• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende benzer bir anıya sahibim benim arkadaşımda çok değişmişti ve yaşam şekli bana uymadığı için uzaklaşmayı seçtim zaten arkadaşım da beni tanıdığı için son zamanlarda yediği haltları pek anlatamıyordu. Beni uzaklaştıran günü birlik ilişkileri değil de hayatında biri olan erkeklere kur yapması vs idi yani bekar insanlar ile olan ilişkisi umurumda olmazdı. Ben uzaklaşırken tabi zaman zaman geçmiş güzel anılarımıza binaen vicdan azabı yaşıyordum. Tavsiyem senin de uzaklaşman olacaktır. Konu sahibini eski konuları ile iğneleyen ve çirkin yakıştırmalar yapan arkadaşları da şaşırıyorum herkesin derdini paylaştığı bir platform burası

Başına bir şey gelebilir diye de düşünüyorsunuz ve burada o kadar yorum yapan kişiye sadece para için yapıyor buna ne denir biliyorsunuz ekseninde yorum yaptınız yani
İnsanın öncelikler sıralaması olur örneğin bir kişinin yaşamından öldürüleceğinden endişe duyuyorsak birilerinin ona para harcaması aklımıza gelmez bile.

Tepki cekmenizin sebebi bu. Daha önce de böyle bir konu açıldı . Arkadaşım gününü gün etti sonra zengin biriyle evlendi diye yorum yapan bir çok kişinin aklına direkt bu profil geldi.
Siz sadece kendinize itiraf edemiyorsunuz bazı şeyleri buradaki üyeler yazınca da aliniyorsunuz
18 yillik arkadasim evlilikten döndü, sonrasinda netten tanıştığı adamlarla görüşmeye basladi. Bazilariyla birlikte oldu. Bana gore gereksiz bir seydi ustelik riskliydi. Yargılamadan etmeden fikrimi soyledim, sonunda uzulen sen olacaksin ama illa böyle devam edeceksen birisiyle bulusurken bana haber ver, nerede kiminle oldugunu bileyim dedim. Tamam dedi. Bir iki sefer sonrasinda komple sıkıldı bu iliskilerden, simdi iki yildir yalniz.

Benim derdim ay arkadasim nasıl bir hayat yasiyor iyy demek degildi cunku, uzulmesin incinmesin, basina iş gelmesin idi. Gidip anama babama yetistirmedim veya kiminle birlikte oldugunu sorgulamadim cunku derdim o degil.

Konu sahibi konuyu acarken kizin bekaretinden girip parasindan çıkmak yerine boylr böyle, basina is gelmesinden korkuyorum nasil konusabilirim olsa cok farklı seyrederdi konu.

Evet bende benzer bir anıya sahibim benim arkadaşımda çok değişmişti ve yaşam şekli bana uymadığı için uzaklaşmayı seçtim zaten arkadaşım da beni tanıdığı için son zamanlarda yediği haltları pek anlatamıyordu. Beni uzaklaştıran günü birlik ilişkileri değil de hayatında biri olan erkeklere kur yapması vs idi yani bekar insanlar ile olan ilişkisi umurumda olmazdı. Ben uzaklaşırken tabi zaman zaman geçmiş güzel anılarımıza binaen vicdan azabı yaşıyordum. Tavsiyem senin de uzaklaşman olacaktır. Konu sahibini eski konuları ile iğneleyen ve çirkin yakıştırmalar yapan arkadaşları da şaşırıyorum herkesin derdini paylaştığı bir platform burası
Biz burda kendi sorunlarımızı paylaşırken yardim beklerken bir sonraki konularda bunlarin bize silah olarak kullanacagini düşünmüyoruz. Ben kimsenin konusuna eski derdiyle ilgili bir yorum yapmadım yapmam da. Cunku bunu dogru bulmuyorum. Burda herkesin ailesiyle kocasiyla vs problemleri var. Baska bir konuda senin kocan zaten böyle demek hiç hoş değil.. Umarim bunu düzeltirler.

30 yaşina kadar alışkın olduğu hayatın tam tersine nasıl adapte oldu bir anda ?

yani alişmadık yerde don durmazmiş ya?

o hayat tarzina nasil baliklama atladi?

yada gecis evrelerinde neler yasadi merak ettim.

Oyle bi sabah kalkip aksama zengin adamlarin parasi ile yemege gidiyor olamaz?

istanbula gelince havalimaninda elinde isim kartlari ile mi karsiladilar kadini? 😁

nasil bir cevreye girdi nasil insanlarla biranda ortam kurdu da her hafta bir "zengin" gelip geciyor?

Ne isle mesgul bu kadin?

Hadi 18 20 yasinda olursun unv cevresinde biranda farkli 1 2 arkdasla takilsan hizli degisim mumkun de 30dan sonra cok zor degil mi?

180 derecelik bu degisimi takdir ettim ben .

siz bile bu kadar sevip de dert ediyorsaniz bu kadini kendi ailesi de üzülüyor veya onalamiyor olabilir, e onlar ne yapiyorlar bi bilginiz var mi?

hangi aile 30 yasindan sonra bu kadar uç degisen kizi kendi halinde birakir?

Deli sorular...🤔🤔

18 yillik arkadasim evlilikten döndü, sonrasinda netten tanıştığı adamlarla görüşmeye basladi. Bazilariyla birlikte oldu. Bana gore gereksiz bir seydi ustelik riskliydi. Yargılamadan etmeden fikrimi soyledim, sonunda uzulen sen olacaksin ama illa böyle devam edeceksen birisiyle bulusurken bana haber ver, nerede kiminle oldugunu bileyim dedim. Tamam dedi. Bir iki sefer sonrasinda komple sıkıldı bu iliskilerden, simdi iki yildir yalniz.

Benim derdim ay arkadasim nasıl bir hayat yasiyor iyy demek degildi cunku, uzulmesin incinmesin, basina iş gelmesin idi. Gidip anama babama yetistirmedim veya kiminle birlikte oldugunu sorgulamadim cunku derdim o degil.

Konu sahibi konuyu acarken kizin bekaretinden girip parasindan çıkmak yerine boylr böyle, basina is gelmesinden korkuyorum nasil konusabilirim olsa cok farklı seyrederdi konu.
Arkadaşım ben burda kızın bekaretinin gitmesinden bunun sorun olmasından bahsetmedim. Bunu bu kadar dert ediyorsa birisiyle birlikte olmasını bizzat ben de söyledim. Çünkü cok kafaya takıyordu. Bundan bahsetme sebebim kızın bu kadar muhafazakarken birden bu hale gelmesini yani muhteşem değişimi anlatmak için yazdım. Artik arkadaşımı tamamen tanıyamıyorum diye. Ama bu birileriyle cinsellik yasadigi icin değildi. Bunu maddi çıkar bekleyerek yasiyor olmasıydı beni rahatsiz eden. Kac kere anlatacağım?

Arkadaşım ben burda kızın bekaretinin gitmesinden bunun sorun olmasından bahsetmedim. Bunu bu kadar dert ediyorsa birisiyle birlikte olmasını bizzat ben de söyledim. Çünkü cok kafaya takıyordu. Bundan bahsetme sebebim kızın bu kadar muhafazakarken birden bu hale gelmesini yani muhteşem değişimi anlatmak için yazdım. Artik arkadaşımı tamamen tanıyamıyorum diye. Ama bu birileriyle cinsellik yasadigi icin değildi. Bunu maddi çıkar bekleyerek yasiyor olmasıydı beni rahatsiz eden. Kac kere anlatacağım?
Bu arkadaşınızı zamanında çok mu baskıladı ailesi?

Sen anlatsan yakışıklı mıymış diye sorar anan 😂 Ana vaaar ana var 😂
Bi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.

Insandan bahsediyoruz eşref-i mahlukat hayret ediyorum bu yoğun olarak bu tarz konuları girip sanane sanane annenin cinsel hayatı sanane babanın hayatından sanane evladının en yakın arkadaşının tercihinden sana ne bu ne ya kadın yakın arkadaşım değişti böyle değildi hergun bir başkasıyla beraber oluyor sağlıklı bir düşünce ve ruh haline sahip olmadığını düşünüyorum endişeleniyorum diye konu açmış sanane den başka birşey yok ahlak diye bir kavram var önüne gelenle ciftlessin hayvan gibi sen karışma ne demek ya birtek ben mi tiksindim yorumlardan kadın en yakın arkadaşım para karşılığı birileriyle beraber oluyor diyor saygı duy sanane 30 yaşına gelmiş kadın seni ilgilendirmez demişler normal öyle mi

Insandan bahsediyoruz eşref-i mahlukat hayret ediyorum bu yoğun olarak bu tarz konuları girip sanane sanane annenin cinsel hayatı sanane babanın hayatından sanane evladının en yakın arkadaşının tercihinden sana ne bu ne ya kadın yakın arkadaşım değişti böyle değildi hergun bir başkasıyla beraber oluyor sağlıklı bir düşünce ve ruh haline sahip olmadığını düşünüyorum endişeleniyorum diye konu açmış sanane den başka birşey yok ahlak diye bir kavram var önüne gelenle ciftlessin hayvan gibi sen karışma ne demek ya birtek ben mi tiksindim yorumlardan kadın en yakın arkadaşım para karşılığı birileriyle beraber oluyor diyor saygı duy sanane 30 yaşına gelmiş kadın seni ilgilendirmez demişler normal öyle mi
Ahlak nedir?
Ahlak üstüne çok konuşulan ama uzlaşılamayan bir konu
Fakat kişinin kendi değer yargılarını başkasına zarar vermeyecek biçimde uygulayıp kendi sistemini oluşturması gerek bana göre

ve reşit bir kadın bunun 3. Kişilere zararı yok
Din ve ya toplum değerlerine göre bunu düşünürsek çok subjektif olur çünkü bunlar çok öznel konular haliyle kimseyi alakadar etmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya siz cidden fesat kotu insanlarsınız. Neyini kiskanayim bu hayat tarzının anlayamadım? Ozendigim bir hayat degil. Tasvip ettiğim bir hayat da degil. Erkek arkadaşı karşılıyor demiyorum. Keske erkek arkadaşı olsa da o karşılasa. Surekli baskalariyla oluyor diyorum. Neyse olayi çarpıtmaya cok meraklısınız.
Ya sen nerden biliyorsun arkadasım ya
Hem öyleyse de sanane
Kız kendi halinde yaşıyor
Şeni sallamıyor
Boş muhabbetlerinden sıkıldu belki
Fesat ben miyim
Yakın arkadasım dediğin insanı yerin dibine sokup çıkarıp ben cici kızım cık cık tavsiye etmiyorum hayat tarzını diyen ben miyim

Ya burda millet kocasına kayinvalidesine gorumcesine saydirirken onlarin kendisini savunma hakki mi veriliyor? Ne alaka? Hayat kadını dediğimiz şey para için birileriyle birlikte olmak değil midir? Ben mi yanlis biliyorum anlamını? Para için erkeklerle olduğunu söyleyen kendisi. Bana yakıştırıyorsun diye kızıyorsunuz. O hayati o yakıştırıyor kendisine. Ben ona yakistiramadigim icin burdayım!

Kayınvalide, görümce konusuyla sizin konunuzun ne alakası var?

Birinde kayınvalide/görümce/kocadan görülen kötü muamele ve zarar var; diğerinde üzerine hiç vazife olmayan, kendisini etkilemeyen bir konuda konu açmış, konu ettiği kadına hakaret eden ve çok düşünceli bir arkadaş olduğunu iddia eden biri.
Kaldı ki henüz burada kayınvalidesine, görümcesine hayat kadını diyen birini görmedim.

Kadın size "para için birlikte oluyorum" mu dedi ayrıca? Bu sizin kendi çıkarımınız.
"Hayatımı yaşamak, eğlenmek istiyorum" demiş sadece. Eğlenmekten kastı da asgari ücretle evde çekirdek çitleyip survivor izlemek değil herhalde.
Görüştüğü adamların maddi durumuna bakarak kendiniz çıkarımda bulunuyorsunuz. Sonra gerçekmiş gibi savunuyorsunuz.

Bi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.
Canım açıklama yapma boşuna normal bir cvp alamazsın
Ben seni anlıyorum canım inşallah arkadaşınin ruh sağlığı düzelir ve duyguya dayalı düzgün bir sevgi aşk ilişkisi kurar ona dua et yasam şekli sana uymadığı için eskisi gibi görüşemiyor olsanda arada konuşmaya çalış yinede doğruyu anlat sana ne diyenlere bakma bu hali doğru değil ruhen de bedenen de sağlıksız Allah korusun inşallah bir hastalık vs kapmaz yada bir müddet sonra psikolojisi iyice yıpranmaz inşallah yinede sırtını dönme ailene karşı da savunmaya girme bu şekilde söyle tamamen sırtımı dönemem arada konuşuyorum de

Sizin annenizle ilgili hiç bir şey söylemedim. Lyanna Mormont Lyanna Mormont ’un annesine takıldım. Her şeyi üstünüze alınmasanız mı acaba?

Kizin ailesinin hiçbir seyden haberi yok ama kiz herkese takiliyorum diye anlatiyor ve herkes biliyor. Bu da iyiymiş.
O zaman muhtemelen ailesinin kulagina da gitmistir.

Hayır herkes takmış para yemek para yemek
Ya arkadasım bu kız çalışıyor tek yaşıyor bu ülke şartlarında bunu yapabilmesi zaten belli bir ekonomik rahatlığı gösterir
Kız sokakta mı kalmış milletle para yemek için oluyor
Kız belli bir seviyede
Görüştüğü insanlarda kendinden bir tık yukardadır haliyle
Adamlar hediye vs alıp gezdirip tozduracak tabi
Bu tip adamlar için bunlar basit şeyler
Üstüne ev falan mı almışlar bu adamlar
Hem alsalar bize ne
Fesatlığından gidip ailene bile anlatmışsın pes ya
İnsan arkadaşının hayatını gidip ailesine anlatır mı ?
Kız çok yanlış birine güvenmiş anlatmış
Resmen kıskanmışsın

Karşılığında adamın parasını yiyince menfaate dayalı ilişki oluyor ıyyk oluyor da

her ilişki kaba şekilde alışverişe dayalı sevgi alışverişi de dahil buna ruhunuzu doyurmayan adamla siz birlikte olmuyorsunuz diye o da bunu yapmak zorunda mı?

e herkesın beklediği karşılık farklı
Ama olay paraya gelince ıyyk
O da zevkini doyuranı tercih ediyor

farklı tercihler kötü yaşantı olarak adlandırılıyor yetmıyor ruh sağlığı bozuklugu olarak adlandırılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back