bu biraz büyük değilmi
Ben eve yeni geldim bugün oldum ameliyat izmirde. Biraz ağrım var bide çok fazla istifra ettim yemek yiyemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu meme şekliyle ilgili bir durum. Keçi memesi de derlermiş..Göğüs şeklim bozukmuş göğüs ucu hafif aşağı kaymış onu öne düzeltecekler daha sonra da büyütme yapıcaklarmış
GÖzaydın canım yaa :) Darısı bizim de başımıza ama ben hala ameliyat olacak tarihi belirleyemiyorum korkudan..
Ama bu kadinda kullanilan ici su dolu olan protez ve moderate oldugu icin one dogru yuksekligi high profile gore az ve biraz daha yassi.suan cerrahlarin % 90 i bu ici su dolu olani kullanmiyo. Jel protez tercih ediyo jel icerde yirtilsa bile ki cok zor bir ihtimal dagilmiyo. Kapsul olusumunu engellemesi acisidan da duz yuzey yerine puturlu yuzey tercih ediyorlar. Bu detaylara dikkat edin. Dekolte icinde yuvarlak dah cok tercih ediliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen epey bilgilisin bu konuda :) Ben de düz bir göğsüm olduğu için olmuşken beni tatmin edecek büyüklükte olsun istiyorum. Vücudumda doğal duracak en büyük protezi isteyebilirim. İstiyorum da aslında ama korkuyorum ya doğal olmazsa diye..
geçmiş olsun canm önemli bişey değil sanıyorum..en kısa zamanda seninde istediğin gibi olur umarım.ben bi ara albüm paylaşmıştım silikon yaptıranlardan fikir almak için..doğal yollardan büyürmü büyümezmi halen karar vermiş değilim
Çok teşekkür ederim inş bir an önce geçer gider şu ağrımda ağrıdan çok gerginlik var rahatsız ediyor bu da beni. Korkma diyeceğim ama bende çok korktum hatta tarih belirledikten sonra kaç defa iptal etme kararı verdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hala ağrı var mı kendini nasıl hissediyosun? Canım aynen öyle ya hergün yarın artık ameliyat vaktini belirlemelisin diyorum ama anlamsızca korkuyorum
Kafam kadar meme olmuş büyük bana gore:) bunu mu goturceksin? ya ben bu kadar istemem meme olduğu belli olsun yeter bana :)
Ama bu kadinda kullanilan ici su dolu olan protez ve moderate oldugu icin one dogru yuksekligi high profile gore az ve biraz daha yassi.suan cerrahlarin % 90 i bu ici su dolu olani kullanmiyo. Jel protez tercih ediyo jel icerde yirtilsa bile ki cok zor bir ihtimal dagilmiyo. Kapsul olusumunu engellemesi acisidan da duz yuzey yerine puturlu yuzey tercih ediyorlar. Bu detaylara dikkat edin. Dekolte icinde yuvarlak dah cok tercih ediliyor
Allaha sukur hic bir sorun yasamadim.yumusamaya basladiktan sonra hep seninlelermis gibi oluyo.ilk basta sert ve yapay bi gorunumu oluyo ama protez yumusayip acilan cebe yerlesince o goruntu gidiyo.zamanla protezin cevresini bag doku sardigi icin cok zayif olanlar ilk basta kenarlardan hissediyo ama zamanla oda geciyo. Benim oncesinde hic yok olmasina ragmen ben silikonu hissetmedim kenarlardan falan elime gelmedi. Ama sertligi tabi hissediliyo ve ben sadece ilk 8-10 ay yuzustu yatmadim cunku iki topun ustunde bi his yaratiyo ama protez yumusayinca hepsi geciyo bunlarin
Bişey sorsam hiç orotezliyken bebek emzirdinizmi sorun okuyor muymuş.. bide bi beydeb duymultum silikonlar fazla yumuşak su gibi oluyormuş gerçeğinin yerini tutmuyo diyolar ne düşünüyorsunuz
evet canım bunlar içi su dolu.. yurtdışında 1400 cc ye kadar çıkıyolar. bu büyüklük anca içi su dolu olanlarla yapılabiliyor sanırım. çünkü diğerlerinde max. 800 diye biliyorum.
bana da orta dedi, ama anladığım kadarıyla orta üzeri profil kullanacak. çünkü bahsederken high profille arasında 1 cm fark var dedi. bunda hemfikiriz. o kadar önerdiğine göre vardır bir bildiği, lakin boyut konusunda bilemiyorum.:44: neyse geçelim esas konuya..
canım ben artık geriye doğru saymaya başladım.kendi kafamdan 2 ağustosta ameliyat olmak istediğimi belirttim sekreterine. o da bana daha erken, 1 hafta önce arayın dedi. cumartesi ameliyat eder mi diye sordum. burda olursa yapar dedi, ama pek te bilgi vermedi. 21 inde tekrar arıyıcam.
görüşmeye gittiğimde doktor bana yaptıracağım testleri ve ilaç adını yazmıştı. ben vakit bulduğumda kan testlerini yaptırayım. o bahsettiği ilaç tı sanırım:44: onları da alayım diyorum.
ben herşeyi hazır ettiğimde tekrar doktora sonuçları, ilaçları falan götürecek miiyim? yoksa ameliyat günü direk hastanede mi bakacak onlara?
Bişey sorsam hiç orotezliyken bebek emzirdinizmi sorun okuyor muymuş.. bide bi beydeb duymultum silikonlar fazla yumuşak su gibi oluyormuş gerçeğinin yerini tutmuyo diyolar ne düşünüyorsunuz
Bu arada ben evli degilim emzirmedimde ama ileride sorun yasamazmisim.benim meme alti kesisi oldugundan ama ilerde ne olur bilemem tabi. Mesela demet akalin 8 operasyon gecirdiginden emziremiyo
bence emzirmek çok normal olmaz diye düşüyorum . Neden ??? zaten silikon var, sonra süt ile dolarsa hiç düşünemiyorum o memelerin halini. yaptıranların çoğu bence emzirmez. yada aldırır, emzirir, sonra tekrar taktırır....
Canim sen kime ameliyat uluyordun. Ben karistiriyorum bazende. Cenk beye ameliyat olacaksan tahlil sonuclarini gotureceksin. Ama ameliyT olmaya yakin yaptir tahlillerini. Birde ameliyat saatine gore 1 tane antibiotik alacaksin. 8 saat oncesinde yemek yemiyosun. Ameliyata giderkende onden fermuarli yada dugmeli bir sey gotur cunku kollarini kaldiramayacaksin o yuzden rahat bisey giymelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?