- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yidim bittiBende istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yidim bittiBende istiyorum
Bana neee git marketten aallllYidim bitti
Kuzum telefoncuda çok oyalandık..Kaç kağıt imzalatıyorlar bi telefon alıyoruz diye..Kac saattr alisveristesin yavrm ey masallahhh beni de gectin
Oh sevindim ya yeni almışsın bir de :) kız be çok telaşlıyım senin telefon öyle birden gidince ben sana bir şey oldu sanıp korkuyorum yaSelam bebisim naber
Iyidir tatlim senden? Kendi kendine düzeldi canm anlamadim bende sorun yok simdi
Market yok gizBana neee git marketten aallll
Bebeğim :) nasılsın nerelerdesin senOh ne güzel !
Giyinin kuşanın kuzular
Tost yok muyduKuzum telefoncuda çok oyalandık..Kaç kağıt imzalatıyorlar bi telefon alıyoruz diye..
Birde ayrı dükkandan geliyor telefon .. :)
Bir saat orda oyalandım..
3 bankaya gittim 2 saatim oralarda geçti..
Sonra alışveriş derken akşam oldu ..
Yoruldum acıktım ya
Bana da bir tane bonibon alır mısın.. :)Market yok giz
Ya tamam ya alicam illa yattigm yerden kaldircaksnz beniBana da bir tane bonibon alır mısın.. :)
Iıııı normal tost yemem ayvalık tostu yerim oda burada yok ne yazık ki..Tost yok muydu
Hayirli ugurlu olsun canm
Afiyet olsun canimmIıııı normal tost yemem ayvalık tostu yerim oda burada yok ne yazık ki..
Yemeğe kaçtım gelicem kuzum :)
Ah canmm şans ışte internet koptu haber veremedim deOh sevindim ya yeni almışsın bir de :) kız be çok telaşlıyım senin telefon öyle birden gidince ben sana bir şey oldu sanıp korkuyorum ya
Bonibonlarla marga yazYa tamam ya alicam illa yattigm yerden kaldircaksnz beni
Teşekkürler canımAfiyet olsun canimm
Uğursuz muyum neyim yaAh canmm şans ışte internet koptu haber veremedim de
At at kuzum bekliyorummmmmkombinim hazır atsammı yeni denesemmi bilemedim
bana da at :) nede olsa yarışmada tanıyorum senikombinim hazır atsammı yeni denesemmi bilemedim
Olmaz deşifre edemez kendini :)bana da at :) nede olsa yarışmada tanıyorum seni