• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım, sen görevini yap ,arkafaşınla konuş..seni dinlemezse yapacak birşey yok.

Arkadaşım, sen görevini yap ,arkafaşınla konuş..seni dinlemezse yapacak birşey yok.
Haklısın canım. Yüzyüze gelince konuşmayı planlıyorum. Ille hala derse ben böyle iyiyim. Yapacak bir sey yok dedigin gibi. Ben yılların hatrina son bir defa daha uyarmak ıstiyorum.

Oh be sonunda beni anlayan birisi çıkmış. Aynen arkadaşıma da dedim haberlerde görüyoruz neler oluyor. Manyağın birisine denk gelirsin tecavüze uğrayan öldürülen hic duymuyor musun dikkat et kendine de dedim. Kimse bir şey yapamaz diyor nasıl bir ozguvense... tanımadığı adamların evinde kalıyor. Cidden basina bir sey gelecek diye de endişeleniyorum. Ailesinin boyle bir hayat yaşadığından zerre haberi yok. Babası duysa kalpten gider herhalde. Bir sey diyemiyorum onlara da... neyse anladigim kadariyla elden gelen bir sey yok.. kendi hayatı diyip kendi haline bırakmak lazım. Ben arkadaşımı kaybettim derken bunu demek istedim çünkü artık eski arkadaşım malesef yok...

Siz bunları yazmadiniz ki hatta bunları yazmadığınızi farkedip ben de bunları sorar samimi bir kişi olsa diye yorum yaptım.
Açın tekrar okuyun konunuzu sadece paraya takılmışsiniz yorum yapan üyelere de sürekli para için yapıyor para için buna ne deniyor biliyorsunuz, ailem duysa ne der şeklinde kaç kere yazmışsınız.

Burada tepki görünce aslında benim endisem bundan yaziyorsunuz.

Bana diyebilirsiniz yanlış düşünüyorsun. O onun hayati sen karışma sanane diyebilirsiniz. Konu üzerinden yürümek budur.

Bunu zaten söylediler. İstediğiniz tepkiyi alamayınca olayı ileri boyuta taşıyıp "arkadaşınıza" hayat kadını yakıştırması yapan sizdiniz. Bu saldırı değil mi?
Üstelik burada olmayan, kendini savunamayacak bir insan için söylüyorsunuz bunu.
Karşılığını alınca ağlayacaksanız kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz.

Siz bunları yazmadiniz ki hatta bunları yazmadığınızi farkedip ben de bunları sorar samimi bir kişi olsa diye yorum yaptım.
Açın tekrar okuyun konunuzu sadece paraya takılmışsiniz yorum yapan üyelere de sürekli para için yapıyor para için buna ne deniyor biliyorsunuz, ailem duysa ne der şeklinde kaç kere yazmışsınız.

Burada tepki görünce aslında benim endisem bundan yaziyorsunuz.
Sadece bundan degil. Bu da endişelerim arasında. Basina bir sey gelebilir mi diye de düşünüyorum bi yandan da bu yaşadığı hayat nereye kadar diyorum. Onun hayatında düzgün bir adam olsun sevsin sevilsin istiyorum. Boyle maddi çıkarlar peşinde koşması iyiniyet degil kotu niyete giriyor. Ona bu kötü niyeti yakıştıramıyorum. Erkeklerin parasini yiyim onlari kullanayım kötü niyetinden bahsediyorum...

sadece sadece şunu sormak istiyorum kız sevgilinle ortak arkadaşınız mı? sen mi anlattın böyle böyle adamların parasını yiyo diye? ondan mı kınıyor adam da. nerden biliyor yani ailen de sevgilin de neticede kız istanbul daymış görmuyorlar etmiyorlar.
çok kız gördum yakın arkadaşlarının namusu hakkında konuşup erkeğine ben çok namusluyum başka kızlar pis kaka izlenimi verdiren, en nefret ettiğim hemcinslerimdir.

30 yaşında kadını ailesine mi şikayet etsin? Ne hakla, hangi sıfatla?
Arkadaşının bence arkadaş seçimi yanlış nereden bilebilirdi ki bi zamanlar bişeyler paylaştığı arkadaşının kk da millete onun arkasından çirkin yakıştırmalarda bulunarak yorum yapacağını? Gidip ailesine de söyler o vesileyle 30 yaşındaki kadına çocuk muamelesi yapmakla birlikte hayat kadını gibi görmek nedir ? erkekleri eleştirmek eleştirmezler çünkü onlar hükmedebileceğini düşündüğü zavallı kadınlara sararlar.
Nedir bu kadınların hem kadınlardan hemde erkeklerden çektikleri ?
Kadın istediğini yapınca bide arkasından konuşanlarada katlanmak zorunda kalıyor. Sanıyor musunuz ki iki bacak arasındaki vajina evren için çok kutsal ? sadece bir organ nedir bu kutsallaştırma ? erkeğin organı bu kadar önemsenmiyorken kadının ki neden önemseniyorki ? ne zarmış ne organmış ? asıl namussuzluk küçücük çocukla evlenilmesi değil mi ? şuan evlenenleride görüyoruz hayatında sadece kocasıyla sevgili olup hayatı yaşayamamış yitip gidenler var . Konu sahibi umarım geçte olsa anlar ve kafasını değiştirir belliki aileside bu kafada.

Bunu zaten söylediler. İstediğiniz tepkiyi alamayınca olayı ileri boyuta taşıyıp "arkadaşınıza" hayat kadını yakıştırması yapan sizdiniz. Bu saldırı değil mi?
Üstelik burada olmayan, kendini savunamayacak bir insan için söylüyorsunuz bunu.
Karşılığını alınca ağlayacaksanız kullandığınız kelimelere dikkat etmelisiniz.
Ya burda millet kocasına kayinvalidesine gorumcesine saydirirken onlarin kendisini savunma hakki mi veriliyor? Ne alaka? Hayat kadını dediğimiz şey para için birileriyle birlikte olmak değil midir? Ben mi yanlis biliyorum anlamını? Para için erkeklerle olduğunu söyleyen kendisi. Bana yakıştırıyorsun diye kızıyorsunuz. O hayati o yakıştırıyor kendisine. Ben ona yakistiramadigim icin burdayım!

Sadece bundan degil. Bu da endişelerim arasında. Basina bir sey gelebilir mi diye de düşünüyorum bi yandan da bu yaşadığı hayat nereye kadar diyorum. Onun hayatında düzgün bir adam olsun sevsin sevilsin istiyorum. Boyle maddi çıkarlar peşinde koşması iyiniyet degil kotu niyete giriyor. Ona bu kötü niyeti yakıştıramıyorum. Erkeklerin parasini yiyim onlari kullanayım kötü niyetinden bahsediyorum...

Başına bir şey gelebilir diye de düşünüyorsunuz ve burada o kadar yorum yapan kişiye sadece para için yapıyor buna ne denir biliyorsunuz ekseninde yorum yaptınız yani
İnsanın öncelikler sıralaması olur örneğin bir kişinin yaşamından öldürüleceğinden endişe duyuyorsak birilerinin ona para harcaması aklımıza gelmez bile.

Tepki cekmenizin sebebi bu. Daha önce de böyle bir konu açıldı . Arkadaşım gününü gün etti sonra zengin biriyle evlendi diye yorum yapan bir çok kişinin aklına direkt bu profil geldi.
Siz sadece kendinize itiraf edemiyorsunuz bazı şeyleri buradaki üyeler yazınca da aliniyorsunuz

Ya ne kadar çirkin bu yorumlar. O konuyu kaçırmışsıniz bu arada. Yüzük almıs. o aksam cikti ortaya. Simdi burda bunu mu açıklayım? Neden konulari karıştırıyorsunuz? Ben burda en yakin arkadaşım için endiselendigimden bahsediyorum. Ailem de artık ona iyi gözle bakmıyor dedim ama onu atliyorsunuz. Ille başka yerden vuracaksiniz. Maksat linç etmek çünkü.
Aileniz nerden biliyor 30 yaşında insanın yaşadıklarını? Aranızda geçen şeyleri onlarla mı paylaşıyorsunuz? Size bahsettiği özel şeylerden de haberi vardır öyleyse... Bu yanlış bir yana,sizin; onun hayatını bu kadar irdelemeniz bir yana... Naparsa yapsın kendi bu şekilde memnun bell ki. Size ne?

Arkadaşının bence arkadaş seçimi yanlış nereden bilebilirdi ki bi zamanlar bişeyler paylaştığı arkadaşının kk da millete onun arkasından çirkin yakıştırmalarda bulunarak yorum yapacağını? Gidip ailesine de söyler o vesileyle 30 yaşındaki kadına çocuk muamelesi yapmakla birlikte hayat kadını gibi görmek nedir ? erkekleri eleştirmek eleştirmezler çünkü onlar hükmedebileceğini düşündüğü zavallı kadınlara sararlar.
Kadın istediğini yapınca bide arkasından konuşanlarada katlanmak zorunda kalıyor. Sanıyor musunuz ki iki bacak arasındaki vajina evren için çok kutsal ? sadece bir organ nedir bu kutsallaştırma ? erkeğin organı bu kadar önemsenmiyorken kadının ki neden önemseniyorki ? ne zarmış ne organmış ? asıl namussuzluk küçücük çocukla evlenilmesi değil mi ? şuan evlenenleride görüyoruz hayatında sadece kocasıyla sevgili olup hayatı yaşayamamış yitip gidenler var . Konu sahibi umarım geçte olsa anlar ve kafasını değiştirir belliki aileside bu kafada.
Ohoo siz iyice yanlış yere çektiniz. Ben bakire olmasi gerektigini savunmadim. Ben de bakire değilim. Ama kimseden maddi bir çıkar için kimseyle birlikte olmadım. Bu cok farklı bir şey. Ben bunu dogru bulmuyorum. Yoksa istedigi adamla cinselligini yaşasın bu kimseyi ilgilendirmez. Ben yakıştırmada bulunmuyorum kendisine. Birebir yaşadığı hayatı anlattim yorum katmadan. Onun anlattıkları bunlar. Maddi çıkar için onlarla birlikte olduğunu söyleyen o. Onları kullandığını paralarını yediğini vs soyleyen o yani.

Ailesi bu yüzden kalkıp da onu vuracak insanlar degiller. Ortada aile cinayeti gibi bi durum yok. Ama kimvurduya gidebilir bu kafayla. Burda yazmadım diye bu konuda endiselenmiyorum diye bir şey yok. Bu hayat tarzının sonunu iyi görmüyorum dedim. Bu hepsini kapsıyor.
Ailes baskısı peki
30 yaşındaki insanın buna maruz kalcak olması
Ve kimseyi tanıyamaz
Şuan erkek arkadaşı ya da kocası olan her kadın bir gün aynı kişilerce cinayete kurban gidebilir

her şey sinir anına bakar

Bir erkek playboy gibi takılsa ya da yakışıklılığını kullanıp varlıklı kadınlarla birlikte olsa erkek arkadaşları helal olsun der geçer. Kadın yapınca hayat kadını damgası yiyor en yakın arkadaşı olduğunu söyleyen insan tarafından.

Herkes evlenmek zorunda değil
Herkes düzenli bir ilişki yaşamak zorunda değil
Herkes tek bir kişiyle ilişki yaşamak zorunda değil
Herkes kendi bedenini kendi hayatını "başkasına zarar vermeyecek şekilde" hür iradesiyle istediği gibi kullanabilir.
Para için bile kullanabilir.
Sizi ilgilendiren kısmı göremedim.

Bence sen konuyu kapattır😊 olay senin kendini savunman üzerine
Arkadaşınla konuş,olmuyorsa yapacak bir şey yok.zaten öyle yada böyle ailesi bir gün öğrenir.başına da kötü bir iş gelmez umarım.görüşüp görüşmemeksana kalmış..hayatı sana uymuyorsa görüşme.

Bence sen konuyu kapattır😊 olay senin kendini savunman üzerine
Arkadaşınla konuş,olmuyorsa yapacak bir şey yok.zaten öyle yada böyle ailesi bir gün öğrenir.başına da kötü bir iş gelmez umarım.görüşüp görüşmemeksana kalmış..hayatı sana uymuyorsa görüşme.
Haklısın ben burda kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldum...

Ya burda millet kocasına kayinvalidesine gorumcesine saydirirken onlarin kendisini savunma hakki mi veriliyor? Ne alaka? Hayat kadını dediğimiz şey para için birileriyle birlikte olmak değil midir? Ben mi yanlis biliyorum anlamını? Para için erkeklerle olduğunu söyleyen kendisi. Bana yakıştırıyorsun diye kızıyorsunuz. O hayati o yakıştırıyor kendisine. Ben ona yakistiramadigim icin burdayım!
Bakın anlatamıyoruz galiba, gerçekten yapabileceğiniz çok şey yok. Sadece bu kadar hızlı hayatın kendisine getirebileceği muhtemel tehlikeler hakkında uyarabilirsiniz. Yok para için erkekler ile olan kadına ne denirmiş de, yok düzenli ilişki bulsunmuş da, kusura bakmayın kimsenin haddi değil bunlar.

Yukarıda kardeşten falan girmişsiniz, kardeşin kardeşi kıtır kıtır doğradığı bir dünyada yaşıyoruz. Şahsen kardeşim ile aramız bal börek değil. Ha başına birşey gelse yanarım ama buraya konu açıp da '' Para için erkeklerle olan kadına ne derler. '' diye talihsiz bir laf sarfetmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back