- 18 Kasım 2020
- 20.482
- 49.373
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Ablasının annesinin ne suçu varmışKuzum nişanlın konuyu bilmiyor mu, biliyor.
Görüşmesinin seni rahatsız ettiğini bilmiyor mu, biliyor diye düşünüyorum ama bilmiyorsa bile eminim tahmin ediyordur.
Amin canım benimHayırli bayramlarr herkeseeeeeeee
Herşey gonlumüzce olsunnn kuzucuklarımmm
MssPARE Minnosprenses coconatt
Aman eksik kalmaBende geliyorummm
AaaaaAman eksik kalma
Klasik erkek kafası işte.Ablasının annesinin ne suçu varmışhepsi aynı o aileden vs görümcem dedi eğer istemiyorsan konuşmasını söyle dedş
DeliAaaaa
Bensiz olurmu hele kıızzzzzz
Gelicemm bananee bananeeee
AnladımKonya evet
Daha geçen gün eski patronum sordu ne yapıyor falan o arkadaşımı dedim abi bana böyle böyle yaptı adamın ağzı açık kaldı biz insan tanımıyoruz dediKlasik erkek kafası işte.
Söyle o halde kuzum böyle insandan - ki ben çok korkarım böylesinden- dolaylı yoldan bile zarar görme ihtimalin var.
Doğru demiş kız öyle insanlar var ki bu senin arkadaş diye düşündüğün kişi gibiler işte.Daha geçen gün eski patronum sordu ne yapıyor falan o arkadaşımı dedim abi bana böyle böyle yaptı adamın ağzı açık kaldı biz insan tanımıyoruz dedi
Ayy allahımm çok şükür aman amannDoğru demiş kız öyle insanlar var ki bu senin arkadaş diye düşündüğün kişi gibiler işte.
Ama işte yine bir yerden dönüşmüş ve Allah fırsat vermemiş bin şükür
Çok şükür canım samimi olma dedim ama mesela dün düğüne gittiler köyde düğün vardıDoğru demiş kız öyle insanlar var ki bu senin arkadaş diye düşündüğün kişi gibiler işte.
Ama işte yine bir yerden dönüşmüş ve Allah fırsat vermemiş bin şükür
Kuzum senin sakin kalman o kızı daha çok çıldırtır biliyor musun?Çok şükür canım samimi olma dedim ama mesela dün düğüne gittiler köyde düğün vardı
Öyle yapıyorum canım benim sosyal medya varken sildim ben bu kızı ablayı yani sonra bakmış çıkarmışım ya istek attı hiç utanmadan benimkide eee onların suçu ne boşver ekle dedi ekledim neyseki kapadım sosyal medyayı artık hiçbirşey sen haberi olmuyor benimkine soruyormuş ne yapıyor falanKuzum senin sakin kalman o kızı daha çok çıldırtır biliyor musun?
O seni çıldırmış sende onu bu şekilde çıldırtabilirsin sanki. Nişanlın da görülmese onlar hiç olmamış ve yokmuş gibi davran
Birşey derdim ama ban sebebi sizi özlerim inanki yüzyüze sayarım amaÖyle yapıyorum canım benim sosyal medya varken sildim ben bu kızı ablayı yani sonra bakmış çıkarmışım ya istek attı hiç utanmadan benimkide eee onların suçu ne boşver ekle dedi ekledim neyseki kapadım sosyal medyayı artık hiçbirşey sen haberi olmuyor benimkine soruyormuş ne yapıyor falan
Laf konduramıyor sinsiler ya inandırıyorlar iyilik meleği rolleri ileBirşey derdim ama ban sebebi sizi özlerim inanki yüzyüze sayarım ama
Yüzsüzlüğün bu kadarı seninki de iyi rahatmış iyi bir laf et bakalım ne diyecek
Bu erkekler çok mu saf yada işlerşne gelmiyor saf ayağına yatıyorlarLaf konduramıyor sinsiler ya inandırıyorlar iyilik meleği rolleri ile
Benim ki saf değil ondan eminim işine gelmiyorBu erkekler çok mu saf yada işlerşne gelmiyor saf ayağına yatıyorlar
O zaman dümdük boz senden kıymetlilerse görüşmeye devam etsinBenim ki saf değil ondan eminim işine gelmiyor