- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bacaklarını gırarım minimi giycen kızŞş ben geldim kikanc garilar mini eteklerimi kiskanmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklarını gırarım minimi giycen kızŞş ben geldim kikanc garilar mini eteklerimi kiskanmayin
Bakcez artikinn tüyo veremembacaklarını gırarım minimi giycen kız
her halukarda tanıycam 14 subatada cok var yaww daha erken olaymısBakcez artikinn tüyo veremem
Yarin baslarim calismalaraher halukarda tanıycam 14 subatada cok var yaww daha erken olaymıs
sen otobuslemi geldinYarin baslarim calismalara
Su an kalkicaktim da kendimde o gucu bulamiyorum
Yok bebegm arabaylasen otobuslemi geldin
uzun surmustur ben 3 saatten fazlasına dayanamıyom artık yaYok bebegm arabayla
15saat surdhuzun surmustur ben 3 saatten fazlasına dayanamıyom artık ya
cokmus ya15saat surdh
Katilicak misin:)konsept harika
Aynen bebegmcokmus ya
Vardın mı eve canım..Nerdesiniz gizlar
Katılmak ister misiniz..konsept harika
Yarin baslarim calismalara
Su an kalkicaktim da kendimde o gucu bulamiyorum
Uygun uygun sensiz olmaz sende gel aramıza her yarışma da daha da tarz geliyorsun bana şahsi ve samimi fikrim..geçmişi biraz okudum yetişemiyorum sizlere resmen artık 2-3 sayfa atlayarak okuyorum :))
katılmayacağım bana uygun değil bu konsept bir sonrakinde yine rakiben olurum :)
Seni mini eteğin varsa bizim de MİDİ eteğimiz var napıcan hıhŞş ben geldim kikanc garilar mini eteklerimi kiskanmayin
tabi yine 1-2 oy alırım :))Uygun uygun sensiz olmaz sende gel aramıza her yarışma da daha da tarz geliyorsun bana şahsi ve samimi fikrim..