En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Merhaba Arkadaşlar..
YARIŞMA KURALLARINI VE AŞAĞIDA YAZILAN BİLGİ MESAJINI LÜTFEN OKUYUNUZ !

Yarışmaya Katılacak Olan Arkadaşlar Lütfen Okuyunuz !

MEVSİM = Sonbahar -Kış Sezonu

Oluşturmuş olduğunuz kombini çekerken , bir kağıda ''KADINLAR KULÜBÜ'' ve resmi çektiğiniz GÜNÜN TARİHİNİ yazarak yarışmaya katılabilirsiniz..
Resimler , aşağıda belirtmiş olduğum başvuru tarihleri arasında yani son
1 HAFTA İÇİNDE çekilmiş olması gerekiyor..

Son bir hafta içinde çekilmemiş olan resimleri , yarışmaya kabul etmiyoruz. Haksızlık olmaması adına..

1- 08.12.2014 ile 14.12.2014 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz..

2- Resimler de yüzünüzün görünmesi şart değil, resimlerde gerekli düzenlemeler ( yüz karalama , kafa bolgesini boyama , kesme ve kırpma ) gibi îşlemler ben tarafından , istek üzerîne yapılacaktır..

3- Birinci olan üyemize
√ En tarz üye √

kuşağı verilecektir

4- Başvuru süresi 1 haftadır..

5- Oylama 1 hafta sürecektir

6-Oylama topiğin de yarışmaya katılan arkadaşlar, hiç bir şekilde kimliklerini belli etmeyeceklerdir !

Başarılar..

Son düzenleme:
Spor sıklık deyınce aklıma sokak modası gıbı şeyler geliyor..spor sıklıga örnek bı foto veya anlatım istesem..

Spor sıklık deyınce aklıma sokak modası gıbı şeyler geliyor..spor sıklıga örnek bı foto veya anlatım istesem..

Eşofman tarzı pantolonlar
Cıvıl cıvıl renkler
Dökümlü ve hareketli parçalar kullanarak rahat ve şık olabileceğin bir tarzdır..

Tüm örnekler bulunmasa birazı var bu resimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…