EN YAKIN ARKADAŞIM VE İLİŞKİM

ARKADAŞIM MI HAKLI YOKSA BEN Mİ

• ARKADAŞIN

• SEN

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ablasının annesinin ne suçu varmış 🤦‍♀️ hepsi aynı o aileden vs görümcem dedi eğer istemiyorsan konuşmasını söyle dedş
Klasik erkek kafası işte.

Söyle o halde kuzum böyle insandan - ki ben çok korkarım böylesinden- dolaylı yoldan bile zarar görme ihtimalin var.

Klasik erkek kafası işte.

Söyle o halde kuzum böyle insandan - ki ben çok korkarım böylesinden- dolaylı yoldan bile zarar görme ihtimalin var.
Daha geçen gün eski patronum sordu ne yapıyor falan o arkadaşımı dedim abi bana böyle böyle yaptı adamın ağzı açık kaldı biz insan tanımıyoruz dedi

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Daha geçen gün eski patronum sordu ne yapıyor falan o arkadaşımı dedim abi bana böyle böyle yaptı adamın ağzı açık kaldı biz insan tanımıyoruz dedi
Doğru demiş kız öyle insanlar var ki bu senin arkadaş diye düşündüğün kişi gibiler işte.

Ama işte yine bir yerden dönüşmüş ve Allah fırsat vermemiş bin şükür 🤲

Çok şükür canım samimi olma dedim ama mesela dün düğüne gittiler köyde düğün vardı
Kuzum senin sakin kalman o kızı daha çok çıldırtır biliyor musun?

O seni çıldırmış sende onu bu şekilde çıldırtabilirsin sanki. Nişanlın da görülmese onlar hiç olmamış ve yokmuş gibi davran 👍🏻

Kuzum senin sakin kalman o kızı daha çok çıldırtır biliyor musun?

O seni çıldırmış sende onu bu şekilde çıldırtabilirsin sanki. Nişanlın da görülmese onlar hiç olmamış ve yokmuş gibi davran 👍🏻
Öyle yapıyorum canım benim sosyal medya varken sildim ben bu kızı ablayı yani sonra bakmış çıkarmışım ya istek attı hiç utanmadan benimkide eee onların suçu ne boşver ekle dedi ekledim neyseki kapadım sosyal medyayı artık hiçbirşey sen haberi olmuyor benimkine soruyormuş ne yapıyor falan

• Beğen
Reactions: Jou
Öyle yapıyorum canım benim sosyal medya varken sildim ben bu kızı ablayı yani sonra bakmış çıkarmışım ya istek attı hiç utanmadan benimkide eee onların suçu ne boşver ekle dedi ekledim neyseki kapadım sosyal medyayı artık hiçbirşey sen haberi olmuyor benimkine soruyormuş ne yapıyor falan
Birşey derdim ama ban sebebi sizi özlerim inanki yüzyüze sayarım ama 😂

Yüzsüzlüğün bu kadarı seninki de iyi rahatmış iyi bir laf et bakalım ne diyecek

X