EN YAKIN ARKADAŞIM VE İLİŞKİM

ARKADAŞIM MI HAKLI YOKSA BEN Mİ

• ARKADAŞIN

• SEN

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buraya yazan kişiler okuma yazmayı nerde, ne zaman, nasıl ve kimden ogrendi merak ediyorum. Önce bı okuma yazmayı öğrenin , sonra buraya bı şeyler yazin...
Senden öğrendik He var mı sorun gelip gidip konunun dışında yorum yapıyorsunuz madem gözünüz yoruluyor okumayın geçin okumam yazmam eğitim seviyem sizi hiç ilgilendirmez

Buraya yazan kişiler okuma yazmayı nerde, ne zaman, nasıl ve kimden ogrendi merak ediyorum. Önce bı okuma yazmayı öğrenin , sonra buraya bı şeyler yazin...
Oldu bir daha sana soralım

Nedense benim de şu dikkatimi çekti.

Buraya yazan kişiler demişin kişiler sonrası virgül konur.
Mesela yazmayı nerde ne zaman nasıl ve kimden öğrendi merak ediyorum ediyorum derken ...
Bu cümle de bir sürü soru ekleri var.ne zaman nasıl nerde gibi bunlar sonrası nokta değil soru işareti konur.
Önce bi okuma değil bi diye bir şey yok bir olucak orası

Bunlar nedense.gözüme takıldı ahkam kesen birinin daha dikkatli daha güzel türkçesi olması gerekiyor dimi

Keşke sende ögrenip te yazsaydın,pek sayin rtük dil bilgisi almış yürümüş bayan...

Mesela yazmayı nerde ne zaman nasıl ve kimden öğrendi merak ediyorum ediyorum derken ...
Bu cümle de bir sürü soru ekleri var.ne zaman nasıl nerde gibi bunlar sonrası nokta değil soru işareti konur.

Bunlar nedense.gözüme takıldı ahkam kesen birinin daha dikkatli daha güzel türkçesi olması gerekiyor dimi

Keşke sende ögrenip te yazsaydın,pek sayin rtük dil bilgisi almış yürümüş bayan...
Teşekkür ederim dikkat ederim. 🙏🙏🙏

Ama hatalı yazım yok orada ablacığım😀

X