En Uygun Protez

selam kızlar bende yaptırmayı kesin kafasına koymuş ama eşinden onay alamayan biriyim herşeyi araştırıyorum ama şunu sorucam gizemcim sen yaptıralı baya olmuş 5 yıl falan sanırım nasıl iyiki yaptırmışım diyormusun herhangi probelm yaşadınmı bozulma sarkma deforme vs gibi benim boy 1.60 kilo 46 göğüz ölçüm 75 den doğum sonrasına 0 a indi

Ben devlette olacağım için peşin ödeyeceğim bide..

Canım sen devlette hangi bölüme çıktın ya? Ben bolumu bilemiyorum? Ve nasil karar veriyor evet yapılır, devlet karşılar vs.? Bir de günü nasil ayarlıyor, su gun bos diye mi yoksa birlikte mi ayarliyorsunuz?

Canım sen devlette hangi bölüme çıktın ya? Ben bolumu bilemiyorum? Ve nasil karar veriyor evet yapılır, devlet karşılar vs.? Bir de günü nasil ayarlıyor, su gun bos diye mi yoksa birlikte mi ayarliyorsunuz?

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ye gidiyorsun.yaptırmak istiyorum diyosun devlet nasıl karşılar onu bilemem

Canim ben hic bi sorun yasamadim. Deforme yada sarkma olmadi.diyorum tabi iyiki yaptirmisim diye cunku benim oncesi dumduzdu. Denize en tenha yerlerde giriyodum ama simdi kendime guvenim geldi resmen. Bu psikolojiyide bizim gibi eksikligini yasayanlar anlar normal hayatta birine anlatsan ne gerek var der ve anlamaz seni. Benim cevremde de coktu ne gerek var diyenler.o yuzden istiyosaniz yaptirin,cok rahat edersiniz.

Ee bu yaptıranlar ornegin tikkabililla yaptiracakmis o nasil yaptıracak peki ?

Devlette para vererek yaptiracak heralde cunku devlet sadece yatisini ve kan tahlillerini karsilar karsilarsa tabi. Devlet ozele gore daha uygun fiyatli ama bnm arkadasim yaptirdi 500 tl oynadi arada

Ee bu yaptıranlar ornegin tikkabililla yaptiracakmis o nasil yaptıracak peki ?

Canım ben parayla yaptırıcağım devlet hiçbir şekilde karşılamıyor bunu.. Özelde sorduklarım hep 8000 lira civarı söyledi, devlet 4600 yapıyordu birkaç hafta önce zam yapmış bakanlık kesin olmamakla beraber 5100-5200 civarı tutacak benimki..

Canm hayrli olsun cok sevndm senin adina insallah gonlune gore olur :)

Çok teşekkür ederim canım :)

merhaba ben zaten ameliyat olmuştum ve meme ucundan ondan dolayı yorum yaptım. sanırım yanlış anladınız ....

merhaba ben zaten ameliyat olmuştum ve meme ucundan ondan dolayı yorum yaptım. sanırım yanlış anladınız ....

eve ilk mesajınızda "yada aldırır, emzirir, sonra tekrar taktırır.." deyince onun için yorum yaptım.
fakat daha sonradan ameliyat olduğunuzu öğrenince yorumumun altına not olarak düştüm, "gerçi sizde ameliyat olmuşsunuz, bunları biliyorsunuzdur mutlaka. söylemek istediklerinizi tam olarak anlamamış ta olabilirim."

siz atlatmışsınız, darısı benim başıma artık

inşallah....darısı başınıza :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…