- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
baska bırı olsaydı yolardım sacını zatenTolinka bu kategoride favorim sensin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska bırı olsaydı yolardım sacını zatenTolinka bu kategoride favorim sensin![]()
![]()
Hmmm,gurula tasiycam diyosunbaska bırı olsaydı yolardım sacını zaten![]()
şu ısınamadıgımızdada bırıncı olsaydım dusmanlarım kına yakaydı ıyıydıHmmm,gurula tasiycam diyosun![]()
![]()
![]()
Dusmaninda mi var seninşu ısınamadıgımızdada bırıncı olsaydım dusmanlarım kına yakaydı ıyıydı![]()
varmış pampa sinir stres atıyolar napsınlar tek dertleri benımDusmaninda mi var senin![]()
![]()
ben buraya yenı geldıgımde bu kadar aktıf degıldım bı aksam bdv deki konuların bırınde carrie ve ebrutolga geyık yapıyolardı o akşam yurt odasında gulmekten kopmuştum sonra mune geldı o zaman gızlılık yoktu altta mavı rente mune yazıyodu carrie muneyi gorunce mune geldi kaçınnnnn diyip kaçmıştı o yuzden gonlumun komıgı her zaman carriedir umarım daha aktıf olur seneye ondan odunc aldıgım tahtı gerı verırım![]()
saol chesshak eden kazansın canım, bu kadar oy aldığına göre bu senenin yaramazı sensin![]()
sen evınde otur uslu uslusu twenty benmiyim degilmiyim bi el ataydiniz![]()
tolin dedimmmm : )
tesekkur ederımmmCarrie ve Tolin benim yaramazlarim, ama oyumu Toline verdim![]()