- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi streshanim
Size ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yillik arkadasim evlilikten döndü, sonrasinda netten tanıştığı adamlarla görüşmeye basladi. Bazilariyla birlikte oldu. Bana gore gereksiz bir seydi ustelik riskliydi. Yargılamadan etmeden fikrimi soyledim, sonunda uzulen sen olacaksin ama illa böyle devam edeceksen birisiyle bulusurken bana haber ver, nerede kiminle oldugunu bileyim dedim. Tamam dedi. Bir iki sefer sonrasinda komple sıkıldı bu iliskilerden, simdi iki yildir yalniz.Başına bir şey gelebilir diye de düşünüyorsunuz ve burada o kadar yorum yapan kişiye sadece para için yapıyor buna ne denir biliyorsunuz ekseninde yorum yaptınız yani
İnsanın öncelikler sıralaması olur örneğin bir kişinin yaşamından öldürüleceğinden endişe duyuyorsak birilerinin ona para harcaması aklımıza gelmez bile.
Tepki cekmenizin sebebi bu. Daha önce de böyle bir konu açıldı . Arkadaşım gününü gün etti sonra zengin biriyle evlendi diye yorum yapan bir çok kişinin aklına direkt bu profil geldi.
Siz sadece kendinize itiraf edemiyorsunuz bazı şeyleri buradaki üyeler yazınca da aliniyorsunuz
Biz burda kendi sorunlarımızı paylaşırken yardim beklerken bir sonraki konularda bunlarin bize silah olarak kullanacagini düşünmüyoruz. Ben kimsenin konusuna eski derdiyle ilgili bir yorum yapmadım yapmam da. Cunku bunu dogru bulmuyorum. Burda herkesin ailesiyle kocasiyla vs problemleri var. Baska bir konuda senin kocan zaten böyle demek hiç hoş değil.. Umarim bunu düzeltirler.Evet bende benzer bir anıya sahibim benim arkadaşımda çok değişmişti ve yaşam şekli bana uymadığı için uzaklaşmayı seçtim zaten arkadaşım da beni tanıdığı için son zamanlarda yediği haltları pek anlatamıyordu. Beni uzaklaştıran günü birlik ilişkileri değil de hayatında biri olan erkeklere kur yapması vs idi yani bekar insanlar ile olan ilişkisi umurumda olmazdı. Ben uzaklaşırken tabi zaman zaman geçmiş güzel anılarımıza binaen vicdan azabı yaşıyordum. Tavsiyem senin de uzaklaşman olacaktır. Konu sahibini eski konuları ile iğneleyen ve çirkin yakıştırmalar yapan arkadaşları da şaşırıyorum herkesin derdini paylaştığı bir platform burası
Cok ilginc ya. Arkadasimin partnerlerini anama niye anlatayım.Kuşlar söylemiş
Sen anlatsan yakışıklı mıymış diye sorar anan Ana vaaar ana varCok ilginc ya. Arkadasimin partnerlerini anama niye anlatayım.
Arkadaşım ben burda kızın bekaretinin gitmesinden bunun sorun olmasından bahsetmedim. Bunu bu kadar dert ediyorsa birisiyle birlikte olmasını bizzat ben de söyledim. Çünkü cok kafaya takıyordu. Bundan bahsetme sebebim kızın bu kadar muhafazakarken birden bu hale gelmesini yani muhteşem değişimi anlatmak için yazdım. Artik arkadaşımı tamamen tanıyamıyorum diye. Ama bu birileriyle cinsellik yasadigi icin değildi. Bunu maddi çıkar bekleyerek yasiyor olmasıydı beni rahatsiz eden. Kac kere anlatacağım?18 yillik arkadasim evlilikten döndü, sonrasinda netten tanıştığı adamlarla görüşmeye basladi. Bazilariyla birlikte oldu. Bana gore gereksiz bir seydi ustelik riskliydi. Yargılamadan etmeden fikrimi soyledim, sonunda uzulen sen olacaksin ama illa böyle devam edeceksen birisiyle bulusurken bana haber ver, nerede kiminle oldugunu bileyim dedim. Tamam dedi. Bir iki sefer sonrasinda komple sıkıldı bu iliskilerden, simdi iki yildir yalniz.
Benim derdim ay arkadasim nasıl bir hayat yasiyor iyy demek degildi cunku, uzulmesin incinmesin, basina iş gelmesin idi. Gidip anama babama yetistirmedim veya kiminle birlikte oldugunu sorgulamadim cunku derdim o degil.
Konu sahibi konuyu acarken kizin bekaretinden girip parasindan çıkmak yerine boylr böyle, basina is gelmesinden korkuyorum nasil konusabilirim olsa cok farklı seyrederdi konu.
Bu arkadaşınızı zamanında çok mu baskıladı ailesi?Arkadaşım ben burda kızın bekaretinin gitmesinden bunun sorun olmasından bahsetmedim. Bunu bu kadar dert ediyorsa birisiyle birlikte olmasını bizzat ben de söyledim. Çünkü cok kafaya takıyordu. Bundan bahsetme sebebim kızın bu kadar muhafazakarken birden bu hale gelmesini yani muhteşem değişimi anlatmak için yazdım. Artik arkadaşımı tamamen tanıyamıyorum diye. Ama bu birileriyle cinsellik yasadigi icin değildi. Bunu maddi çıkar bekleyerek yasiyor olmasıydı beni rahatsiz eden. Kac kere anlatacağım?
Bi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.Sen anlatsan yakışıklı mıymış diye sorar anan Ana vaaar ana var
Bence de anlatmaaa zatiCok ilginc ya. Arkadasimin partnerlerini anama niye anlatayım.
Ahlak nedir?Insandan bahsediyoruz eşref-i mahlukat hayret ediyorum bu yoğun olarak bu tarz konuları girip sanane sanane annenin cinsel hayatı sanane babanın hayatından sanane evladının en yakın arkadaşının tercihinden sana ne bu ne ya kadın yakın arkadaşım değişti böyle değildi hergun bir başkasıyla beraber oluyor sağlıklı bir düşünce ve ruh haline sahip olmadığını düşünüyorum endişeleniyorum diye konu açmış sanane den başka birşey yok ahlak diye bir kavram var önüne gelenle ciftlessin hayvan gibi sen karışma ne demek ya birtek ben mi tiksindim yorumlardan kadın en yakın arkadaşım para karşılığı birileriyle beraber oluyor diyor saygı duy sanane 30 yaşına gelmiş kadın seni ilgilendirmez demişler normal öyle mi
Ya sen nerden biliyorsun arkadasım yaYa siz cidden fesat kotu insanlarsınız. Neyini kiskanayim bu hayat tarzının anlayamadım? Ozendigim bir hayat degil. Tasvip ettiğim bir hayat da degil. Erkek arkadaşı karşılıyor demiyorum. Keske erkek arkadaşı olsa da o karşılasa. Surekli baskalariyla oluyor diyorum. Neyse olayi çarpıtmaya cok meraklısınız.
Ya burda millet kocasına kayinvalidesine gorumcesine saydirirken onlarin kendisini savunma hakki mi veriliyor? Ne alaka? Hayat kadını dediğimiz şey para için birileriyle birlikte olmak değil midir? Ben mi yanlis biliyorum anlamını? Para için erkeklerle olduğunu söyleyen kendisi. Bana yakıştırıyorsun diye kızıyorsunuz. O hayati o yakıştırıyor kendisine. Ben ona yakistiramadigim icin burdayım!
Canım açıklama yapma boşuna normal bir cvp alamazsınBi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.
Sizin annenizle ilgili hiç bir şey söylemedim. Lyanna Mormont ’un annesine takıldım. Her şeyi üstünüze alınmasanız mı acaba?Bi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.
Kizin ailesinin hiçbir seyden haberi yok ama kiz herkese takiliyorum diye anlatiyor ve herkes biliyor. Bu da iyiymiş.Bi anama laf soylemedigin kalmıştı tebrik ederim. Anama anlattığımı nerden çıkardınız. Bu kızı tanıyorlar ve kiz kendisi artik ciddi ilişki yasamiyorum takiliyorum diye anlatıyor zaten. Sevgilim de taniyor kızı. "2 yildir ben bu kızı sabit bi adamla görmedim surekli başkalarıyla tam bir kaşar " dedigi icin ben sevgilimden ayrıldım 2 ay konuşmadım. Ben kimseye bir şey anlatmasam da tanıyan insanlar goruyorlar... ve o yüzden dedim artik savunamiyorum diye.