- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bunu dinleeee
Supermis yaaa
Hep dinlerim bunuu
Bu can sana fedaydi bi zamanlarrr degerimi bilemedinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu dinleeee
Gittim o da gitti
senin ilk ilişkinmiydi bu canımSupermis yaaa
Hep dinlerim bunuu
Bu can sana fedaydi bi zamanlarrr degerimi bilemedinn
bu sarkısına bayılıyorum bu kadının ya..ayrılıklarda cok dinlerdim:)
Yani ben ilk goruyorum digerleri oyle konusma kisa sureli falan bişeylerdisenin ilk ilişkinmiydi bu canım
Yani ben ilk goruyorum digerleri oyle konusma kisa sureli falan bişeylerdi
Bu bambaşkaydi
Ediyorum biliyosun midem bulaniyoSevmemiş işte..
Bambaşkaymış..
Gördük bambaşka oluşunu..
Halbuki aynıymış..Aynı..
Hiç bir farkı yokmuş..
Sana ihanet edebilecek kadar aynılaşmış..
Duygularına hakim olamayacak kadar midesi bozuk bir insanmış..
Nefret et artık şundan..
bu yuzden de kolay kopamıyorsun cok iyi anlıyorum ama bitiyo be kuzu valla sonra hic umrunda bile olmuyor hatta ay ben bunla nasıl cıkmısım diyorsun:) bu gunleri hatırlayıp guluyorsun dusun cektigin acılara guluyorsun okdr unutuyorsun yani..ben gozlerim sisene kadar aglayıp ruh gibi dolastıgım gunleri hatırlıyorum kendime kızıyorum simdi..sunuda bil sen ona deil kendi kafanda yarattıgın kişiye asıksın cunku boyle insanlar sevilcek kişiler degil..ben sana yasadıklarımı anlatsam sasırırsın ust uste farklı kişilerden yedim kazık:) nişana bir hafta kala terkedildim belli bir zaman sonra aman budamı yamuk cıktı be deyip bir iki gun uzulup sonra sallıyorsun ama sana tek tavsiyem tekrar ararsa acma ve sakın barısma yeni insanlarla tanıs belki yine yaralanıcaksın ama dogru insanla karsılasman icin bunlar gerekliYani ben ilk goruyorum digerleri oyle konusma kisa sureli falan bişeylerdi
Bu bambaşkaydi
Boşver tatlım ne güzel kızsın..Ediyorum biliyosun midem bulaniyo
ama gecenin bu saati de vuruyo margam
aynen canım katılıyorum dediklerineBoşver tatlım ne güzel kızsın..
Çok pişman olacak çok..
Pişman olduğu için bir daha beni rahatsız etme dediği halde hala bir yüz bulup geliyor..
Resimlerimi sildin mi diyebiliyor
niye çünkü kafasında oluşturmuş olduğu bir tatlıkız var..
değiştiğini göster.. :)
Lana o kadar dogru soyledin kibu yuzden de kolay kopamıyorsun cok iyi anlıyorum ama bitiyo be kuzu valla sonra hic umrunda bile olmuyor hatta ay ben bunla nasıl cıkmısım diyorsun:) bu gunleri hatırlayıp guluyorsun dusun cektigin acılara guluyorsun okdr unutuyorsun yani..ben gozlerim sisene kadar aglayıp ruh gibi dolastıgım gunleri hatırlıyorum kendime kızıyorum simdi..sunuda bil sen ona deil kendi kafanda yarattıgın kişiye asıksın cunku boyle insanlar sevilcek kişiler degil..ben sana yasadıklarımı anlatsam sasırırsın ust uste farklı kişilerden yedim kazık:) nişana bir hafta kala terkedildim belli bir zaman sonra aman budamı yamuk cıktı be deyip bir iki gun uzulup sonra sallıyorsun ama sana tek tavsiyem tekrar ararsa acma ve sakın barısma yeni insanlarla tanıs belki yine yaralanıcaksın ama dogru insanla karsılasman icin bunlar gerekli
Degistim margam ben kendimde bile goruyorum.Boşver tatlım ne güzel kızsın..
Çok pişman olacak çok..
Pişman olduğu için bir daha bemusunmesgulhatsız etme dediği halde hala bir yüz bulup geliyor..
Resimlerimi sildin mi diyebiliyor
niye çünkü kafasında oluşturmuş olduğu bir tatlıkız var..
değiştiğini göster.. :)
sen yat kalk sukret gercek yuzunu erkenden gosterdi Allah sana.. aslında hep gosterir ama biz anlamayız tekrar tekrar deneriz ama sonuc hep aynı..bu adam gercekten olgun olsa senin bile unuttugun face hesabını gelip sana koz olarak kullanmaz yaptıklarının utancını cabuk unutmus..geceleri daha bi vurur ayrılık acısı yazmıssın ordan gordum:) hemen ac bi oynak parca gec aynanın karsısına giy guzel kıyafetlerini doktur bu herif benim gibi kızı kaybetti o dusunsun de:)Lana o kadar dogru soyledin ki
Kafamdaki fehmiyle bana bunlari yapan fehmiyi kiyasliyorum resmen.
Sasiriyorum bana asik olan insan nasil bunlari yapar diye
Kafamda asik bana
Ben seni güçlü görmek istiyorum :)Degistim margam ben kendimde bile goruyorum.
Suan onu bu saate kadar aramadm ya yuzdr yuz eminim ya yuzde yuz bekliyodur aramami. Niye biliyo musun, mesgule almak icin. Kendisini yuceltmek icin
Yaaaa kendi evimde olsaydim kesinlikle kalkar yapardim bunu hahhasen yat kalk sukret gercek yuzunu erkenden gosterdi Allah sana.. aslında hep gosterir ama biz anlamayız tekrar tekrar deneriz ama sonuc hep aynı..bu adam gercekten olgun olsa senin bile unuttugun face hesabını gelip sana koz olarak kullanmaz yaptıklarının utancını cabuk unutmus..geceleri daha bi vurur ayrılık acısı yazmıssın ordan gordum:) hemen ac bi oynak parca gec aynanın karsısına giy guzel kıyafetlerini doktur bu herif benim gibi kızı kaybetti o dusunsun de:)
SayendeBen seni güçlü görmek istiyorum :)
canım skype kullanıyor musun telefonun da..Yaaaa kendi evimde olsaydim kesinlikle kalkar yapardim bunu hahha
Cok sukur allahim erkenden gosterdi bana
Şıkır şıkır olcaz oh bizden iyisi yokSayende
Sayenizde
eve gidince yap mutlaka hem spor hem deşarj bak sen sonra yazıcan burda yeni biriyle tanıstım icin pır pır etti diyeYaaaa kendi evimde olsaydim kesinlikle kalkar yapardim bunu hahha
Cok sukur allahim erkenden gosterdi bana
beni görünce içi pıt pıt ediyormuşeve gidince yap mutlaka hem spor hem deşarj bak sen sonra yazıcan burda yeni biriyle tanıstım icin pır pır etti diye