• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Kayınvalidemi tek geçerim.
Gün gelecek ben de kayınvalide olacağım, sanırım tecrübe ettiklerim bana yetiyor.
Nasıl kayınvalide olunmaz onu öğreniyorum günden güne...

Görümcem trip attı, eltim kayınvalidemle bir olup bana çalım attı diyecek kimse yok ağa da benim paşa da, acaba şanslı mıyım yoksa ah bir görümcem olsaydı aramızdan su sızmasaydı elti orta yerinden çatlasaydı, ahhh bir eltim olsaydı ikimiz bir olup kayınvalidemizin yuvasını yapsaydık, görümcenin saçını başını yolsaydık diyemeyeceğim için şanssız mıyım:süslü:

Her halükarda iktidarı ben ele geçirirdim de olsun hayal işte, insan bilmediği görümce ve eltilik müessesesini merak ediyor, sizlerdekini bir süreliğine ödünç alabilirim :KK70:

Bir laf vardır ve bence çok doğrudur.
Elti eltinin ne güldüğünü ne de öldüğünü istermiş.

Benim bir tane eltim var.
Kayınvalidem zamanında eltime "valla iyi geçiniyorsunuz, ben olsam hayatta elti ile anlaşamazdım, kıskançlığımdan çok tartışırdık" demiş. Dobralığın da bu kadarı diyorum.

Elti iyidir, eğer frekanslar tutarsa. Anlaşılabilir, yeri geldiğinde de iyi arkadaş olunur.
Ancak hep bir mesafe olmak zorunda, yanlış anlaşılmalar ve ters düşmeler sonucunda durum ciddi şekilde vahimleşebiliyor. Kİ bunu da tecrübe ettim zamanında.

Ne çok yakın ne de çok uzak tutmak lazım...
Sizin böyle şeyler ile muhattap olmamanız çok iyi birşey bence.

Bir de eltinin en güzel yanlarından bir tanesi, her fırsat buldukça kayınvalidenin kulaklarını bir hayli çınlatmak pahabiçilemez. Çünkü elti haricinde hiç kimse ile o kadar kayınvalide dedikodusu yapılamıyor... Ve biliyorsun ki aranızda kalıyor.

görümce yok . eltim de 2 senedir var . yaşça benden küçük . 14 yaş kadar . aramızda bi şey olmadı şimdilik . olacak gibi de görünmüyor . akıllı başlı biri.memnunum elticiğimden .

valla 1,5 sene önce bi elti geldi allahım düşmanımın başına vermesin bastıbacak yaaa :sinirli: biz iki eltiydik çok iyi anlaşıyorduk ara bozucu gibi girdi

eltim yok olmayacak ama görümcem var 2 tane
biri şuan 24 diğeri 26 yaşında büyükle bi sıkıntım olmadı
ama küçüğü fena bana çektiremedi ama sıktı dedikodusu laf taşıması kıskançlığı
kv ile çok kavga ettik onun yüzünden yapıp yapıp radan çıkıyodu sanki kv yapmış gibi
7 senelik evliyim 8 ay oldu kendi evlendi aynılarını yaşıyor ve boşanma aşamasında dediğim tek
şey kendi gibi görümce annesi gibi de kv bulsun diye aynılarını görüyor belki daha beter
benim şansım kocamın beni bırakmaması bamna destek çıkması boşver falan deyip ama
onun kocası annesi ve kocasını tutuyor boşanma aşamasında şuan kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Çok şükür görümce yok ama çok politik ve sinsi bir kaynana mevcut oyumu kaynana dan
Kullanıyorum eltilerdende dost ve sırdaş olmaz anında adamı satıyorlar en iyi mesafe uzak mesafe ve yapılan iyilik ve fedakarlığın geri dönüşümü yok bunuda eklemeliyim onun için ekstra yük fedakarlık aptallık

büyük görümcemle yıllardır konuşmıuyorum,kafam rahat.eltim, kaynımdan ayrıldı.onunla da ilişkimiz kesildi.bizden kimseyle görüşmüyor.küçük görümcem iyidir,zararsız,kendi halinde.kayınvalidem ben 4 yıllık evliyken vefat etti.sessiz,sakin bir kadındı.allah rahmet etsin.
amma velakin,kayınpederin,sonradan evlendiği kadın yani 2.kayınvalide,hepsine bin basar.bütün aileyi birbirine attı.kardeşler birbiriyle küs.kayınpeder, kahrından öldü.şıklarda o olsaydı ,kesin "o" derdim.

benim eltiler çok fena maşallahları var :) görümceyle 1 buçuk senedir konuşuyoruz ama daha yüzyüze görüşmedim yurtdışında yaşıyor. şimdilik iyi gidiyo aramız, gelince görücez diğer ay :-)

Ben Allah'tan uzağım onlardan yoksa çoktaannn:KK76: niyese :KK59:

Eltim yok, görümceler iyidir. Kaynana şeytan hakkım haram zıkkım olsun

Eltiler buzdağı gibi inan bir yükseliyorlar aklın şaşar sen kurul şimdiden : )
Eltilerin içinden biri fena olmak zorunda ise o ben olacağım gibi duruyor. Ben pek sessiz tip değilim de. İtiraf gibi oldu ama. Deli deliyi görünce sopasını saklar derler bizde. O delinin biri de ben oluyorum 😂

Back