- 12 Kasım 2010
- 2.875
- 16.554
- 39
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Bu konuyu anlattığım herkes bana ya onda gözü var yada sana dost gibi görünen şeytan dedi istisnasızBu kızın sevgilinde gözü olduğunu düşünen bir benmiyim acaba. Burada ilişkiye karışma yok, resmen sizi ayırmaya çalışma var. Bence bu kızın senin nişanlıda gözü var. Belki abisinin zoru ile falan sizi tanıştırmak zorunda kalmış, sonra nasıl bir plan yapsamda ayırsam diye uğraşmış gibi duruyor. Zira size yaptırmaya çalıştığı şeyi, diğer tarafa ilişkinizi bitirmek için kullanmış ve ara bozmaya çalışmış, bence o aile konusunda çok da alttan aşmayın, sevgiliniz arkadaşı ile görüşebilir ama o aileden aldığı lafla ilişkinizde sorun yaşarsanız, nişanlınıza da tepkinizi koyun, alttan almayın.
Bizim düğünden sonra nişanlımın arkadaşının düğünü var yani o güya eski dostumun abisinin şimdiden nişanlım beraber gideceğiz beni yalnız gönderme sen hep yanımda olursun dedi sanada birşey diyemezler o da diyemez dediNişanlın arkadaşının abisiyle görüşsün bu sorun değil, o abi yarın öbür gün evlenecek zaten, fitne kız aradan çıkacak görmeyeceksin, az sabret, laf söyleyemez sana kalabalık içinde, o yokmuş gibi davran, pandemide zaten bayram seyran hak getire, hatta gıcıklık olsun diye kanka gibi olmasa da gayet normal davran, şu an kıskançlıktan çatladığına şüphem yok
Nişanlın sana şu cümleyi kurduysa, kusura balma sma o kızla arasında mutlaka bir şey yaşanmış, bir konuşma geçmiş bana göre.Bizim düğünden sonra nişanlımın arkadaşının düğünü var yani o güya eski dostumun abisinin şimdiden nişanlım beraber gideceğiz beni yalnız gönderme sen hep yanımda olursun dedi sanada birşey diyemezler o da diyemez dedi
Yanlış anladın sanırım benim eşimin ve yanımda olmalısın onlarla küs olduğun için gitmemzlik yapma dedi tam olarak cümle bunNişanlın sana şu cümleyi kurduysa, kusura balma sma o kızla arasında mutlaka bir şey yaşanmış, bir konuşma geçmiş bana göre.
Burada sadece sana yapılmış bir yanlış yok ki , nişanlınada yapılmış ne yapılmışsa, onun normal bir şekilde onlarla iletişimde olması bana doğru gelmiyor. Sormamış mı arkadaşına kız kardeşinin amacını? Siz önceki cevabınızda nişanlınızın beni yanlış gönderme, sana birşey diyemezler demesine istinaden yazdım. O kız ve ailesi sana ne diyebilirler ki nişanlın yanında olmasada. Bence nişanlın biliyor o kızın kendine birşeyler hissettiğini, hatta kızım ailesi bile biliyor, ben olayın gidişatından böyle hissettim. Zira benim kardeşim en yakın arkadaşımın nişanlısı ile bu şekilde arasını açmaya çalışsa ben o kardeşin canına okurum ve özrünüde bir güzel diletirim. Yok benim kardeşim yapmaz kafasında bir adamsa, o zaman ikinizinde o düğünde işi yok zaten.Yanlış anladın sanırım benim eşimin ve yanımda olmalısın onlarla küs olduğun için gitmemzlik yapma dedi tam olarak cümle bun
Bilmiyorum inanın sizin gibi düşünmüyorum nişanlım arkadaşına söyle arkadaş ı o herkesin işine karışır ben onun hakkını veririm sen merak etme demişBurada sadece sana yapılmış bir yanlış yok ki , nişanlınada yapılmış ne yapılmışsa, onun normal bir şekilde onlarla iletişimde olması bana doğru gelmiyor. Sormamış mı arkadaşına kız kardeşinin amacını? Siz önceki cevabınızda nişanlınızın beni yanlış gönderme, sana birşey diyemezler demesine istinaden yazdım. O kız ve ailesi sana ne diyebilirler ki nişanlın yanında olmasada. Bence nişanlın biliyor o kızın kendine birşeyler hissettiğini, hatta kızım ailesi bile biliyor, ben olayın gidişatından böyle hissettim. Zira benim kardeşim en yakın arkadaşımın nişanlısı ile bu şekilde arasını açmaya çalışsa ben o kardeşin canına okurum ve özrünüde bir güzel diletirim. Yok benim kardeşim yapmaz kafasında bir adamsa, o zaman ikinizinde o düğünde işi yok zaten.
Allah aşkına neden büyük harf. Neden bağırıyorsunuz ki. Hem gözümüze hem kulağımıza yazıkMERHABA ARKADAŞLAR KONUM UZUN AMA SİZE KISACA BAHSEDEYİM
EN YAKIN ARKADAŞIM ÜNİVERSİTE ODAMI PAYLAŞTIĞIM VE AYNI ZAMANDA SIRA ARKADAŞIM OLUR , BEN YENİ VE 8 SENELİK BİR İLİŞKİDEN AYRILMIŞTIM ARKADAŞIMIN ANNESİ NİŞANLIM OLAN KİŞİ İLE TANIŞTIRDI ANLAŞTIK SEVGİLİ OLDUK 3 AY SONRA BU ARKADAŞIMIN EVİNE MİSAFİRLİĞE GİTTİK VE NİAŞANLIM VE BEN BAŞKA ŞEHİRLERDE ARKADAŞIMDA BAŞKA ŞEHİRDE NİŞANLIM AYNI ZAMANDA ARKADAŞIMIN KÖYLÜSÜ OLUR VE ARKADAŞIMIN ABİSİNİN EN YAKIN DOSTU OLUR. ..
NİŞANLIM ARKADAŞIMIN EVİNE GİTTİKTEN SONRA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ KIZ ARKADAŞIMDA DAHA ERKEN KANKA SAÇMALA VS DEDİ AİLEME KONUYU AÇMAYIP NİŞANLIMA AİLEMLE KONUŞTUM AMA DAHA ERKEN BİRBİRİNİZİ TANIYIN DE DEDİ BENSE ÖYLE YAPMAK İSTEMEDİM SEVDİM EVLENMEKTE İSTEDİM FAKAT BU ARKADAŞIM YOK YA KANKA ERKEN DAHA SÖYLEME AMA NİŞANLIM OLAN ŞAHISA YALAN SÖYL DEDİ ONU DİNLEMEDİM ARKADAŞIM NŞANLIMA YALANSÖYLEDİM OLARAK BİLİYORDU AMA NİŞANLIMA HERŞEYİ DOĞRU SÖYLEDİM AİLEMLE KONUŞTUM GELSİNLER AİLECEK TANIŞALIM DEDİLER BU ARADA ARKADAŞIM TABİ ARKDAMDAN NİŞANLIMA BENİM OYALADIĞIMI ONA YALA SÖYLEDİĞİMİ SÖYLEMİŞ NİŞALIMDA 3 GÜN KONUŞMADI BENİMLE SONRA ARADI HERŞEYİ ANLATTI BENDE ARKADAŞIMIN BANA BÖYLE YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİ FAKAR BENİM ONU DİNLEMEDİĞİMİ SÖYLEDİM SİZCE BU KIZ BİZİ AYIRMAK İSTEMEMİŞ Mİ BEN ARKADAŞLIĞIMI BİTİRDİM 9 AYDIR KONUŞMUYORUM FAKAT BEN BU KIZI KÖYE GİDERSEM BAYRAMDA SEYRANDE DENK GELECEĞİM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM BİRDE BENİM ESKİ İLİŞKİMDE KISKANÇ OLDUĞUMU VE ONLARIN KONUŞMASINI İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞ Kİ ASLA BÖYLE BİRŞEY YOK
Valla bilmiyorum bu işine karışmak değil ki iki taraflı bilerek yalan söyleyip ayırmaya çalışmak böyle insanla hiç bir şekilde hayatta tutmamak, muhattap olmamak gerekir. Siz bu kızla iletişimde kaldığınız sürece başınız beladan kurtulmaz. Zira böyle esaslı planlarla ara açmaya çalışan kız her şeyi yapar, iftirada atar yalanda söyler.Bilmiyorum inanın sizin gibi düşünmüyorum nişanlım arkadaşına söyle arkadaş ı o herkesin işine karışır ben onun hakkını veririm sen merak etme demiş
Yeni üyelik zamanları tabi dikkat etmedim çok özür diliyorumAllah aşkına neden büyük harf. Neden bağırıyorsunuz ki. Hem gözümüze hem kulağımıza yazık
Yeni üyelik zamanları tabi dikkat etmedim çok özür diliyorum
Formül basit: Herhangi bir ilişkiye üçüncü bir kişi karışırsa o ilişki mutlu bir birliktelik olmaz.MERHABA ARKADAŞLAR KONUM UZUN AMA SİZE KISACA BAHSEDEYİM
EN YAKIN ARKADAŞIM ÜNİVERSİTE ODAMI PAYLAŞTIĞIM VE AYNI ZAMANDA SIRA ARKADAŞIM OLUR , BEN YENİ VE 8 SENELİK BİR İLİŞKİDEN AYRILMIŞTIM ARKADAŞIMIN ANNESİ NİŞANLIM OLAN KİŞİ İLE TANIŞTIRDI ANLAŞTIK SEVGİLİ OLDUK 3 AY SONRA BU ARKADAŞIMIN EVİNE MİSAFİRLİĞE GİTTİK VE NİAŞANLIM VE BEN BAŞKA ŞEHİRLERDE ARKADAŞIMDA BAŞKA ŞEHİRDE NİŞANLIM AYNI ZAMANDA ARKADAŞIMIN KÖYLÜSÜ OLUR VE ARKADAŞIMIN ABİSİNİN EN YAKIN DOSTU OLUR. ..
NİŞANLIM ARKADAŞIMIN EVİNE GİTTİKTEN SONRA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ KIZ ARKADAŞIMDA DAHA ERKEN KANKA SAÇMALA VS DEDİ AİLEME KONUYU AÇMAYIP NİŞANLIMA AİLEMLE KONUŞTUM AMA DAHA ERKEN BİRBİRİNİZİ TANIYIN DE DEDİ BENSE ÖYLE YAPMAK İSTEMEDİM SEVDİM EVLENMEKTE İSTEDİM FAKAT BU ARKADAŞIM YOK YA KANKA ERKEN DAHA SÖYLEME AMA NİŞANLIM OLAN ŞAHISA YALAN SÖYL DEDİ ONU DİNLEMEDİM ARKADAŞIM NŞANLIMA YALANSÖYLEDİM OLARAK BİLİYORDU AMA NİŞANLIMA HERŞEYİ DOĞRU SÖYLEDİM AİLEMLE KONUŞTUM GELSİNLER AİLECEK TANIŞALIM DEDİLER BU ARADA ARKADAŞIM TABİ ARKDAMDAN NİŞANLIMA BENİM OYALADIĞIMI ONA YALA SÖYLEDİĞİMİ SÖYLEMİŞ NİŞALIMDA 3 GÜN KONUŞMADI BENİMLE SONRA ARADI HERŞEYİ ANLATTI BENDE ARKADAŞIMIN BANA BÖYLE YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİ FAKAR BENİM ONU DİNLEMEDİĞİMİ SÖYLEDİM SİZCE BU KIZ BİZİ AYIRMAK İSTEMEMİŞ Mİ BEN ARKADAŞLIĞIMI BİTİRDİM 9 AYDIR KONUŞMUYORUM FAKAT BEN BU KIZI KÖYE GİDERSEM BAYRAMDA SEYRANDE DENK GELECEĞİM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM BİRDE BENİM ESKİ İLİŞKİMDE KISKANÇ OLDUĞUMU VE ONLARIN KONUŞMASINI İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞ Kİ ASLA BÖYLE BİRŞEY YOK
Karıştırmadığım için kötü oldum zatenFormül basit: Herhangi bir ilişkiye üçüncü bir kişi karışırsa o ilişki mutlu bir birliktelik olmaz.
Kim olursa olsun karıştırmayın, kimse sizin hislerinizi anlamaz çünkü o ilişkinin içinde olan sizsiniz
güven, sevgi vs ortamını siz biliyorsunuz ve başkası anlamaz ki art niyetle de davranabilir
bir karar alacaksanız siz ve sevgiliniz alsın, başkası değil
Nisanlini arkadasini bilmem ama..
Nacizane isyan etmeye yorum yaziyorum..
Kardes, ne bir noktalama isareti, ne gramer, ne anlatim kabiliyeti... Bir de universite ogrencisiymissiniz. Anlatim tarziniz ilk okul terk bir insandan iyi degil. Biraz ozen gosterin. Bu ne yahu? Elini sallayan universite mezunu oluyor..
kardeşim okuma hoşuna gitmediyde benim diplomamı sorgulamak sana mı kaldıNisanlini arkadasini bilmem ama..
Nacizane isyan etmeye yorum yaziyorum..
Kardes, ne bir noktalama isareti, ne gramer, ne anlatim kabiliyeti... Bir de universite ogrencisiymissiniz. Anlatim tarziniz ilk okul terk bir insandan iyi degil. Biraz ozen gosterin. Bu ne yahu? Elini sallayan universite mezunu oluyor..