- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Orayı biliyoz..ben sımdı margaya telımden foto atabılıyormuyum dıye bı deneme yaptım sıradan bı fotoyla..ama yok yollamıyor tel..katılsaydım evet KK YAZILI VE TARIH ATILMIŞ bi kagıtla foto cekıp yollıyacaktım..:))))
Laptop var ama format atılması lazım..mavı ekran veriyor..5aydır öyle duruyor..herkesın elınde teli neti var..daha kım naapar o laptopu bizim evde..Hepsi vardı canım , tek mesaj yazdım düzenleme yapmadım.. =)
Canım laptop falan var mı evinde ?
Sen nıckını mı degıstın kız..dıyorum bu kim ki benle muhattap oluyor hahhahaha:))sen bana vatsaptan at ben laptoptan atayım yarışmaya
Du bakım maıl adresim açılıyor mu benım..ben sana doncem 1dk..Maille atabilir misin peki bana ? deneyelim mi ?
Sen nıckını mı degıstın kız..dıyorum bu kim ki benle muhattap oluyor hahhahaha:))
Her oymus..profıl resminden suphelendım ama çakması sanmıştım..bu ara herkes nıck degısıyorbende onu soracaktım benden çok yaşayacaksın valla
bu birbiriki değil mi
bende onu soracaktım benden çok yaşayacaksın valla
bu birbiriki değil mi
Sen nıckını mı degıstın kız..dıyorum bu kim ki benle muhattap oluyor hahhahaha:))
Her oymus..profıl resminden suphelendım ama çakması sanmıştım..bu ara herkes nıck degısıyor
kızlar nick değiştirdim ben öteki saçmaydı hoş bu da tdk dan ödül almaz ama idare eder
Aynen yaaa.yenı hallerıyle bıde benımseyemıyorum bı turlu..sımdı bırkıbırkıyle ıyı anlasırdık..vampırella pek bı gudubet geldideğişmeseler iyi olcak insan alışıyor böyle tuhaf geliyor avatarı da olmasa tanıyamacağız kızı
Aynen yaaa.yenı hallerıyle bıde benımseyemıyorum bı turlu..sımdı bırkıbırkıyle ıyı anlasırdık..vampırella pek bı gudubet geldi
hayyy kocam bana vampir benzetmesini çok sık yaptığından mütevellit canım gece uyumuyon güneşe çıkmıyon ısırıp duruyon buz gibisin vampir oldun başıma diyor davampirbella mı sen edward ı hiç sevmiyordun diye hatırlıyorum ama neden bella oldun anlat hele
hanım hanım yüzüme söyleAynen yaaa.yenı hallerıyle bıde benımseyemıyorum bı turlu..sımdı bırkıbırkıyle ıyı anlasırdık..vampırella pek bı gudubet geldi
Marga maıl adresını gönderme..msj yazma yerıne fotoda eklenmıyor..atın beni çöpe..
kız kesme ümidi bi çaresi vardırMarga maıl adresını gönderme..msj yazma yerıne fotoda eklenmıyor..atın beni çöpe..
aynen canım. olması gerekende bu. 44 arkadaşın isteği doğrultuda yarışma konsepti seçilmiştir. buna göre yarışma ya katılım olacaktırMerhaba Arkadaşlar..
Gerekli yönetici arkadaşlarımla konuştum..
Anket sonucu
Yılbaşı Gecesi
Oylanma: 44
oy aldığı için , yarışma yılbaşı konsepti ile devam edecektir..
Başvuru tarihi ise 1 ocak 2015 tarihinde son bulacaktır bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?