- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Evet görüşmen nasıl geti büyüklük konusunda neye karar verdiniz
Doktorun acil işi çıkmış görüşemedik canım. Eşi ile konuştuk ameliyatı anlattı işte, fiyat hakkında konuştu. Muayene etmedi. Bugüne çağırdı ama gitmedim. Hevesim kaçtı. Bide ramazan ramazan git gel çok yorucu oluyor.
Bi ara kilo aldım ama göğüslrde o kadar da bi büyüme olmadı yine küçük kaldı. Bi de 75 beden bile değil yani göğüs çevresi 70 olunca inan baya sıkıntı oluyo
Bilmiyorum belki yanlış ölçmüşümdür ama sanmıyorum bu sefer sanırım doktorda da ölçü yeniden bakılıyo..oradan net cevap alır burada bildiririm..benimde 75 beden bile değil.göğüsaltı 72-73 cm üstünden 80 cm...bilmiyorum aradaki fark 15 yada 20 cm se iyi diyorlardı.iyice kafam karıştı şimdi
Bilmiyorum belki yanlış ölçmüşümdür ama sanmıyorum bu sefer sanırım doktorda da ölçü yeniden bakılıyo..oradan net cevap alır burada bildiririm..
Hmm,gelişme olursa yaz buraya canım ona göre buradan birgilendirelim birbirimizii..
Doktorumla konuştum şimdi yarın sabah 11 de gidiyorum ameliyata çizim falan olucak dedi sanırım bu o 3d muhabbeti orda da üstüne basa basa sölücem şansını zorla koyabildiğin büyüklüğü koy diye :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak bu göğüs nasıl ? doktora götürmek için..
525cc kullanmışlar bunda gerçi. a cup dan d cup a çıkmış
Eki Görüntüle 1177646
525 miii?......................
Kafam kadar meme olmuş büyük bana gore:) bunu mu goturceksin? ya ben bu kadar istemem meme olduğu belli olsun yeter bana :)bak bu göğüs nasıl ? doktora götürmek için..
Eki Görüntüle 1177646
yurtdışı bunlar..
525 ne ki, onlar için küçük bile.. 1400cc var, onu koysam ban yer miyim acaba
bak bu göğüs nasıl ? doktora götürmek için..
Eki Görüntüle 1177646
tamam canım.gelişmeleri burdan yazarsın.
canım ben de tübüler meme sorunu varmış çok yeni öğreniyorum bunu.. Önce bunu düzelteceklermiş sonra da istediğim büyütme ameliyatını yapıcaklarmış.
tübüler meme sorunu neymiş canım onu hangi testle anladılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?