitenin enleri olmus zaten 3 assa 5 yukari herkes bu kadar sik gordugu uyenin ozelliklerinide biliyor oluyor zaten bende dahil cogunu birebir olmasada yorumlardan vs asinayim ..birsuru anket acip ayni isimlerle en secmek garip geldi bikac oylama yaptim guzelde olmus ama girdikce gozume batti ayni liste cikmasi fazla olmasa yerinde olacakmis diye dusundum
Her yıl bu dönemlerde yapılan amacı En seçilmekten ziyade bütün üyelerin eğlendiği, arada birbirine takıldığı, tanışmayanların tanıştığı bir yarışmadır En'ler yarışması, adayları üyeler belirler, mümkün olduğunca uzun tutarız aday gösterme süresini, ki görmeyen duymayan varsa haberdar olsun gelsin adaylarını yazsın.
Eleştirilerinizi dikkate alacağımızdan emin olun, bu sene böyle oldu ama nasipse seneye kategorilerde farklı farklı üyelerin olması için bir çözüm üretilir:)
Ben uyelerin aday sectigini bilmiyordum zaten ayni liste olunca mantiken oyleymis gibide gorunmuyor.. ve bende en icin aday gostermedim cunku oyle birseyde gormedim nasil yapilacagini da bilmiyorum ogrenmis oldum simdi paylasarak :)farklı üyelerin çıkması için tek çözüm katılımın çok olması
e sitede en çok takılan kişiler yazıyor onlar da bildiği tanıdığı en çok göze çarpanları yazıyorlar
ben geçen yıl üşengeçliğimden yazmamıştım mesela
tutup da birisi bunlar bunlar olsun demiyor ki eleştiriyi gereksiz buldum
adayları da en i de seçen biziz
ben buraya yenı geldıgımde bu kadar aktıf degıldım bı aksam bdv deki konuların bırınde carrie ve ebrutolga geyık yapıyolardı o akşam yurt odasında gulmekten kopmuştum sonra mune geldı o zaman gızlılık yoktu altta mavı rente mune yazıyodu carrie muneyi gorunce mune geldi kaçınnnnn diyip kaçmıştı o yuzden gonlumun komıgı her zaman carriedir umarım daha aktıf olur seneye ondan odunc aldıgım tahtı gerı verırımCarrie nin eski performansını göremiyorum, tahtını toline kaptırmış anlaşılan![]()
Cok güldüm bunalayyyyyyyy buraya kim beni aday gösterdiyse gelip oyunu kullansın
![]()