• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Uygun Protez

Evet görüşmen nasıl geti büyüklük konusunda neye karar verdiniz

Doktorun acil işi çıkmış görüşemedik canım. Eşi ile konuştuk ameliyatı anlattı işte, fiyat hakkında konuştu. Muayene etmedi. Bugüne çağırdı ama gitmedim. Hevesim kaçtı. Bide ramazan ramazan git gel çok yorucu oluyor.

Doktorun acil işi çıkmış görüşemedik canım. Eşi ile konuştuk ameliyatı anlattı işte, fiyat hakkında konuştu. Muayene etmedi. Bugüne çağırdı ama gitmedim. Hevesim kaçtı. Bide ramazan ramazan git gel çok yorucu oluyor.

Hmm,gelişme olursa yaz buraya canım ona göre buradan birgilendirelim birbirimizii..

Bi ara kilo aldım ama göğüslrde o kadar da bi büyüme olmadı yine küçük kaldı. Bi de 75 beden bile değil yani göğüs çevresi 70 olunca inan baya sıkıntı oluyo

benimde 75 beden bile değil.göğüsaltı 72-73 cm üstünden 80 cm...bilmiyorum aradaki fark 15 yada 20 cm se iyi diyorlardı.iyice kafam karıştı şimdi

benimde 75 beden bile değil.göğüsaltı 72-73 cm üstünden 80 cm...bilmiyorum aradaki fark 15 yada 20 cm se iyi diyorlardı.iyice kafam karıştı şimdi
Bilmiyorum belki yanlış ölçmüşümdür ama sanmıyorum bu sefer sanırım doktorda da ölçü yeniden bakılıyo..oradan net cevap alır burada bildiririm..

Doktorumla konuştum şimdi yarın sabah 11 de gidiyorum ameliyata çizim falan olucak dedi sanırım bu o 3d muhabbeti orda da üstüne basa basa sölücem şansını zorla koyabildiğin büyüklüğü koy diye :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım söyle. hayırlısıyla çıkarsın inşallah ameliyattan da.

bak bu göğüs nasıl ? doktora götürmek için..

525cc kullanmışlar bunda gerçi. a cup dan d cup a çıkmış

$Revisba5.jpg

Son düzenleme:
bak bu göğüs nasıl ? doktora götürmek için..

525cc kullanmışlar bunda gerçi. a cup dan d cup a çıkmış

Eki Görüntüle 1177646

Bence kadina cok yakismis ve cok guzelde tasimis. 525 demesen buna ben 400-450 arasi derdim. Herkesin zevki farklidir begeniside ama ben yaptiracaksam bir seyi degsin isterim. Ben o kadar sene yoklugunu cektim o yuzden mememin alacagi abarti olmayan en buyuk protezi sectim.yani bir sey farkettirmeyecekse neden o kadar para verip olacaksin ki, destekli sutyen ve destekli bikiniyle idare edilebilir.en az 5500 ödüyorsunuz yani karsiliginda sizi mutlu etmeli bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama bu kadinda kullanilan ici su dolu olan protez ve moderate oldugu icin one dogru yuksekligi high profile gore az ve biraz daha yassi.suan cerrahlarin % 90 i bu ici su dolu olani kullanmiyo. Jel protez tercih ediyo jel icerde yirtilsa bile ki cok zor bir ihtimal dagilmiyo. Kapsul olusumunu engellemesi acisidan da duz yuzey yerine puturlu yuzey tercih ediyorlar. Bu detaylara dikkat edin. Dekolte icinde yuvarlak dah cok tercih ediliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben de tübüler meme sorunu varmış çok yeni öğreniyorum bunu.. Önce bunu düzelteceklermiş sonra da istediğim büyütme ameliyatını yapıcaklarmış.:(

tübüler meme sorunu neymiş canım onu hangi testle anladılar?

Ben eve yeni geldim bugün oldum ameliyat izmirde. Biraz ağrım var bide çok fazla istifra ettim yemek yiyemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back