- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ya bende saldim yaaaa1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar
Yedikce yedim
Evime gidiym bir an once
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende saldim yaaaa1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar
Zaten bir kere boZdun mu arkası geliyorYa bende saldim yaaaa
Yedikce yedim
Evime gidiym bir an once
Kendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerdeZaten bir kere boZdun mu arkası geliyor
Ooffff hiç sorma sen mi ben mi? 55 olamadım bir türlü. 3-4 kg fazlam var delirecemKendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerde
1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar
Ben 55i yakaladim ama zayiflik batti sanirimOoffff hiç sorma sen mi ben mi? 55 olamadım bir türlü. 3-4 kg fazlam var delirecem
Okudun mu
Bence de hisset ben kendimi bu kilodaykeb obez diyorum ellliiiiisekizzzzKendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerde
sen degilde tatli obez laf aramızdaObez haaaaaaaaa
Hemi de keşler gibi
Squat guzeli seniiiobezleeeeeeeer
İyiyiz iyiyiiizBence de hisset ben kendimi bu kilodaykeb obez diyorum ellliiiiisekizzzz
ne diyooMesaj atiyor su ann
Bende deniz sekiden degerimi bilemedini dinliyorum bagira bagira soyluyorum odada ;D
sen degilde tatli obez laf aramızda
ne diyor uyuzMesaj atiyor su ann
Bende deniz sekiden degerimi bilemedini dinliyorum bagira bagira soyluyorum odada ;D
Hahaha oooooh canıma değişen şarkısını da dinle olur mu :) ne diyor bakayimmMesaj atiyor su ann