- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Günaydın canlarım nasılsınız..
Oyna oyna bende kablolara dolanmış durumdayım yaSelam iyiyi sağol candycrush oynuyorum bir taraftan
Oyna oyna bende kablolara dolanmış durumdayım yaher yerim şarjz aleti ile dolu
Sorma yahuTikkat et kablolar çarpmasın seni
Bende koltuk sildim..şimdi çocuk uyutma cabasındayım..bi yandan da adet sancısı
Sorma yahuhaber alamazsınız çarpılmışımdır bilin
Geçmiş olsun miloş , çocuk uyutmanın en güzel yöntemi müzik dinlemek ..Bende koltuk sildim..şimdi çocuk uyutma cabasındayım..bi yandan da adet sancısı
Benımkıler leke tutmayan kumastan..her sabah bırını sılınce iş tamam..dun 3luyu sıldım..bugun 2lıyı..yarın tekliler derken biter..Ne uğraşıyorsun silmekle,halı yıkama yerleri koltukta yıkıyorlar onlara verseydin ya.
Benımkıler leke tutmayan kumastan..her sabah bırını sılınce iş tamam..dun 3luyu sıldım..bugun 2lıyı..yarın tekliler derken biter..
Halı yıkamacıları cagırıp kocamın kalbıne ındıremem..bı dünya halım var yıkanacak baharı bekliyorum mujdeli haberi kocama vermek için :)))
aa çok degısıkmış ne ettin cocuga öyle:))Geçmiş olsun miloş , çocuk uyutmanın en güzel yöntemi müzik dinlemek ..
Benim kuzenimi ben dizlerime alırdım yada kucağıma ya da beşiğine..
Açardım bir müzik , ne olursa olsun..
İster hareketli ister hareketsiz
Ben rap dinletiyordum orası ayrı bir şey..
Hemen uyurdu
Çocuk şimdi 2 . sınıfa gidiyor
Okula giderken yanında 3 çift beyaz çorap alıyormuş..
Okulda 2 dersten derse çoraplarını değiştiriyormuş..
Kirlenmeyecek ve kokmayacakmış..
Öğretmeni bu ne titizlik bu yaşta diyor..
Anormal oldu birazcık
Badana da zor ış yaaa..ev kalkıp gıdecek tumden..Benimkilerde yıkanacak hem halı hem koltuklar,130 tl ye yıkıyorlarmış,hiç uğraşamam yani silmeyle boşver yıkanır gider.Evde badana olacak bizim önümüzdeki haftalarda başlayacağız kısmetse.
Bence uykusu yoksa uyuması için zorlama derim.. :)aa çok degısıkmış ne ettin cocuga öyle:))
Ne yaptınsan kurtar cocugu,takıntılı olcak..
Anam benım muzıge dayanamıyor..acsam oynamaya baslar..benıde oynatır zorla..
Ben kk ya yazarken o beni izliyor,bı yandan emiyor oylee dalıp gıdıyor..gercı şuan hala tepemde
Badana da zor ış yaaa..ev kalkıp gıdecek tumden..
Evlendım evleneli hıc badana yaptırmak nasıp olmadı..her sene tasındık hahahahah:))
Annemın evındeyken odamı ben boyardım..boyaması kolay ama sonrası zor yaaa eşyalar ortada onları yerleştır dur.
Evine dönüyor canım şuanda yolda telin şarjzı biter diye giremiyor :)tatlıııı nerdesin evemi gidiyooon :)))))
Benimde misafirim vardı yol ettim geldimişleri bitirdim ohh rahatım simdi
bugun tenha buralarrBenimde misafirim vardı yol ettim geldim
Yokuz diyedir :) grip geliyor bana doğrubugun tenha buralarr