- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Cenk Tokat'a canım.. Peki o zaman ben sekreteri haricinde doktoru da arayayım mı? ameliyat için gün alınca sekreteri bu konuda bilgilendirir mi?
tahlil sonuçlarını ne zaman götürücem?
korkmanıza gerek çünkü silikonun emzirmeye o şekilde bir etkisi yok. yani silikon taktırdım emziremiyorum, çıkarttım emzirdim işim bitti tekrar taktırayım diye birşey söz konusu değildir.
meme altından veya koltuk altından ameliyat olduğunuzda, süt bezleri zarar görmez. ki bu şekilde emziren çok insan var. ancak meme ucundan ameliyat olursanız, o zaman bezlerin zarar görme ihtimali var. ki zaten bu ameliyatı artık çocuk düşünmeyenler yaptırıyor. ha ben meme ucundan yaparım garanti veriyorum meme bezleri zarar görmez diyen doktorlar var mı? evet var.. ama biraz risk işi.
kaldı ki diyelim meme ucundan ameliyat oldunuz ve süt bezleriniz zarar görmüş ve emziremiyorsunuz. o zaman da ben silikonları çıkartıp emzireyim diyemezsiniz. çünkü maalesef artık süt bezleriniz zarar görmüştür.
gerçi sizde ameliyat olmuşsunuz, bunları biliyorsunuzdur mutlaka. söylemek istediklerinizi tam olarak anlamamış ta olabilirim.
Tahlil sonuclarini ameliyat oncesinde gorsede olur. Ben aydinda yaptirdim tahlilleri sabah gosterdim slklnti olmuyo. Sekreteriyle ameliyat tarihini ayarladiginda numaranida birak zaten cenk bey ameliyattan bir gun once seni arayip bilgilendiriyo. İlac isimlerinide biliyosundur sana soylemistir. İki tane antibiotik var onerdigi. Anestezi uzmanida konusuuyo senle ameliyat oncesi odana gelip. Kullandigin ilac varsa onlari mutlaka belirt mesela bende hipofizle ilgili bi sorun var cenk beyle konusmustuk o anestezi doktoruna da bahsetmis ve bana ozellikle kortizon kullandin mi sorusunu sordu. Hani bunlar onemli detaylar ameliyatta bi aksilikle karsilasmamak icin. Sen istedigin zaman cenk beyi arayip konusabilirsin tabi aklina takilan olur muayenehaneye giderr yuzyuzede konusurssun.tercih senin canim
Canim ben ameliyata girerken 325 sol 350 cc high profil yuvrlak puturlu yuzey mentor marka dedi.ameliyatta deneme protezi denemis ama sende farkettirmedi dedi ve 350-375 yaptim dedi bende uctum havalara tabi çünkü 0 meme dokusu senelerce eksikligini yasamisim cok mutlu oldum ve temmuz 12 de 5. Yilima girecegim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben ameliyat günümü aldımmmmHala şaşkınım. Allah nasip ederse kesin tarih 18 Ağustos ama 21 Temmuzda olma ihtimalim de var bir hasta iptal edebilirmiş. Şimdilik kesin olan yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi.. Tahlillerimi yaptırdım perşembe tekrar gideceğim doktoruma..
Kızlar ben ameliyat günümü aldımmmmHala şaşkınım. Allah nasip ederse kesin tarih 18 Ağustos ama 21 Temmuzda olma ihtimalim de var bir hasta iptal edebilirmiş. Şimdilik kesin olan yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi.. Tahlillerimi yaptırdım perşembe tekrar gideceğim doktoruma..
Bende 2 yil once yaptirmistim 375 cc kas alti mentor damla zaman asimi oldukca ne gibu degisiklikler gozlemledin benimkiler halan istedigim yumusaklikta deil bazen yumusuyor bazende cok sert oluyor ozelliklede yatarken senin cicislerinin :) kivami nasil zamanla dahada yumusadilarmi? Goruntu olarak nasillar sarkma gbi sorun yasadinmi ?
Simdiden hayirli olsun guzelim. bir anda oluyo ve karar veriyosun zaten
hayırlı olsun. işallah bi an önce kurtulursun.
Gogus dokum fazla deildi aslinda bende yuvarlak dusunuyordum ikisinide denemis damla.daha hos.durmus ama artik cok gec.takildi artik:) merak ettigim her gecen yil degisime.ugrayip.ugramadklari yumusama.konusunda merak.ediyorm.acikcasi-- mesala yatinca cok sert.ve bu bnm..hic hosuma.gitmiyor
Mesela ben ilk 7-8 ay yuzustu yatarken iki top uzerine yatar gibiydim ama suan iyice butunlestik. Keske yuvarlak tercih etseydin cunku mentorun kendi icinde sertlik dereceleri var. 1 yumusagi 2 orta 3 te serti ve damlanin seklini korusun diye sertlik derecesi yuksek 3 derece. Belki sana ondan sert gelebilir. Bende 1 var. Doktorun sertifika vermistir sana kucuk kart seklinde orada yaziyo bilgileri. Masaj yapmayi dene bi olcude yumusayabilir.
hangi numarayı kullanacağına cenk bey ameliyat öncesi kendi mi karar veriyor acaba? biz hiç görüşmede öle birşey konuşmadık da...
Cenk bey damla kullanmadigi icin 3.sertlik derecesini kulanmiyo. Bendeki mentor cohensive 1 tercihide o yonde zaten. O cok detay oldugu icin belki belirtmemistir ama mentor yuvarlak 1 derecesini kullaniyo. Bunun yaninda cok isteyen hastalari oldugunda ozellikle ingilizlerde allergan di yanilmiyosam onu kullaniyo.
Çok sevindim canim hayirlisi olsun güzel cicislerle aramiza bekliyoruz :)
Sağol canım, sıfırı çekicem para olarak ama napalım, tüm yıl kazandığım para ona gidecek :/ Cicişler olsun da bi..
ben 2 sene ödücem canım
ne yapalım herşey cicişler için
Ben devlette olacağım için peşin ödeyeceğim bide..
bende peşin ödedim ama kredi çektim onu ödücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?