- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Her yerde ıddaalı kadını severim..Teşekkür ederimdikkat et en tarz üyede olabilirim ee şey kem küm katılıyorumdaa
Hanım abla yolladım ben..ama bu kızlar çok şık olcakmış..ben abartısız gıyınmiştim
Sende hazırlanıyormusun?
Hakeden kazansın..bakalım belki yıne sansım yaver gider :))))Sen yollamışsın bile ne güzel,bırak olsunlar göreceğiz bakalım kimler şık olacak..
Öyle söyleme,hiç belli olmaz bakmışsın yine sen kazanmışsın.
Bakmadım daha ,ama elbise olur kanımca,yada mini bir etek karar vwremedim daha.
Hakeden kazansın..bakalım belki yıne sansım yaver gider :))))
Sende yıne çok şık olursun emınım❤
Seviyorum seni..
yok daha yollamadım bu pazartesi yollicam daha zaman var demi..Her yerde ıddaalı kadını severim..
Bu seferki yarışmanın birincisi çok olcak gibi..
Herkes tarzını konuşturcak..
Sen yolladın mı fotonu?
Daha zamanı var evet..ben yıne aceleci davrandım..dun başladı..yok daha yollamadım bu pazartesi yollicam daha zaman var demi..
ahahahO zaman ben ful acik giyicem hahah
Gorursun kizahahahgiy kız transparan bekliyom senden
Valla ne sen sor ne ben söyleyeyim ama hayatımı yazsam film seneryasu olur köşeyi dönerdimhayırdır inşallah nasıl bir ekşındı acaba
bu arada eşim yarışmaya katılmama izin vermedi
yemek yarışmasına katılabilirmişim bitek
Hadi bakalım kuzum , resimler gelmeye başladı çünküüüüü :)Margaaa hazırladım kıyafetlerimii bir tek üstüme alacağım giysim kaldıı pazartesi resimlerim elindee
Bize kıyıyorlar amaama şuanda yemek yarışması var mı kiyani olursa bitek o olabilirmiş
hadi yaa kıyamam onaHuy Meselesi merak etme sen hepsini döverim
Vallaha mı mıçtık deseneee:))))
Rezil olup,dibe vurup gidecez burdan..
Olsun napimbu yarışa katılmadan devir teslim yapamazdım..
Kaybetsemde,kazanma yolunda ölim
Kız çok şık olmayın yaaaaa..
Herkes gelinin kız kardeşi havasında gelmesin nooolur..alt tarafı sevgılıler gunu yımegii:))
Rezil etmeyin beniii:))
SelammmSelaaammm
Selam kuzum aynı anda geldik hı naber telefonunu halledebildin miSelaaammm
Kac saattr alisveristesin yavrm ey masallahhhÇok yorucu bir gündü ama iyi stres attım bir daha alışverişe çıkmak mı naslaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam bebisim naberSelammm
Iyidir tatlim senden? Kendi kendine düzeldi canm anlamadim bende sorun yok simdiSelam kuzum aynı anda geldik hı naber telefonunu halledebildin mi
İyiyim kuzumm cikolata yiyorumSelam bebisim naber
Iyidir tatlim senden? Kendi kendine düzeldi canm anlamadim bende sorun yok simdi
Bende istiyorumİyiyim kuzumm cikolata yiyorum