EN YAKIN ARKADAŞIM VE İLİŞKİM

ARKADAŞIM MI HAKLI YOKSA BEN Mİ

• ARKADAŞIN

• SEN

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ama hatalı yazım yok orada ablacığım😀
Orada denmez orada bir yeri işaret etmek için kullanılır yazdığım yazı da bir hata yok denir

Tamam sen en güzel Türkçeyi kullanıyorsun anladık ama bu çaban ne amaç ne herkes hatalı sen muhteşem derdin ne buraya takildin duzeltin dedin bundan sonra sana soralım oldumu?şimdi bdv git orda çok düzelteceğin yazın imla hataları var orası senin için bir cennet olabilir

Orada denmez orada bir yeri işaret etmek için kullanılır yazdığım yazı da bir hata yok denir

Tamam sen en güzel Türkçeyi kullanıyorsun anladık ama bu çaban ne amaç ne herkes hatalı sen muhteşem derdin ne buraya takildin duzeltin dedin bundan sonra sana soralım oldumu?şimdi bdv git orda çok düzelteceğin yazın imla hataları var orası senin için bir cennet olabilir
Oldu mu ? Ayrı yazılır.😃Yanlış ifade ettim kendimi. Okumak istiyorum . Okuyorum da. Ama anlatilani anlamıyorum. Kızıyorum sonra da. Kimsenin hatasını bulma gibi bir derdim yok.

Tamam da bu senii ne ilgilendirdi okuma geç ben konu için yardım istedim imla yazım yanlışı değil lütfen konu dışında yazmayı bırak sessizce uzaklaş buradanYanlış ifade ettim kendimi. Okumak istiyorum . Okuyorum da. Ama anlatilani anlamıyorum. Kızıyorum sonra da. Kimsenin hatasını bulma gibi bir derdim yok.
Mune Mune Bakarmisin lütfen konu dışı yazıyor ve polimik yaratama derdin de ayrıca özelden rahatsız ediyor

Oldu mu ? Ayrı yazılır.😃Yanlış ifade ettim kendimi. Okumak istiyorum . Okuyorum da. Ama anlatilani anlamıyorum. Kızıyorum sonra da. Kimsenin hatasını bulma gibi bir derdim yok.
Çoğumuz anladı ,üstün zekaliyiz demek sjkhsjkhsjkh
Şaka bir yana,burda neler var bu yazım şeklini öpüp başına koyar gelir özür dilersin 😂 Türkçe olduğundan şüphe edersin seni cok zor zamanlar bekliyor anlaşılan 😁

X