- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bana yolla severim grip olmayıYokuz diyedir :) grip geliyor bana doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana yolla severim grip olmayıYokuz diyedir :) grip geliyor bana doğru
Bir tane normal arkadaşım yok yabana yolla severim grip olmayı
normali napcan kızBir tane normal arkadaşım yok ya
Yok söylemiycem bir gün kala söylüyorumkac kişi oldu dicem soylemicen dimi
Onun yerine ben , benim yerimede o geçsin diye uğraşıcam yanormali napcan kız
hazır kız ama acaba uygunmu diye dusunuyorum yenimi denesem dedimYok söylemiycem bir gün kala söylüyorum
Hani resim atacaktın
Görmediğim için fikrimi dile getiremiyorum karar senin canım..hazır kız ama acaba uygunmu diye dusunuyorum yenimi denesem dedim
gostersemde degiştiremem sonra biliyoomm acıkda giyinemiyom rahibe gibi olduk beGörmediğim için fikrimi dile getiremiyorum karar senin canım..
Açık niye giyinemiyorsunn :)gostersemde degiştiremem sonra biliyoomm acıkda giyinemiyom rahibe gibi olduk be
izin yok kız ilk once onaydan geciyo resim bu kombine onay verdi buyuk ihtimal yollarım bunu mini etekli hatunların arasında ezilcemAçık niye giyinemiyorsunn :)
Mini etek mi giyeceklermiss aaa haberim yok : ) erkek arkadaşın yardım ediyor demi onaylıyor yani : )izin yok kız ilk once onaydan geciyo resim bu kombine onay verdi buyuk ihtimal yollarım bunu mini etekli hatunların arasında ezilcem
tatli kesin giyer bakıyo guzel olmus diyo oyle yolluyom yakında modacı olur odaMini etek mi giyeceklermiss aaa haberim yok : ) erkek arkadaşın yardım ediyor demi onaylıyor yani : )
2 saat sonra evde olacakmış o : ) bilemiyorum valla ne giyer meraktayimmtatli kesin giyer bakıyo guzel olmus diyo oyle yolluyom yakında modacı olur oda
hemen baslar calısmalara:)2 saat sonra evde olacakmış o : ) bilemiyorum valla ne giyer meraktayimm
Çok yorgun olmazsa hazırlanır herhalde canım benim : )hemen baslar calısmalara:)
geçmişi biraz okudum yetişemiyorum sizlere resmen artık 2-3 sayfa atlayarak okuyorum :))herseydahaiyiolacak izlemeeee sende katıl yarısmayaaa
ama senin tarzında cok spor mus gibi gelmedi bana ya klasik takılıyosun sankigeçmişi biraz okudum yetişemiyorum sizlere resmen artık 2-3 sayfa atlayarak okuyorum :))
katılmayacağım bana uygun değil bu konsept bir sonrakinde yine rakiben olurum :)