- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
marga canım ankete göre olmuyormu yarışma
Ben açıklamasını sana yapmıştım okumadın mı okyim , ana sayfada da yazdım konuya bak.. =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marga canım ankete göre olmuyormu yarışma
aynen
aradaki ayrımı bilen söylesin![]()
Hangı mevsımde oldugumuz onemlı olcakmı
Hangı mevsımde oldugumuz onemlı olcakmı
Marga sana foto atcam deneme için..
Telden atabiliyorsam yarışmaya katılcam..
Yoksa katılamıcam![]()
yazmış ya kız görmedin mi sonbahar kış mevsimiymiş sende mi katılacaksın yoksa buna
Aklı 1. olucamlara gittiği için okumadı kesin odaklandı o şimdi..![]()
Ben konuyu okudugumda üst kısımda yazalar cıkmamıstı..oyuzden sımdı ılk sayfaya bakınca gordum yılbasıyla ılgılı acıklamada gelmiş oda yoktu ben okurken..yada yarım acılmıstı..yazmış ya kız görmedin mi sonbahar kış mevsimiymiş sende mi katılacaksın yoksa buna
Ya sayfa yarım açıldı ya sen sonradan ekledin..ben okurken dırek şıklar çıktı ılk..dıger kısım sımdı geldı ekrana :)))Aklı 1. olucamlara gittiği için okumadı kesin odaklandı o şimdi..![]()
Ben konuyu okudugumda üst kısımda yazalar cıkmamıstı..oyuzden sımdı ılk sayfaya bakınca gordum yılbasıyla ılgılı acıklamada gelmiş oda yoktu ben okurken..yada yarım acılmıstı..
Neyse katılamak ıstıyorum ama telden gıtmıyor resım yaaaaa..sonsuza dek donup duruyor beklemede..yıne atamadım..
Ben konuyu okudugumda üst kısımda yazalar cıkmamıstı..oyuzden sımdı ılk sayfaya bakınca gordum yılbasıyla ılgılı acıklamada gelmiş oda yoktu ben okurken..yada yarım acılmıstı..
Neyse katılamak ıstıyorum ama telden gıtmıyor resım yaaaaa..sonsuza dek donup duruyor beklemede..yıne atamadım..
Ya sayfa yarım açıldı ya sen sonradan ekledin..ben okurken dırek şıklar çıktı ılk..dıger kısım sımdı geldı ekrana :)))
Katılamıuorum oooofff yollamıyor yıne
yok kız öyle bişeyim şakaydı oÇıkar piyasaya hemennnnn bekliyorum vampirellaaaa yarışmaya katılırsın inşallah![]()
anladım canım hayırlısı yalnız eski fotoyla olmuyormuş kağıda tarih yazıp öyle foto çekmen gerekli
Orayı biliyoz..ben sımdı margaya telımden foto atabılıyormuyum dıye bı deneme yaptım sıradan bı fotoyla..ama yok yollamıyor tel..katılsaydım evet KK YAZILI VE TARIH ATILMIŞ bi kagıtla foto cekıp yollıyacaktım..:))))anladım canım hayırlısı yalnız eski fotoyla olmuyormuş kağıda tarih yazıp öyle foto çekmen gerekli
sen bana vatsaptan at ben laptoptan atayım yarışmayaMarga sana foto atcam deneme için..
Telden atabiliyorsam yarışmaya katılcam..
Yoksa katılamıcam![]()