En Uygun Protez

Cenk Tokat'a canım.. Peki o zaman ben sekreteri haricinde doktoru da arayayım mı? ameliyat için gün alınca sekreteri bu konuda bilgilendirir mi?
tahlil sonuçlarını ne zaman götürücem?

Tahlil sonuclarini ameliyat oncesinde gorsede olur. Ben aydinda yaptirdim tahlilleri sabah gosterdim slklnti olmuyo. Sekreteriyle ameliyat tarihini ayarladiginda numaranida birak zaten cenk bey ameliyattan bir gun once seni arayip bilgilendiriyo. İlac isimlerinide biliyosundur sana soylemistir. İki tane antibiotik var onerdigi. Anestezi uzmanida konusuuyo senle ameliyat oncesi odana gelip. Kullandigin ilac varsa onlari mutlaka belirt mesela bende hipofizle ilgili bi sorun var cenk beyle konusmustuk o anestezi doktoruna da bahsetmis ve bana ozellikle kortizon kullandin mi sorusunu sordu. Hani bunlar onemli detaylar ameliyatta bi aksilikle karsilasmamak icin. Sen istedigin zaman cenk beyi arayip konusabilirsin tabi aklina takilan olur muayenehaneye giderr yuzyuzede konusurssun.tercih senin canim

bunu bilmem iyi oldu. bekarım çünkü

evet onları bir kağıda yazdı verdi bana. kullandığım herhangi bir ilaç yok. b vitamini kullanıyordum, onu da eczacı vermişti, bende çok aft çıkıyo diye. onu da bıraktım zaten.
izmirde olmadığım için şuan gidemiyorum. aslında tekrar görüşmeyi çok isterdim.
çok teşekkür ederim canım bilgilerin için. ameliyata kadar, hatta ameliyattan sonra bile sık sık rahatsız ederim artık seni. çünkü seninle hem aynı doktoru hem aynı yolu paylaşıyoruz.

Bende 2 yil once yaptirmistim 375 cc kas alti mentor damla zaman asimi oldukca ne gibu degisiklikler gozlemledin benimkiler halan istedigim yumusaklikta deil bazen yumusuyor bazende cok sert oluyor ozelliklede yatarken senin cicislerinin :) kivami nasil zamanla dahada yumusadilarmi? Goruntu olarak nasillar sarkma gbi sorun yasadinmi ?

Kızlar ben ameliyat günümü aldımmmm Hala şaşkınım. Allah nasip ederse kesin tarih 18 Ağustos ama 21 Temmuzda olma ihtimalim de var bir hasta iptal edebilirmiş. Şimdilik kesin olan yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi.. Tahlillerimi yaptırdım perşembe tekrar gideceğim doktoruma..

Simdiden hayirli olsun guzelim. bir anda oluyo ve karar veriyosun zaten

hayırlı olsun. işallah bi an önce kurtulursun.

Benimde asiri yumusak degil ama bazi arkadaslarimin silikon olmamasina ragmen kivami benimkiyle ayni canim. meme yapisina gore degisiyo. Bazilarida benden daha yumusak.sarkma gibi bi sorunum olmadi,cunku silikon protezlerde normal memede oldugu gibi bir sarkma olmuyo.bide benim yuvarlak oldugundan her yeri esit. Sen neden damla tercih ettin

Gogus dokum fazla deildi aslinda bende yuvarlak dusunuyordum ikisinide denemis damla.daha hos.durmus ama artik cok gec.takildi artik:) merak ettigim her gecen yil degisime.ugrayip.ugramadklari yumusama.konusunda merak.ediyorm.acikcasi-- mesala yatinca cok sert.ve bu bnm..hic hosuma.gitmiyor

Mesela ben ilk 7-8 ay yuzustu yatarken iki top uzerine yatar gibiydim ama suan iyice butunlestik. Keske yuvarlak tercih etseydin cunku mentorun kendi icinde sertlik dereceleri var. 1 yumusagi 2 orta 3 te serti ve damlanin seklini korusun diye sertlik derecesi yuksek 3 derece. Belki sana ondan sert gelebilir. Bende 1 var. Doktorun sertifika vermistir sana kucuk kart seklinde orada yaziyo bilgileri. Masaj yapmayi dene bi olcude yumusayabilir.

hangi numarayı kullanacağına cenk bey ameliyat öncesi kendi mi karar veriyor acaba? biz hiç görüşmede öle birşey konuşmadık da...

hangi numarayı kullanacağına cenk bey ameliyat öncesi kendi mi karar veriyor acaba? biz hiç görüşmede öle birşey konuşmadık da...

Cenk bey damla kullanmadigi icin 3.sertlik derecesini kulanmiyo. Bendeki mentor cohensive 1 tercihide o yonde zaten. O cok detay oldugu icin belki belirtmemistir ama mentor yuvarlak 1 derecesini kullaniyo. Bunun yaninda cok isteyen hastalari oldugunda ozellikle ingilizlerde allergan di yanilmiyosam onu kullaniyo.

hımm anladım canım, cenk bey onu uygun görüyorsa, tamamdır. yumuşak yumuşak olsun ne güzel

Çok sevindim canim hayirlisi olsun güzel cicislerle aramiza bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…