- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok guzelm skype kullnmiyorum ama yuklerim bi aracanım skype kullanıyor musun telefonun da..
Seni arayacağım vakit net üzerinden arayayım ben
Simdilik istemem de daha sonra neden olmasin :)eve gidince yap mutlaka hem spor hem deşarjbak sen sonra yazıcan burda yeni biriyle tanıstım icin pır pır etti diye
Yazik kz fotograf var sanip geliyolar biz burda dertlesiyozyarısmayı sayemizde herkes goruyo ne cene var
yok canım seneler oluyorYok guzelm skype kullnmiyorum ama yuklerim bi ara
Burdaki albumdeki fotolari sildimm
Yeni mi yaptirdin dolgunu?
ne kızıyolardır heYazik kz fotograf var sanip geliyolar biz burda dertlesiyoz
Canim bu yarisma sayesinde bir araya gelip mihabbet ediyoruz egleniyoruzda ama birimizin bir sorunu oldugunda dinlemesini yardimci olmasini da biliyoruz :)ne kızıyolardır he
Nazardir nazar.. :) bende yerime gectim otur otur kalcam agridi yaAl iste uzun suredir alinti bozmuyodum yaaaa
Uyumak istiyorum uykum yok yaaNazardir nazar.. :) bende yerime gectim otur otur kalcam agridi ya
Ne izliceksinnsozde film izliycektim bende burda laf yetiştirmekte izleyemiyom
Bende erken yatacaktim cokokrem krizim tuttu yasozde film izliycektim bende burda laf yetiştirmekte izleyemiyom
these final hours diye bi film korku aradım yokNe izliceksinn
Aman konusuyoruz oste bende bu tarz benime bakiyorummmUyumak istiyorum uykum yok yaa
Korkuyu bosver de sen yildizlar arasini izle benceeeethese final hours diye bi film korku aradım yok
kacarmı kız izledim bileKorkuyu bosver de sen yildizlar arasini izle benceeee
Ben yarin izliycem :)
Kacmayacak bi film demiiiiiiiii bende yarin izliycemmmkacarmı kız izledim bile
Bende kk dan bi kankamla mesajlasiyoeum tanimasssinAman konusuyoruz oste bende bu tarz benime bakiyorummm