En Uygun Protez

canım bu meme şekliyle ilgili bir durum. Keçi memesi de derlermiş..Göğüs şeklim bozukmuş göğüs ucu hafif aşağı kaymış onu öne düzeltecekler daha sonra da büyütme yapıcaklarmış

geçmiş olsun canm önemli bişey değil sanıyorum..en kısa zamanda seninde istediğin gibi olur umarım.ben bi ara albüm paylaşmıştım silikon yaptıranlardan fikir almak için..doğal yollardan büyürmü büyümezmi halen karar vermiş değilim

GÖzaydın canım yaa :) Darısı bizim de başımıza ama ben hala ameliyat olacak tarihi belirleyemiyorum korkudan..

Çok teşekkür ederim inş bir an önce geçer gider şu ağrımda ağrıdan çok gerginlik var rahatsız ediyor bu da beni. Korkma diyeceğim ama bende çok korktum hatta tarih belirledikten sonra kaç defa iptal etme kararı verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen epey bilgilisin bu konuda :) Ben de düz bir göğsüm olduğu için olmuşken beni tatmin edecek büyüklükte olsun istiyorum. Vücudumda doğal duracak en büyük protezi isteyebilirim. İstiyorum da aslında ama korkuyorum ya doğal olmazsa diye..

Bende dümdüz göğüslüydüm 225cc dedi doktorum ben gene aç gözlü 250cc olursa onu koyun demiştüm ama o gene 225cc koymus ve cuk oturdu vucuduma :) cc ler herkeste farklı duruyor

Bence doktoruna soyle olmusken degsin istiyorum de. Ben buyuk olursa hic uzulmem demistim ama kucuk olursa cok uzulurum demistim. O yuzden tum yetkiyi doktoruma biraktim.begendigin memeyi gotur bence vucudun elverdigince istedigini yapacaktir. Ama bazi cerrahlarda buyuk kullanmayip seni kucuge yonlendiriyo daha cok ugrastirdigi icin. O yuzden bunada dikkat et doktor seciminde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Benim için göğüs büyütme yollarında inan ki göğüs ameliyatını düşünmemiştim bile. Yani arada bnapsam napsam diye düşünürken aklıma ameliyat gelirdi ama asla bunu kabul etmeyeceğim için başka yollardan denerdim ve çok araştırdım. Büyüyebiliyor ama bu büyüme kalıcı ve yeterince memnun edici olmadığı için ben diğer yollardan vazgeçtim ve çaresiz artık bu yola başvurdum

Hala ağrı var mı kendini nasıl hissediyosun? Canım aynen öyle ya hergün yarın artık ameliyat vaktini belirlemelisin diyorum ama anlamsızca korkuyorum

Hala ağrı var mı kendini nasıl hissediyosun? Canım aynen öyle ya hergün yarın artık ameliyat vaktini belirlemelisin diyorum ama anlamsızca korkuyorum

Sanki bugün biraz daha iyiyim yani gerginlik hala var doktorum bana çok dua ediceksin dedi inş o günü bekliyorum hakkında hayırlısı olsun canım eğer çok istiyorsan yaptır gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kafam kadar meme olmuş büyük bana gore:) bunu mu goturceksin? ya ben bu kadar istemem meme olduğu belli olsun yeter bana :)

ben çok beğendim, çok doğal durmuş. tabi bu kadın bana göre biraz daha yapılı, aynı göğsü daha zayıf birine yapamazsın.

evet canım bunlar içi su dolu.. yurtdışında 1400 cc ye kadar çıkıyolar. bu büyüklük anca içi su dolu olanlarla yapılabiliyor sanırım. çünkü diğerlerinde max. 800 diye biliyorum.
bana da orta dedi, ama anladığım kadarıyla orta üzeri profil kullanacak. çünkü bahsederken high profille arasında 1 cm fark var dedi. bunda hemfikiriz. o kadar önerdiğine göre vardır bir bildiği, lakin boyut konusunda bilemiyorum.:44: neyse geçelim esas konuya..
canım ben artık geriye doğru saymaya başladım. kendi kafamdan 2 ağustosta ameliyat olmak istediğimi belirttim sekreterine. o da bana daha erken, 1 hafta önce arayın dedi. cumartesi ameliyat eder mi diye sordum. burda olursa yapar dedi, ama pek te bilgi vermedi. 21 inde tekrar arıyıcam.
görüşmeye gittiğimde doktor bana yaptıracağım testleri ve ilaç adını yazmıştı. ben vakit bulduğumda kan testlerini yaptırayım. o bahsettiği ilaç tı sanırım:44: onları da alayım diyorum.
ben herşeyi hazır ettiğimde tekrar doktora sonuçları, ilaçları falan götürecek miiyim? yoksa ameliyat günü direk hastanede mi bakacak onlara?

Bişey sorsam hiç orotezliyken bebek emzirdinizmi sorun okuyor muymuş.. bide bi beydeb duymultum silikonlar fazla yumuşak su gibi oluyormuş gerçeğinin yerini tutmuyo diyolar ne düşünüyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence o adam hic silikonlu memeye dokunmamis. Ben 4 yili bitirdim hicte oyle asiri yumusak memem yok.normal olmasi gereken gibi. Ama ici su dolu olanlar nasildir bilmem.benimki jel protez. Meselabenim bazi arkadaslarimin meme dokusu benimle ayni. Bazi arkadaslariminda benden daha yumusak.

Canim sen kime ameliyat uluyordun. Ben karistiriyorum bazende. Cenk beye ameliyat olacaksan tahlil sonuclarini gotureceksin. Ama ameliyT olmaya yakin yaptir tahlillerini. Birde ameliyat saatine gore 1 tane antibiotik alacaksin. 8 saat oncesinde yemek yemiyosun. Ameliyata giderkende onden fermuarli yada dugmeli bir sey gotur cunku kollarini kaldiramayacaksin o yuzden rahat bisey giymelisin.

slm cnm , meme ucundan ameliyat olursan pek emzirme şansın yok bence.....ben de meme ucundan oldum ameliyatı ve emzirmeyi düşünmüyorum eğer doğurursam, zaten yapamam. meme asla çok yumuşak olamaz, protez var sonuçta. normal jel protezde aşırı yumuşaklık olmaz bence....

Bu arada ben evli degilim emzirmedimde ama ileride sorun yasamazmisim.benim meme alti kesisi oldugundan ama ilerde ne olur bilemem tabi. Mesela demet akalin 8 operasyon gecirdiginden emziremiyo

Bu arada ben evli degilim emzirmedimde ama ileride sorun yasamazmisim.benim meme alti kesisi oldugundan ama ilerde ne olur bilemem tabi. Mesela demet akalin 8 operasyon gecirdiginden emziremiyo

bence emzirmek çok normal olmaz diye düşüyorum . Neden ??? zaten silikon var, sonra süt ile dolarsa hiç düşünemiyorum o memelerin halini. yaptıranların çoğu bence emzirmez. yada aldırır, emzirir, sonra tekrar taktırır....

korkmanıza gerek çünkü silikonun emzirmeye o şekilde bir etkisi yok. yani silikon taktırdım emziremiyorum, çıkarttım emzirdim işim bitti tekrar taktırayım diye birşey söz konusu değildir.
meme altından veya koltuk altından ameliyat olduğunuzda, süt bezleri zarar görmez. ki bu şekilde emziren çok insan var. ancak meme ucundan ameliyat olursanız, o zaman bezlerin zarar görme ihtimali var. ki zaten bu ameliyatı artık çocuk düşünmeyenler yaptırıyor. ha ben meme ucundan yaparım garanti veriyorum meme bezleri zarar görmez diyen doktorlar var mı? evet var.. ama biraz risk işi.
kaldı ki diyelim meme ucundan ameliyat oldunuz ve süt bezleriniz zarar görmüş ve emziremiyorsunuz. o zaman da ben silikonları çıkartıp emzireyim diyemezsiniz. çünkü maalesef artık süt bezleriniz zarar görmüştür.

gerçi sizde ameliyat olmuşsunuz, bunları biliyorsunuzdur mutlaka. söylemek istediklerinizi tam olarak anlamamış ta olabilirim.

Son düzenleme:

Cenk Tokat'a canım.. Peki o zaman ben sekreteri haricinde doktoru da arayayım mı? ameliyat için gün alınca sekreteri bu konuda bilgilendirir mi?
tahlil sonuçlarını ne zaman götürücem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…