• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Uygun Protez

Canim ben ameliyata girerken 325 sol 350 cc high profil yuvrlak puturlu yuzey mentor marka dedi.ameliyatta deneme protezi denemis ama sende farkettirmedi dedi ve 350-375 yaptim dedi bende uctum havalara tabi çünkü 0 meme dokusu senelerce eksikligini yasamisim cok mutlu oldum ve temmuz 12 de 5. Yilima girecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende cenk beye güveniyorum, yaptırdığıma değmesini istediğimi söyledim. ameliyat gününü aldıktan sonra tekrar görüşüp, bir fotoğraf götürücem.

Sertligi ilk baslarda hissediliyo. Sonradan seninlermis gibi oluyolar zatenn.benin dual plan oldu. Doktorum kasustu yada dual plan dedi. Kas ustu portakal gibi bi gorunun istiyosan yapacagim dedi. Dual planda daha dogal gecis istiyosan yapacagim dedi. Secimi bana birakti ki ben dogal istedigim icin dual plani istedim. Ama portakal gibi gorunmesini isteyenlerde varmis.

Sertligi ilk baslarda hissediliyo. Sonradan seninlermis gibi oluyolar zatenn.benin dual plan oldu. Doktorum kasustu yada dual plan dedi. Kas ustu portakal gibi bi gorunun istiyosan yapacagim dedi. Dual planda daha dogal gecis istiyosan yapacagim dedi. Secimi bana birakti ki ben dogal istedigim icin dual plani istedim. Ama portakal gibi gorunmesini isteyenlerde varmis.

portakal gibi duranı istemekmi...oda bi tercih tabii ama ben kesinlikle doğal durmasını isterdim..henüz araştırıyorum dual plan ne demek bilmiyorum mesela ama umarım sonunda doğru kararı veririm..bi yandanda doğal göğüs büyütme yollarını deniyorum.
sizin ameliyat öncesi ölçülerinizi hatırlıyomusunuz..sonrasında kaç cm büyüme oldu acaba ?

Evet bu konuda doğru söylüyorsun. Peki daha önceyle şu an arasında nasıl bir değişim oldu? bak nu fotoyu sen de gör http://hizliresim.com/gld2kR çok hoş değil mi ya. Öyle olmasını isterdim açıkçası bunu alıp göstersem mi sence doktoruma

Aslında çok güvenmiyorum doktoruma. Çünkü benim artık çalışmam lazım boş zamanımda sadece bu aralar. Yapamazsam artık seneye kadar ertelemiş olurum ve o kadar bekleyemem :(

A cup dan C cup a ciktim canim ve simdiden coook memnunum ben doktoruma dogal olanin en buyugu olsun dedim bence sende ayni sekilde soylemelisin... benim doktorum ameliyat sirasinda hemsirelerden birinin fikrini mutlaka aliyomus bence sende ayni seyi isteyebilirsin sonucta onlar surrkli bu ameliyati goruyolar ve hangi boyun daha uygun oldugunu anlayabiliyolar. Eger doktoruna fazla guvenmiyosan baska doktorlarla da gorusmelisin

portakal gibi duranı istemekmi...oda bi tercih tabii ama ben kesinlikle doğal durmasını isterdim..henüz araştırıyorum dual plan ne demek bilmiyorum mesela ama umarım sonunda doğru kararı veririm..bi yandanda doğal göğüs büyütme yollarını deniyorum.
sizin ameliyat öncesi ölçülerinizi hatırlıyomusunuz..sonrasında kaç cm büyüme oldu acaba ?

Canin benin oncesi dumduzdu.a cup bile degildi. Ameliyattan sonra 85c kullanmaya basladim. Bencede doktoruna guvenmiyosan biraz daha arastir yada ertele. Hangi ildesin bu arada yada ameliyati nerede dusunuyosun.

Bu arada her kasustu portakal gibi bi gorunum olusturmuyo. Meme dokusu olmayanda o sekilde durabilir. Bendede sifir meme oldugu icin bana sormustu nasil istiyosun diye. Ama meme dokusu olan arkadaslarda kasustude cok dogal duruyo. Izmirde bi arkadasim ameliyat oldu meme dokusu vardi ama sarkmisti o yuzden kasustune 350 cc lik bi protezle hem dogal hemde hacimli bir gorunum yakaladi. Hatta bi ara takiliyodu bu foruma ama simdi girmiyo

bende cenk beye güveniyorum, yaptırdığıma değmesini istediğimi söyledim. ameliyat gününü aldıktan sonra tekrar görüşüp, bir fotoğraf götürücem.

Aynen canim bende cenk beye cok guvendim ve oyle girdim ameliyata. Basarili bir cerrah.
Butun cerrahlar icin gecerli olanda seyde onlara ne istediginizi, nasil buyuklugun sizi mutlu edecegini iyi belirtmeniz. Mesela bu forumda cok gordum ben dogal olsun diyen veya utanip istedigi buyuklugu ifade edemeyip sonucunda mutsuz olanlari. O yuzden hep derim cerrahiniz kim olursa olsun ne istediginizi iyi belirtin ve icinize sinmeyen, sizin isteklerinize onem vermeyen cerrahada ameliyat olmayin.kolay kazanmiyosunuz odediginiz parayi ve kimse sizi hayrinada ameliyat yapmadigi icin iyi arastirmadan , guvenmeden bu ameliyati olmayin. Mutlu olmak isterken mutsuzluk yasamasini istemem kimsenin.

kızlar bana da bir fikir verin 1.77 boy 54 kilo cok da cılız değilim geniş omuzluyumdur sizce kac cc leri düşünmeliyim?:26::26::26::26::26:

Benim 1.74 boyum 65 -66 kiloyum ve gogus kafesim genis. 375 cc var. Doktorunla gorusursun ve istedigin buyuklukte bi resim goturursun uygun bulursa yapar. Ama bi kac cerrahtan fikir al.

benimde kafam çok karılık ve yarın ameliyata giriyorum :( böyle bir acayip hissediyorum 178 boyundayım ve 60 kiloyum 310 yada 350 dedi dokorum küçük olur mu acaba inş üzülmem ameliyat sonrası :43:

benimde kafam çok karılık ve yarın ameliyata giriyorum :( böyle bir acayip hissediyorum 178 boyundayım ve 60 kiloyum 310 yada 350 dedi dokorum küçük olur mu acaba inş üzülmem ameliyat sonrası :43:

kendinde dokun varsa iyi olur bence boyun uzun ama boyuna göre zayıfsın.

kendinde dokun varsa iyi olur bence boyun uzun ama boyuna göre zayıfsın.

Kendi dokum var ama çok az çokda araştırmadım o doktor bu doktor diye bir tek doktora gittim ve ameliyat kararı aldım umarım iyi olur yaptırdığıma değer 400 cc lerden bahsedenler var benimkiler ufak gibi geldi :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendi dokum var ama çok az çokda araştırmadım o doktor bu doktor diye bir tek doktora gittim ve ameliyat kararı aldım umarım iyi olur yaptırdığıma değer 400 cc lerden bahsedenler var benimkiler ufak gibi geldi :(

canım bana 345 takııldı şuanda b cupun en büyüğü olur. 14 cm lik bi memem var. :1:
eğer c cup istiyorsan en az 375 zorlasın.

Bencede meme dokunu bimiyoruz ne kadr var. Benim eski halim gibi dumduzsen cok az bi cikinti varsa 375 c cup olursun.

Doktorumla konuştum şimdi yarın sabah 11 de gidiyorum ameliyata çizim falan olucak dedi sanırım bu o 3d muhabbeti orda da üstüne basa basa sölücem şansını zorla koyabildiğin büyüklüğü koy diye :))

sizin göğüslerinizin çokta küçük olmaması lazım bu ölçülere göre..arada 14 cm fark var..gerçekten eminmisiniz silikon için..kilonuz düşük boyunuza göre..
55 kilo olsanız bence farkedecektir...
Birde fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba burdan yada mailden...o şekilde daha iyi fikir veriyor burdaki tecrübeli arkadaşlar..

Bi ara kilo aldım ama göğüslrde o kadar da bi büyüme olmadı yine küçük kaldı. Bi de 75 beden bile değil yani göğüs çevresi 70 olunca inan baya sıkıntı oluyo

böyle fotoğraf değil de, ameliyat olanların fotoğrafı var, ordan bişi gönderebilirsin. şu an işyerimde olduğumdan o resimleri açamıyorum :1: müsait olduğumda bi bakayım.
bende seninle aynı derttyim aslında. doktorla konuştuk, 300cc orta öneririm dedi, fazla büyük olursa sarkar göğsün dedi. bende hem biraz kendini göstersin hem de bana ileride sorun yaratmasın istiyorum. ne yapacağımı bende şaşmış durumdayım. :44:
ne etsek acabaaa:44:
Sarkma olayı her bayanda gözlenen bi durum ya. Ben büyük istiycem kesinlikle. Zaten beniç çevremdeki arkadaşların göğüsler isanki silikon yapmışar gerekten de çok göze çarpan göğüsler. Ben ameliyat yaptığım halde onlardan daha geride kalmak istemem görünüş açısından:( yani o yüzden bu durumları sıkıntı yapmıycam

O yuzden nasil mutlu olacaksaniz onu tercih edin. Paranizla oluyosunuz ameliyatinizi ve cekinmeden konusun doktorunuzla. O kadar para verip sonunda kucuk oldu diyip uzulmek cok zor gelir insana

İşte ben de bundan korkuyorum o yüzden kesinlikle olabildince büyük olmasını istiycem ://

Aynen canim bende cenk beye cok guvendim ve oyle girdim ameliyata. Basarili bir cerrah.
Butun cerrahlar icin gecerli olanda seyde onlara ne istediginizi, nasil buyuklugun sizi mutlu edecegini iyi belirtmeniz. Mesela bu forumda cok gordum ben dogal olsun diyen veya utanip istedigi buyuklugu ifade edemeyip sonucunda mutsuz olanlari. O yuzden hep derim cerrahiniz kim olursa olsun ne istediginizi iyi belirtin ve icinize sinmeyen, sizin isteklerinize onem vermeyen cerrahada ameliyat olmayin.kolay kazanmiyosunuz odediginiz parayi ve kimse sizi hayrinada ameliyat yapmadigi icin iyi arastirmadan , guvenmeden bu ameliyati olmayin. Mutlu olmak isterken mutsuzluk yasamasini istemem kimsenin.

http://hizliresim.com/gld2kR canım sence ben bu fotoğrafı alıp doktoruma göstersem mi..Belki ne istediğimi görsel olarak daha iyi anlamasını sağlayabilirim

Back