- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bana yolla severim grip olmayıYokuz diyedir :) grip geliyor bana doğru![]()
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana yolla severim grip olmayıYokuz diyedir :) grip geliyor bana doğru![]()
Bir tane normal arkadaşım yok yabana yolla severim grip olmayı![]()
normali napcan kızBir tane normal arkadaşım yok ya![]()
Yok söylemiycemkac kişi oldu dicem soylemicen dimi![]()
Onun yerine ben , benim yerimede o geçsin diye uğraşıcam yanormali napcan kız![]()
hazır kız ama acaba uygunmu diye dusunuyorum yenimi denesem dedimYok söylemiycembir gün kala söylüyorum
Hani resim atacaktın![]()
Görmediğim için fikrimi dile getiremiyorum karar senin canım..hazır kız ama acaba uygunmu diye dusunuyorum yenimi denesem dedim![]()
gostersemde degiştiremem sonra biliyoommGörmediğim için fikrimi dile getiremiyorum karar senin canım..![]()
Açık niye giyinemiyorsunn :)gostersemde degiştiremem sonra biliyoommacıkda giyinemiyom rahibe gibi olduk be
![]()
izin yok kız ilk once onaydan geciyo resim bu kombine onay verdi buyuk ihtimal yollarım bunu mini etekli hatunların arasında ezilcemAçık niye giyinemiyorsunn :)
Mini etek mi giyeceklermiss aaa haberim yok : ) erkek arkadaşın yardım ediyor demi onaylıyor yani : )izin yok kız ilk once onaydan geciyo resim bu kombine onay verdi buyuk ihtimal yollarım bunu mini etekli hatunların arasında ezilcem![]()
tatli kesin giyerMini etek mi giyeceklermiss aaa haberim yok : ) erkek arkadaşın yardım ediyor demi onaylıyor yani : )
2 saat sonra evde olacakmış o : ) bilemiyorum valla ne giyer meraktayimmtatli kesin giyerbakıyo guzel olmus diyo oyle yolluyom yakında modacı olur oda
![]()
hemen baslar calısmalara:)2 saat sonra evde olacakmış o : ) bilemiyorum valla ne giyer meraktayimm
Çok yorgun olmazsa hazırlanır herhalde canım benim : )hemen baslar calısmalara:)
geçmişi biraz okudum yetişemiyorum sizlere resmen artık 2-3 sayfa atlayarak okuyorum :))herseydahaiyiolacak izlemeeee sende katıl yarısmayaaa
ama senin tarzında cok spor mus gibi gelmedi bana ya klasik takılıyosun sankigeçmişi biraz okudum yetişemiyorum sizlere resmen artık 2-3 sayfa atlayarak okuyorum :))
katılmayacağım bana uygun değil bu konsept bir sonrakinde yine rakiben olurum :)