• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    204
Saraylım 64 doğumluyum,seninle çok yaş farkımız yok diye tahmin ediyorum bende,hatta seneye senide burada aday görmek isterim,çekişiriz karşılıklı ne güzel olurdu :KK19: oyun içinde çok teşekkürler sağol arkadaşım :KK60:

Justum sağol oyun için teşekkğrler kuzum :KK60:

Nevoşşşşşşşş :rolleyes::rolleyes: fark attın annem hayırlı olsun :confused::confused: :KK70: :KK60:

Çok teşekkürlerr hatayım sağol :KK60::KK60:

sonunda öğrendim ablanın yaşını :rolleyes::KK60:

aa aday gösterilmişim, pek mutlu oldum :KK68:
nickim değişti gerçi ama , oy verenlere teşekkürler...
anam.. abla da olduk yahu :confused:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir e gitti oyum,yaş kaç bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre...sevecen,canayakın ve esprili bir kişiliği olduğu için kendisini seçtim.ya abla derken yaş sınırlaması kaç cidden,az kaldı bende abla olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyorum:KK61:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir e gitti oyum,yaş kaç bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre...sevecen,canayakın ve esprili bir kişiliği olduğu için kendisini seçtim.ya abla derken yaş sınırlaması kaç cidden,az kaldı bende abla olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyorum:KK61:
Yaş sınırlaması yok:-):-)33 yaşındayım ve adım listede:eek:İyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibim:KK70:Onun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim:KK17:

Yaş sınırlaması yok:-):-)33 yaşındayım ve adım listede:eek:İyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibim:KK70:Onun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim:KK17:
:KK70:bencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha:KK48: seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre:KK45:

:KK70:bencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha:KK48: seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre:KK45:
Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriye:KK19:Ben iyice yerleşeyim şöyle:KK45::KK53:
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz:KK17::KK70:

Yaş oldu artık 50,çok teşekkürler oyun için güzel sözlerin için sağol :KK66: yaş sınırlaması yok burada..

Rakip olacan yani bekliyorum seneye seni :KK53::KK53: şansın yok haberin olsun :KK70::KK70:

Daha 35 imiş bana yetişmen için daha çok yıllar var :KK45: :KK70: ben burdayken tahtıma kimse oturamaz :KK53::KK53:

Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriye:KK19:Ben iyice yerleşeyim şöyle:KK45::KK53:
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz:KK17::KK70:

Az öteye kay istersen nevoşum,güzel hain planlarım var :KK30: :KK70::KK70:

aman yerini sıcak tut soğutma,seneye ben oturucam oraya sıcacık.:KK53:

Tabi tabiiii bekleriz ne demek :KK52: :KK53::KK53:

Yaş oldu artık 50,çok teşekkürler oyun için güzel sözlerin için sağol :KK66: yaş sınırlaması yok burada..

Rakip olacan yani bekliyorum seneye seni :KK53::KK53: şansın yok haberin olsun :KK70::KK70:

Daha 35 imiş bana yetişmen için daha çok yıllar var :KK45: :KK70: ben burdayken tahtıma kimse oturamaz :KK53::KK53:

Az öteye kay istersen nevoşum,güzel hain planlarım var :KK30: :KK70::KK70:

Tabi tabiiii bekleriz ne demek :KK52: :KK53::KK53:
Ablam itiraf et ilk yılım ve çok güzel oy aldım:KK70::KK70:Seneye ön sıralardayım çekilin kenara:KK70:

Back