- 27 Mart 2019
- 29.082
- 104.129
- Konu Sahibi Minnosprenses
4.sınıf mıEst okuma yazmayı 4 . sınıfta öğrendim . Meramımi yanlış ifade ettim. Özür
Biz 4.sınıfta denklem çözüyorduk kümeler konusu vardı kesilirler falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.sınıf mıEst okuma yazmayı 4 . sınıfta öğrendim . Meramımi yanlış ifade ettim. Özür
O zaman yazacağın zaman 10 defa düşün 1 defa değill banada ilk okulumusun gibi lafları etmeden önce düşünmeliydin dimi ?Est okuma yazmayı 4 . sınıfta öğrendim . Meramımi yanlış ifade ettim. Özür
Tarih ile ne ilgisi var. O zaman ilkokula yeni mi baslamistiniz?
Parem cevap verme lütfen4.sınıf mı
Biz 4.sınıfta denklem çözüyorduk kümeler konusu vardı kesilirler falan
Ablası var nişanlım görüşüyor rahatsız oluyorum Yan yana gelirsek konuşacağım bu konuyuGörüşme kuzum. Eşin arkadaşı ile görüşmek isterse kendi bilir ama sen ne kok böyle insana ne bulaş.
Bazı insanları böyle durumlarda tanıyoruz işte
O zaman yazacağın zaman 10 defa düşün 1 defa değill banada ilk okulumusun gibi lafları etmeden önce düşünmeliydin dimi ?
Aynen öyleMinnosprenses MssPARE Jou kızlar bence fazla didişmeyin sonu iyi görünmüyor mapus damlarında olmayın sonra, dağılalım mı
Kesinliklee ❤Minnosprenses MssPARE Jou kızlar bence fazla didişmeyin sonu iyi görünmüyor mapus damlarında olmayın sonra, dağılalım mı
İyi bayramlar bebeğim çıkalım konudan lütfenEğlence mi var burda, gec kalmışım sanirim
Konya limisin 42 yazıyor ondan sordum bitirim kardeşUzadı bir an önce bu nahoş atışma bitsin istedim
Parem gidiyozKonya limisin 42 yazıyor ondan sordum bitirim kardeş
Geliyorum kuzum.yakala beniParem gidiyoz
Kuzum nişanlın konuyu bilmiyor mu, biliyor.Ablası var nişanlım görüşüyor rahatsız oluyorum Yan yana gelirsek konuşacağım bu konuyu
Hayırli bayramlarr herkeseeeeeeeeIyi bayramlar bebegim
Yakaladım bebisGeliyorum kuzum.yakala beni
Konya evetKonya limisin 42 yazıyor ondan sordum bitirim kardeş