- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Canım bu arada bana mesaj attin ya ben geri dönemedim 100 sms sınırlandırma var kuzum bilgim olsun :) ayrıca botlarindan aldım parlak rengi siyahAfiyet olsun canimm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu arada bana mesaj attin ya ben geri dönemedim 100 sms sınırlandırma var kuzum bilgim olsun :) ayrıca botlarindan aldım parlak rengi siyahAfiyet olsun canimm
tanıyorum onu belli etmiyorum ama :)Olmaz deşifre edemez kendini :)
tanıyorum onu belli etmiyorum ama :)
boyundan, posundan, pozundan, kilosundan, saçından, teninden, ellerinden vs vs vs :))
Kız markette diye çıktıBana neee git marketten aallll
Ah kiyamammm bi çikilata uğruna kayıp mi olduKız markette diye çıktı
Ama haber alınamadı diye yarın gazete manşetlerinde bir habere rastlarsan hiç şaşırma olur mu
Valla bilmiyorum nerelere gitti bu kız içimden bir ses moreli bozuk diyor bişiler oluyor ama anlayamadım ben genelde böyle ortalıklardan kaybolunca iyi şeyler olmuyor pek inşallah markete gitmiştirAh kiyamammm bi çikilata uğruna kayıp mi oldu
Sen neden yoksun sen niçin yoksun sende olmalısın:)) hadi o zaman beklemeye başlıyayım kombinler için bakalım oyumu kime vereceğim.iddialı hanımlar var bu yarışma en zorlusu olacak gibi :)
yarına atıcam cnm baska birseyler daha var aklımdaAt at kuzum bekliyorummmmm
he bende marga izin vercekmi acaba diye yazcaktımOlmaz deşifre edemez kendini :)
İzin yoh nasılsın canım :)he bende marga izin vercekmi acaba diye yazcaktım
Tamam kuzum bekliyorumyarına atıcam cnm baska birseyler daha var aklımda
HayrlinolsunntatlmmCanım bu arada bana mesaj attin ya ben geri dönemedim 100 sms sınırlandırma var kuzum bilgim olsun :) ayrıca botlarindan aldım parlak rengi siyah
Sagol canım boşluk koymıycan mı yazarken hahaHayrlinolsunntatlmm
tarzıma uymadı bu seferki konu onun için bu sefer sonunculuğu devretmeye karar verdim :)Sen neden yoksun sen niçin yoksun sende olmalısın
iyi diyelim iyi olalım halsilik var ustumdeİzin yoh nasılsın canım :)
Telefon kafayi yediSagol canım boşluk koymıycan mı yazarken haha
Sen evli miydin canımtarzıma uymadı bu seferki konu onun için bu sefer sonunculuğu devretmeye karar verdim :)
Havadandır havadan benim de hiç halim yok bugüniyi diyelim iyi olalım halsilik var ustumde