- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Dalga geçiyorsun sen benimleKatılayım mı bende
Sen de şu oylara ama takılıyorsun hetabi yine 1-2 oy alırım :))
Sen de şu oylara ama takılıyorsun he
Peki bakalım canım diğer konseptlerimize beklerim o zaman :)Huy Meselesi ne yapayım takmıyorum takmıyorum sonra ama çok az aldın be nisan diyorum :))
heyecanını seviyorum bu yarışmaların ama bu sefer gerçekten pek istekli değilim.başka bir konuda dişilik dersi veriyorum ama şık restauranta sevgili ile akşam yemeği benlik değil :)
Benim içim buruk bu özel günde o yüzden ben almıyım..sen katılırsan bende katılırım :))tatlibikiz destek ol bana
Hazırlanıp sana resim yollayayım ama yarışmaya koymayalım olmaz mıDalga geçiyorsun sen benimleönce katılcam diyip heveslendir sonra kocam izin vermiyor de küstüm be
konsept harika
Katilicak misin:)
Katılmak ister misiniz..
Elimi tutamadım koyarımHazırlanıp sana resim yollayayım ama yarışmaya koymayalım olmaz mı
Aaaa niyeeeeeyokkatılamıycam
Ama kk yazmıycam tarihte koymuycamElimi tutamadım koyarım
Örnek kombin diye koyarım oylamaya dahil etmem ama yine koyarımAma kk yazmıycam tarihte koymuycamKoyarsan sıramı da belli ederim. Kendime fake derim, çamur yaparım
Tamam fikrimi değiştirdim, resim mesim yok sanaÖrnek kombin diye koyarım oylamaya dahil etmem ama yine koyarımdur durdurabiliyorsun hadi
Küs o zaman hıhTamam fikrimi değiştirdim, resim mesim yok sana
Nevoşa demiştim onu ama toline de derim tabiKüs o zaman hıhsen git tolinine sensiz foruma giresim yok deee
hayırlı olsun :)) yine iddia kokusu aldımgonderdim getttii
aslında kararsızdım baska birseymi yapsam diye ama herzaman ilk yapılan daha iyi olurya ondan yolladım valla iddaalımıyım bilemem bana klsa daha dekolteli birseyler giyerdim ama nasip degilmişhayırlı olsun :)) yine iddia kokusu aldım
:)) kesin zorlu bir yarışma olacak, bekliyorum oy kullanmak içinaslında kararsızdım baska birseymi yapsam diye ama herzaman ilk yapılan daha iyi olurya ondan yolladım valla iddaalımıyım bilemem bana klsa daha dekolteli birseyler giyerdim ama nasip degilmiş
Oda aramayı kesti beni çabuk bıktıNevoşa demiştim onu ama toline de derim tabiSen harbiyle konuşurken iyi