Arkadaşlar yarın doktorla göğüs büyütme için görüşmeye gidicem. Ama doktorun bana önereceği protez büyüklüğünü değil, burada tecrübeli arkadaşların önereceği büyüklüğü yapmasını istiycem doktordan. Boyum 167 kilom 48. omuzlarım dar göğüs çevrem 70göğüs ucuyla 84 çıkıyo. Sizce bana gidebilecek en iyi potez büyüklüğü ne olmalıdır?
bence en güzeli görüşmeye giderken bir fotoğraf götür. böyle durmasını istiyorum de ve onun üzerinden konuşun. çünkü bu göğüs öle bir şey ki, vücutla bir bütün olursa güzel duruyor.
Bence yarın doktoruna gittiğinde bunun kararını birlikte verin.Herkesin göğüs kafesi,boyun gelişi,kalça büyüklüğü farklı yani bu durumda bahsettiğin ölçülerin bir anlamı kalmıyor.En iyi kararı yine sen vereceksin tabii bu benim fikrim.
Bende çok kilolu biri deilim hatta 36 bedenim boıy 170 kilo 55 ,kaburga 73,bel 65 kalça 90 ama 470 cc takıldı ve hiçte büyük değil.Doktorun seni bir değerlendirsin sende tercihini yap derimhatta ben 470 olacağını bile bilmiyordum,kaç olacak hiç bilmiyordum deneme bile yapmadık tamemen size bırakıyorum dedim 420 denemiş küçük geldi gözüme 470 taktım dedi.ee bende aldım kabul ettim
bu arada şu anda göğüs çevrem 90 cm
Canim bizim olculerimiz biraz benziyomus 168 boy 49 kilo genis omuz gogus alti 73 senin gogsun buyukmus benim alt ust arasi fark 7-8cmdi.... bana high profil 345 mentor anatomik dual plan gogus alti kesisiyle takildi ben boyutundan cok memnunum ama bence sen karari doktoruna birakmalisin herkesin gogus kafesinin de gogsunun de sekli farkli istersen bikacresim gotur bu boyda olmasini istiyorum yada bu kadar buyuk olmasin bu kadar kucuk olmasin diyebilirsin... burdaki yazilari okuduysan farketmissindir ayni cc ler farkli insanlarda farkli sonuclar veriyo. Bazen kucuk cc takilan kisilerin gogusleri buyuk cc takilanlardan daha buyuk de gorunebiliyo bu tamamen vucut yapisiyla alakali eger doktoruna guveniyosan o zaten sana en uygun boyutu onerecektir
Canim bizim olculerimiz biraz benziyomus 168 boy 49 kilo genis omuz gogus alti 73 senin gogsun buyukmus benim alt ust arasi fark 7-8cmdi.... bana high profil 345 mentor anatomik dual plan gogus alti kesisiyle takildi ben boyutundan cok memnunum ama bence sen karari doktoruna birakmalisin herkesin gogus kafesinin de gogsunun de sekli farkli istersen bikacresim gotur bu boyda olmasini istiyorum yada bu kadar buyuk olmasin bu kadar kucuk olmasin diyebilirsin... burdaki yazilari okuduysan farketmissindir ayni cc ler farkli insanlarda farkli sonuclar veriyo. Bazen kucuk cc takilan kisilerin gogusleri buyuk cc takilanlardan daha buyuk de gorunebiliyo bu tamamen vucut yapisiyla alakali eger doktoruna guveniyosan o zaten sana en uygun boyutu onerecektir
Canım senin göğsün varmış ya.. Benim göğüs ucu ve göğüs altı arasında 1-2 cm fark var. Ben de çarşamba gidicem bakalım görüşmeye..
Arkadaşlar yarın doktorla göğüs büyütme için görüşmeye gidicem. Ama doktorun bana önereceği protez büyüklüğünü değil, burada tecrübeli arkadaşların önereceği büyüklüğü yapmasını istiycem doktordan. Boyum 167 kilom 48. omuzlarım dar göğüs çevrem 70göğüs ucuyla 84 çıkıyo. Sizce bana gidebilecek en iyi potez büyüklüğü ne olmalıdır?
Bugün gidiyosun sanırım görüşmeye. Ben de erteledim ya gidemedim bugün sabah gidicem ama çok heycanlıyım
http://hizliresim.com/gld2kR mesela böyle bir göğüs ben çok beğeniyorum çok iyi duruyo ama bunu doktora göstersem abes kaçmaz mı sence ?
böyle fotoğraf değil de, ameliyat olanların fotoğrafı var, ordan bişi gönderebilirsin. şu an işyerimde olduğumdan o resimleri açamıyorummüsait olduğumda bi bakayım.
bende seninle aynı derttyim aslında. doktorla konuştuk, 300cc orta öneririm dedi, fazla büyük olursa sarkar göğsün dedi. bende hem biraz kendini göstersin hem de bana ileride sorun yaratmasın istiyorum. ne yapacağımı bende şaşmış durumdayım. :44:
ne etsek acabaaa:44:
sılıkon norrmal meme gıbı fazla sarkma yapmıyo. kı eger ılerıde yaparsa ve senı rahatsız ederse protez cıkartılmadan dıklestırme yapılabılınıyo.
o yuzden bence sızı ne mutlu edecekse onu ısteyın doktorunuzdan. ben vucuduma olabılenın en buyugunu ıstedım kı ıyıkı benım zamanımda burada yazan 300 cc lerı dınlememısım.
375 ancak memnun ettı benı ve bundan kucuk olasalar yaptıırdıgıma degmeyecekti, doktorumda benı neyın mutlu edecegını bıldıgı ıcın ıstedıgım gıbı oldu.
ve 2010 da zeynep saolsun yardımcı oldu bana.
bu arada sızlerınde dedıgı gıbı mesela 325 cc kımınde cok dolgun durur mesela bende doktorum begenmemıs farkettırmedı dedı.
o yuzden bence en ıyı sonucu almak ıcın sızın begenıgınız bır memenın fotografını goturun ve boylece doktorunuz sızı neyınn mutlu eecegını daha ıyı anlayacak ve vucudunuz elverdıgı olcue sıze yakısanı yapacaktır.
sımdıden herkese basarılar amelıyatlarında.
Canim ben ameliyata girerken 325 sol 350 cc high profil yuvrlak puturlu yuzey mentor marka dedi.ameliyatta deneme protezi denemis ama sende farkettirmedi dedi ve 350-375 yaptim dedi bende uctum havalara tabi çünkü 0 meme dokusu senelerce eksikligini yasamisim cok mutlu oldum ve temmuz 12 de 5. Yilima girecegim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allaha sukur hic bir sorun yasamadim.yumusamaya basladiktan sonra hep seninlelermis gibi oluyo.ilk basta sert ve yapay bi gorunumu oluyo ama protez yumusayip acilan cebe yerlesince o goruntu gidiyo.zamanla protezin cevresini bag doku sardigi icin cok zayif olanlar ilk basta kenarlardan hissediyo ama zamanla oda geciyo. Benim oncesinde hic yok olmasina ragmen ben silikonu hissetmedim kenarlardan falan elime gelmedi. Ama sertligi tabi hissediliyo ve ben sadece ilk 8-10 ay yuzustu yatmadim cunku iki topun ustunde bi his yaratiyo ama protez yumusayinca hepsi geciyo bunlarin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?