En yakın arkadaşım artık tahammül edemiyorum aramasın beni :@

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var 15 senedir arkadaşız bu dönem içinde çok şey birlikte büyüdük bazen birmizin ablası annesi olduk öğütler verdik ama son 4-5 senedir çok değişti benim sayemde iyi bir yerde işe başladı. Tabi doğal olarak düşüncelerinde değişiklik oldu eskiden 30lu yaşlarda gibi giyinirdi neyse işte baya değişti çalıştığı yerden birine aşık oldu çok uyardık bu çocuk seni kullanıyor dedik ki çocuk sözlendi fakat bundan vazgeçmedi çok kızdık hatta küstük ona ama dayanamadık yine ağlarken yanında olduk çocuk daha sonra başka yere geçiş yaptı. Kız arkadaşımızda işyerinde taciz gördüğünü söyleyip ordan çıktı. Ve çocuğun olduğu yere girdi bu arada çocuk evlendi eşide teyzesinin kızı çocukluktan aralarında bişeler varmış arkadaşımız bize aralarında bişe olmadığını sadec dost olduklarını söylüyordu tabi yersen çok kızdım. Yine ona defalarca bak dedim kendini o kızın yerine koy eşin başka biriyle görüşsün nasıl kabul edersin yapma çık şurdan diye çok söyledik sonra bu başka biriyle konuşmaya başladı aşık oldum seviyorum falan diyo sürekli onsuz yapamam ama hala o adamla ilşikisini devam ettiriyordu bunu anlıyorduk sevgilisiyle her kavgasında ona koşuyordu ve birgün herşeyi itiraf etti bitmedi dedi devam ediyo dedi öyle bi tokat attımki ona biz bunları anlıyorduk zaten sana yazıklar olsun dedik ama yine dotluğumuzu bitirmedik bu arada başka olaylarda oldu biz 3 arkadaşız diğer arkadaşımın sevgilisi buna onu sevdiğini söylemiş işte gitmiş çocukla yalnız konuşmuş süreki tellerde görüşmeler ama bu yasemin için konuşmuş hep falan filan (beimde eski erkek arkadaşımlada arkadaş oldular işte dertleşiyorlarmış bana kalkıp işte dün 3 saat konuştuk dedi ben yeni ayrılmışım sen bana bunu de) bi erkek karşıdan bişe görmeden kalkıp seni seviyorum demez biz iyice soğuduk bundan ki ben hiç aramam sormam hep o arardı ve en sonda babamın hastalığı kızlar babam ölümle pebçeleşiyor ben ibir ekre arayıp geçmiş oldun demedi teselli etmedi ve ebnde bütün ipleri kopardım yollada gördüm başımı çevirdim zorla geldi konuştu istemiyorum onal konuşmak ama kırmakta istemiyorum tavırlarıma belli ediyorum o hala kendi dertlerini anlatıyo valla napcam şaşırdım.Kızlar baya biriktirmiştim bunları yazmak geldi içimden yazdım

Kızlar ben bişe yapcam size danışmak istiyorum bunun şimdi hem bu admala ilşkisi devem ediyo hemde 3 sene çıktığı biri var çocuk bunla sözlenmek istiyo ya çocuğa arayıp anlatsammı bunu yazık böyle birine inanmaşı ya çok acıyorum o çocuğa safım gitmiş buna en pahalı telefonu almış valla kendi kendimi yiyom şimdi diğer arkadaşım yapalım diyo

Son düzenleme:
bu kişi düz yoldan baya bir çıkmış...
bence kırılmak lafı çok az kalır...
gerkirse kıracaksınız,ya kendini düzeltecek,
yada sizi kaybedecek,bunun bilincinde olması lazım...
o sevdiği adam(yeni evlenen)oda karaktersizin biriymiş ki
hala görüşmeye devam ediyor...
ay tıpkı dizilerdeki gibi,çok karışık ve çok basit ilişkiler...
bence tavrınızı koyun ve uzaklaşın derim...
sevgiler...

Canım inan çok uzağım ama inatla arıyo şöyle oldu böyle oldu işte şu zaman sözlencem falan diyo bende he diyip geçiştiriyorum ya bilmiyorum belki biz olmasak daha ileri giderdi hep bir uyarıcı olduk onun için inan bazen o adamın eşini arayaıp kocan şöyle böyle yapıyo demek istedim bide kendimi suçluyorum eğer o işi bulmasaydım diyorum sanki ben sebeb oldum gibi his ediyorum :çok üzgünüm:

böyle bir arkadaşım olsa,yüzüne bakmam.sizin, eski erkek arkadaşınızla ne diye konuşur . bunu da anlamam... benim kız arkadaşlarımın, eski erkek arkadaşlarıyla, onlar varken, yanındalarken, görüşürüm. ilişki bittiğinde de,asla iletişim kurmam. bana ters. arkadaşınızın değerleri ,sıfırmış. evli erkekle beraber olmak,kız arkadaşının sevgilisiyle buluşmak.... dikkat edin de yarın sizin erkek arkadaşınıza göz dikmesin...

bi zamanlar dost olduğun kişi de çocuk ta karaktersizmiş
bırak onları Allaha yakın sana uzak olsunlar alma başına belayı onlara bulaşarak

öncelikle geçmiş olsun babanıza acil şifalar diliyorum. böyle bi densiz he diyip geçiştirmeyi terslenmeyi anlamaz ki.. ne kadar karaktersiz olduğunu, sizin onun evli sevgilisnden daha büyük dertlerinizin olduğunu pat pat diye söylemeniz gerekir. bu kişinin hayatınızda oldukça acaba sizin erkek arkadaşınızla ya eşinizle gizlice bulusurmu onu ayartırmı diye hep şüpheleneceksiniz .. kendinizi de suçlu hissetmeyin erkekler kaşar kokusunu 10 km uzaktan alabiliyorlar. o nerde olsa evli bi adam ayartır zaten...

benim de öyle bi arkadaşım vardı ne desek ne yapsak o aklındakini yapıyordu fevri tavırlar sergiliyordu en sonunda dayanamadım patladım bu şekilde seninle daha fazla arkadaşlığımı sürdüremicem diyerek kopardım bağları 2 senedir görüşmüyoruz duyduğum kadarıyla çok pişmanmış keşke dinleseydim diyormuş hala çocuk da şimdi hangi cehennemde belli değil senin arkadaşın da böyle terkedilince senin kıymetini anlar bence kopar bağlarını bu arkadaşın yanında çamur taşıyor sana da bulaştırmadan kop tamamen ondan

canların ben uzak duruyorum evler nerdeyse yanyana zaten evime gelemiyor şuan sadece sokakta gördüğünde konuşuyor mesaj falan atıyor bi şekilde kendimden tamamen koparacağım onu

süerkli aklımı kurcalıyo işte ilerde evime gelir eşimi etkilermi falan diye hep bir şüphe var zaten erkek arkadaşımla tanıştırmayı düşünmüyorum en son zaten bunun için aramıştı yaseminin doğum günün kutlamışsın sevgilinle beni niye çağırmadınız onurla gelirdim bende öyle oldu dedim:dilcikar:

kapıdan kovsan bacadan giren cinslerden illa yüzüne karşı kızım bi git hayatımdanmı demeliyim insan olan bu tavırlardan istenmediğini anlar iyi bir kızdı kendini ne hale soktu Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

Tavırla anlamıosa direk söyle sende rahatsızlığını sana yapılanları...
İlerde eşim demişin. Şimdi bu arkadaşlıgını bitirmezsen daha neler yaşatır sana bu.
Gec olmadan pişman olmadan gerekeni yap derimkaydirigubbakcemile

kim kime dum duma meselesi olmuş....
çok karışık ilişkiler bunlar...
arkadaşınızla görüşmeseniz iyi olur...

yerinde olsam önce bir patlar ,bütün hatalarını yüzüne vurur anlatırdım ki bu aynı zamanda bir nevi iyilikte olurdu aslında tabi anlayana sonra da bütün ilişkimi keserdim,o ne öyle yaa, :1shok:

Ya bu anlattığın vatandaştan değil arkadaş, arkadaş müsvettesi bile olmaz.

Kırılmasın diye düşünmeye de gerek yok direk yüzüne söyle belki sana karşı adam olamamış ama en azından bir başkasının arkadaşlığına ihanet ederken zerre kadar olsun düşünür belki...

Kızlar ben bişe yapcam size danışmak istiyorum bunun şimdi hem bu admala ilşkisi devem ediyo hemde 3 sene çıktığı biri var çocuk bunla sözlenmek istiyo ya çocuğa arayıp anlatsammı bunu yazık böyle birine inanmaşı ya çok acıyorum o çocuğa safım gitmiş buna en pahalı telefonu almış valla kendi kendimi yiyom şimdi diğer arkadaşım yapalım diyo

hayır söyleme bence allaha havale et ondan uzaklaş istemiyorum seni de ama onun erkek arkaşına söyleme bence çocuk nasılda bir şekilde öğrenir

hiç karışma. ne gerek var, böyle bir kız için başını ağrıtmaya..başına dert mi arıyorsun....

cnm bu kadar kolay bitirememen doğal çok içli dışlı olmuşsunuz.bıçak gibi kesip atamıyorsunuz bazı insanları hayatınızdan.zamanla tavrınızı koyarsanız anlayıp uzaklaşacaktır.hiçbir işinede karışmayın bence sizden uzak olsun yeter.malesef hiç değişmez deyip çok güvendiğimiz insanlar gün geliyor tamamen hayal kırıklığı yaşatabiliyorlar.en büyük ceza unutup hayatınızdan en yakın zamanda çıkarmak olacaktır

canim cok bile dayanmissin. ben olsam su derdim.
"anlamiyor musun? senin gibi karaktersiz birini ne evimde ne de arkadasim olarak yanimda gormek istiyorum. mazallah sen benim erkek arkadasimi da ayartirsin, esimi de...ne ben ne de Yasemin artik seninle gorusmek istemiyoruz. Prensip, karakter kelimeleri malesef senin icin bir sey ifadee etmiyor cunku karaktersizsin. birisiyle cikarken baska biri ile utanmadan iliski kurabiliyorsun. ustelik de bu dama evli. bak benle iliskiyi kes. cunku sana coook kiziyorum. ayrica eger bu iliskiyi bus ekilde devam ettirirsen hem o adamin karisina hem de ciktigin cocuga haber ederim, ayagini denk al. duzgun bir hayat kur kendine. bu da sana eski bir dosttan tavsiye" dersin.

bencede karısma canım bak sen kıza bişey yapmamısken sana bu kadar yapışıyorsa ozamanı dusunemıyorum bırak ne hallerı varsa gorsun.. Allah biyerde onların ayakalrını bırbırne baglayıp dusurur zaten...
o kızdanda uzak olmaya bak .. tavırla anlamıyorsa yuzune sole..
yuzun yumusak anladıgım kadarıyla , karsındakını kırmak istemıyorsun ama masallah o neler neler yapmıs..
bitir arkadaslıgını kes... ilerde sana çok zararı dokunur.. eşini elınden almaya kalkar... ayartmaya calısır.. boyle ınsanlardan uzak durmak gerek.. benımkıler olasılık elbet ama Allah korusun sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…