- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tahlil sonucum çıktı.
sonuç:89.200
Yarın sabah doktora gidicem. Adetim az sürdü ama okadar stres ve üzüntüden dolayı çok umursamadım. Hayır hiçbir şikayetim yok.
sadece şaşkınım..Gerçekten şaşkınım..
Peki sonrasinda kimlik ve babalik icin tekrar dava acmak gerekmezmiYok ya adam beni istemediği için gidiyor ne yapabilir ki sırf çocuk için zorla kalacağına gitmesini tercih ederim. Ayrıca etrafımız hep avukat dolu ama ben böyle bişeyi sorup danışamam. Ay nasıl dayanıcam bunu içimde tutarak
kızlar ya çok enteresan şeyler yaşıyorum şuan. Az önce eşim aradı ben açtım rüzgar sesi vardı biraz seslendim kapattım sonra ben aradım bişey mi oldu noldu diye, cebimdeydi telefon yanlışlıkla olmuştur seni özlediyse demekki aramış dedi.(2 aydır hiç böyle bişey olmadı) bikaç saat önce aldığım bu haber üstüne böyle olması da çok değişik hissettirdi. Bu haberi vermek için ne hayallerimiz vardı bizim. Şimdi ne hallerdeyiz..Söylemedim tabiki yutkundum kendime sakladım haberi..
Hakkımda hayırlısını ver Allah'ım diyorum lütfen benm için dua eder misiniz.
kızlar ya çok enteresan şeyler yaşıyorum şuan. Az önce eşim aradı ben açtım rüzgar sesi vardı biraz seslendim kapattım sonra ben aradım bişey mi oldu noldu diye, cebimdeydi telefon yanlışlıkla olmuştur seni özlediyse demekki aramış dedi.(2 aydır hiç böyle bişey olmadı) bikaç saat önce aldığım bu haber üstüne böyle olması da çok değişik hissettirdi. Bu haberi vermek için ne hayallerimiz vardı bizim. Şimdi ne hallerdeyiz..Söylemedim tabiki yutkundum kendime sakladım haberi..
Çözülmesi gereken şeyler var evliliğinizde ama hiç boşanabilecek bi çift gibi görünmüyorsunuzkızlar ya çok enteresan şeyler yaşıyorum şuan. Az önce eşim aradı ben açtım rüzgar sesi vardı biraz seslendim kapattım sonra ben aradım bişey mi oldu noldu diye, cebimdeydi telefon yanlışlıkla olmuştur seni özlediyse demekki aramış dedi.(2 aydır hiç böyle bişey olmadı) bikaç saat önce aldığım bu haber üstüne böyle olması da çok değişik hissettirdi. Bu haberi vermek için ne hayallerimiz vardı bizim. Şimdi ne hallerdeyiz..Söylemedim tabiki yutkundum kendime sakladım haberi..
Buda geçer....kızlar iyiki varsınız şuan.. kendimi çok yalnız ve karışık hissediyorum..
Evet en son 2 ay oluyordur tam hatırlamıyorum tabi hangi gün oldu ama bilmiyorum ki benm zaten beklediğim bişey de değildi. Yarın doktora gidip detayları öğrenicem. Bu değer 18, 20 günlük müymüş. Bir arkadaş değer aralığına göre 2,5 aylık gibi bişey yazmıştı.hamilelik yaklasik olarak 18-20 gun once olusmus siz 2 aydir ayri degilmiydiniz
degeriniz tam olarak 89.2 mi yoksa 89200 muEvet en son 2 ay oluyordur tam hatırlamıyorum tabi hangi gün oldu ama bilmiyorum ki benm zaten beklediğim bişey de değildi. Yarın doktora gidip detayları öğrenicem. Bu değer 18, 20 günlük müymüş. Bir arkadaş değer aralığına göre 2,5 aylık gibi bişey yazmıştı.