- 18 Kasım 2020
- 20.482
- 49.373
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Aynen öyle kuzumNişanlına doğru söylemekte çok iyi etmişsin
Arkadaşın seni kıskanıyor gibi geldi
Bence bitirmekle iyi etmişsin
Bu devri sağlam arkadaş bulmak çok zor
Hangi cittten.gozlerım yoruldu cıttten zaten anlamadımda
Bide bana sor bende yedimAynen öyle kuzumbazen üzülüyorum gerçekten değer verdiklerinden hep darbe yedim
Çıkardım konuşmuyorum çok uzun süredirSon durum ne minnosprenses inşallah cikartmissindir o arkadaşı hayatından
yazılsın ne olmuş cittenHangi cittten.
Cidden şeklinde yazilir
Senden öğrendik He var mı sorun gelip gidip konunun dışında yorum yapıyorsunuz madem gözünüz yoruluyor okumayın geçin okumam yazmam eğitim seviyem sizi hiç ilgilendirmezBuraya yazan kişiler okuma yazmayı nerde, ne zaman, nasıl ve kimden ogrendi merak ediyorum. Önce bı okuma yazmayı öğrenin , sonra buraya bı şeyler yazin...
Buraya yazan kişiler okuma yazmayı nerde, ne zaman, nasıl ve kimden ogrendi merak ediyorum. Önce bı okuma yazmayı öğrenin , sonra buraya bı şeyler yazin...
Seviye yok ki yazınızda. Bı şey yok yani harf ve kelime karmaşası..Senden öğrendik He var mı sorun gelip gidip konunun dışında yorum yapıyorsunuz madem gözünüz yoruluyor okumayın geçin okumam yazmam eğitim seviyem sizi hiç ilgilendirmez
Tarih ile ne ilgisi var. O zaman ilkokula yeni mi baslamistiniz?Bak bi önce tarihi ondan sonra konuş derim
Sende bula bula kime sarsam kime yazsam acaba diye burayamı yazmak aklına geldi?Tarih ile ne ilgisi var. O zaman ilkokula yeni mi baslamistiniz?
Oldu bir daha sana soralımBuraya yazan kişiler okuma yazmayı nerde, ne zaman, nasıl ve kimden ogrendi merak ediyorum. Önce bı okuma yazmayı öğrenin , sonra buraya bı şeyler yazin...
Teşekkür ederim dikkat ederim.Oldu bir daha sana soralım
Nedense benim de şu dikkatimi çekti.
Buraya yazan kişiler demişin kişiler sonrası virgül konur.
Mesela yazmayı nerde ne zaman nasıl ve kimden öğrendi merak ediyorum ediyorum derken ...
Bu cümle de bir sürü soru ekleri var.ne zaman nasıl nerde gibi bunlar sonrası nokta değil soru işareti konur.
Önce bi okuma değil bi diye bir şey yok bir olucak orası
Bunlar nedense.gözüme takıldı ahkam kesen birinin daha dikkatli daha güzel türkçesi olması gerekiyor dimi
Keşke sende ögrenip te yazsaydın,pek sayin rtük dil bilgisi almış yürümüş bayan...
Ama hatalı yazım yok orada ablacığımOldu bir daha sana soralım
Nedense benim de şu dikkatimi çekti.
Buraya yazan kişiler demişin kişiler sonrası virgül konur.
Mesela yazmayı nerde ne zaman nasıl ve kimden öğrendi merak ediyorum ediyorum derken ...
Bu cümle de bir sürü soru ekleri var.ne zaman nasıl nerde gibi bunlar sonrası nokta değil soru işareti konur.
Önce bi okuma değil bi diye bir şey yok bir olucak orası
Bunlar nedense.gözüme takıldı ahkam kesen birinin daha dikkatli daha güzel türkçesi olması gerekiyor dimi
Keşke sende ögrenip te yazsaydın,pek sayin rtük dil bilgisi almış yürümüş bayan...
Kime bu yazdiginiz?Yuh kıza bak
Yalan söylettirip sonra seni hedef gösteriyor
Yılağğğn
ıy pislik