Hale bak ya.. Annem kadıncağız sürekli ah benim yavrum bütün yıl biriktirdiğini bir anda buna mı verecek şimdi deyip duruyorSonra da olsun olsun ömürlük bir şey sonuçta diyor
Canim ben ameliyata girerken 325 sol 350 cc high profil yuvrlak puturlu yuzey mentor marka dedi.ameliyatta deneme protezi denemis ama sende farkettirmedi dedi ve 350-375 yaptim dedi bende uctum havalara tabi çünkü 0 meme dokusu senelerce eksikligini yasamisim cok mutlu oldum ve temmuz 12 de 5. Yilima girecegim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben devlette olacağım için peşin ödeyeceğim bide..
Canım sen devlette hangi bölüme çıktın ya? Ben bolumu bilemiyorum? Ve nasil karar veriyor evet yapılır, devlet karşılar vs.? Bir de günü nasil ayarlıyor, su gun bos diye mi yoksa birlikte mi ayarliyorsunuz?
selam kızlar bende yaptırmayı kesin kafasına koymuş ama eşinden onay alamayan biriyim herşeyi araştırıyorum ama şunu sorucam gizemcim sen yaptıralı baya olmuş 5 yıl falan sanırım nasıl iyiki yaptırmışım diyormusun herhangi probelm yaşadınmı bozulma sarkma deforme vs gibi benim boy 1.60 kilo 46 göğüz ölçüm 75 den doğum sonrasına 0 a indi
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ye gidiyorsun.yaptırmak istiyorum diyosun devlet nasıl karşılar onu bilemem
Devlet sadece kucultmeyi karsiliyo oda heyet raporu alirsan. Buyutmeyide son dinemde degisiklik olmadiysa karsilamiyo.
Canm hayrli olsun cok sevndm senin adina insallah gonlune gore olur :)Sağol canım, sıfırı çekicem para olarak ama napalım, tüm yıl kazandığım para ona gidecek :/ Cicişler olsun da bi..
Ee bu yaptıranlar ornegin tikkabililla yaptiracakmis o nasil yaptıracak peki ?
Canım sen devlette hangi bölüme çıktın ya? Ben bolumu bilemiyorum? Ve nasil karar veriyor evet yapılır, devlet karşılar vs.? Bir de günü nasil ayarlıyor, su gun bos diye mi yoksa birlikte mi ayarliyorsunuz?
Canm hayrli olsun cok sevndm senin adina insallah gonlune gore olur :)
Tikkabilla nerede olacaksın sen?
korkmanıza gerek çünkü silikonun emzirmeye o şekilde bir etkisi yok. yani silikon taktırdım emziremiyorum, çıkarttım emzirdim işim bitti tekrar taktırayım diye birşey söz konusu değildir.
meme altından veya koltuk altından ameliyat olduğunuzda, süt bezleri zarar görmez. ki bu şekilde emziren çok insan var. ancak meme ucundan ameliyat olursanız, o zaman bezlerin zarar görme ihtimali var. ki zaten bu ameliyatı artık çocuk düşünmeyenler yaptırıyor. ha ben meme ucundan yaparım garanti veriyorum meme bezleri zarar görmez diyen doktorlar var mı? evet var.. ama biraz risk işi.
kaldı ki diyelim meme ucundan ameliyat oldunuz ve süt bezleriniz zarar görmüş ve emziremiyorsunuz. o zaman da ben silikonları çıkartıp emzireyim diyemezsiniz. çünkü maalesef artık süt bezleriniz zarar görmüştür.
gerçi sizde ameliyat olmuşsunuz, bunları biliyorsunuzdur mutlaka. söylemek istediklerinizi tam olarak anlamamış ta olabilirim.
merhaba ben zaten ameliyat olmuştum ve meme ucundan ondan dolayı yorum yaptım. sanırım yanlış anladınız ....
eve ilk mesajınızda "yada aldırır, emzirir, sonra tekrar taktırır.." deyince onun için yorum yaptım.
fakat daha sonradan ameliyat olduğunuzu öğrenince yorumumun altına not olarak düştüm, "gerçi sizde ameliyat olmuşsunuz, bunları biliyorsunuzdur mutlaka. söylemek istediklerinizi tam olarak anlamamış ta olabilirim."
siz atlatmışsınız, darısı benim başıma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?