En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

facebook-resimleri-144.jpg
Gittim o da gitti
Bitti..

Yani ben ilk goruyorum digerleri oyle konusma kisa sureli falan bişeylerdi
Bu bambaşkaydi

Sevmemiş işte..
Bambaşkaymış..
Gördük bambaşka oluşunu..
Halbuki aynıymış..Aynı..
Hiç bir farkı yokmuş..
Sana ihanet edebilecek kadar aynılaşmış..
Duygularına hakim olamayacak kadar midesi bozuk bir insanmış..

Nefret et artık şundan..

Sevmemiş işte..
Bambaşkaymış..
Gördük bambaşka oluşunu..
Halbuki aynıymış..Aynı..
Hiç bir farkı yokmuş..
Sana ihanet edebilecek kadar aynılaşmış..
Duygularına hakim olamayacak kadar midesi bozuk bir insanmış..

Nefret et artık şundan..
Ediyorum biliyosun midem bulaniyo
ama gecenin bu saati de vuruyo margam :KK43:

Yani ben ilk goruyorum digerleri oyle konusma kisa sureli falan bişeylerdi
Bu bambaşkaydi
bu yuzden de kolay kopamıyorsun cok iyi anlıyorum ama bitiyo be kuzu valla sonra hic umrunda bile olmuyor hatta ay ben bunla nasıl cıkmısım diyorsun:) bu gunleri hatırlayıp guluyorsun dusun cektigin acılara guluyorsun okdr unutuyorsun yani..ben gozlerim sisene kadar aglayıp ruh gibi dolastıgım gunleri hatırlıyorum kendime kızıyorum simdi..sunuda bil sen ona deil kendi kafanda yarattıgın kişiye asıksın cunku boyle insanlar sevilcek kişiler degil..ben sana yasadıklarımı anlatsam sasırırsın ust uste farklı kişilerden yedim kazık:) nişana bir hafta kala terkedildim belli bir zaman sonra aman budamı yamuk cıktı be deyip bir iki gun uzulup sonra sallıyorsun ama sana tek tavsiyem tekrar ararsa acma ve sakın barısma yeni insanlarla tanıs belki yine yaralanıcaksın ama dogru insanla karsılasman icin bunlar gerekli

Ediyorum biliyosun midem bulaniyo
ama gecenin bu saati de vuruyo margam :KK43:
Boşver tatlım ne güzel kızsın..

Çok pişman olacak çok..

Pişman olduğu için bir daha beni rahatsız etme dediği halde hala bir yüz bulup geliyor..
Resimlerimi sildin mi diyebiliyor

niye çünkü kafasında oluşturmuş olduğu bir tatlıkız var..

değiştiğini göster.. :)

Çok pişman olacak çok..

Pişman olduğu için bir daha beni rahatsız etme dediği halde hala bir yüz bulup geliyor..

aynen canım katılıyorum dediklerine

Son düzenleme:
bu yuzden de kolay kopamıyorsun cok iyi anlıyorum ama bitiyo be kuzu valla sonra hic umrunda bile olmuyor hatta ay ben bunla nasıl cıkmısım diyorsun:) bu gunleri hatırlayıp guluyorsun dusun cektigin acılara guluyorsun okdr unutuyorsun yani..ben gozlerim sisene kadar aglayıp ruh gibi dolastıgım gunleri hatırlıyorum kendime kızıyorum simdi..sunuda bil sen ona deil kendi kafanda yarattıgın kişiye asıksın cunku boyle insanlar sevilcek kişiler degil..ben sana yasadıklarımı anlatsam sasırırsın ust uste farklı kişilerden yedim kazık:) nişana bir hafta kala terkedildim belli bir zaman sonra aman budamı yamuk cıktı be deyip bir iki gun uzulup sonra sallıyorsun ama sana tek tavsiyem tekrar ararsa acma ve sakın barısma yeni insanlarla tanıs belki yine yaralanıcaksın ama dogru insanla karsılasman icin bunlar gerekli
Lana o kadar dogru soyledin ki
Kafamdaki fehmiyle bana bunlari yapan fehmiyi kiyasliyorum resmen.
Sasiriyorum bana asik olan insan nasil bunlari yapar diye
Kafamda asik bana

Çok pişman olacak çok..

Pişman olduğu için bir daha bemusunmesgulhatsız etme dediği halde hala bir yüz bulup geliyor..

Degistim margam ben kendimde bile goruyorum.
Suan onu bu saate kadar aramadm ya yuzdr yuz eminim ya yuzde yuz bekliyodur aramami. Niye biliyo musun, mesgule almak icin. Kendisini yuceltmek icin

Lana o kadar dogru soyledin ki
Kafamdaki fehmiyle bana bunlari yapan fehmiyi kiyasliyorum resmen.
Sasiriyorum bana asik olan insan nasil bunlari yapar diye
Kafamda asik bana
sen yat kalk sukret gercek yuzunu erkenden gosterdi Allah sana.. aslında hep gosterir ama biz anlamayız tekrar tekrar deneriz ama sonuc hep aynı..bu adam gercekten olgun olsa senin bile unuttugun face hesabını gelip sana koz olarak kullanmaz yaptıklarının utancını cabuk unutmus..geceleri daha bi vurur ayrılık acısı yazmıssın ordan gordum:) hemen ac bi oynak parca gec aynanın karsısına giy guzel kıyafetlerini doktur bu herif benim gibi kızı kaybetti o dusunsun de:)

sen yat kalk sukret gercek yuzunu erkenden gosterdi Allah sana.. aslında hep gosterir ama biz anlamayız tekrar tekrar deneriz ama sonuc hep aynı..bu adam gercekten olgun olsa senin bile unuttugun face hesabını gelip sana koz olarak kullanmaz yaptıklarının utancını cabuk unutmus..geceleri daha bi vurur ayrılık acısı yazmıssın ordan gordum:) hemen ac bi oynak parca gec aynanın karsısına giy guzel kıyafetlerini doktur bu herif benim gibi kızı kaybetti o dusunsun de:)
Yaaaa kendi evimde olsaydim kesinlikle kalkar yapardim bunu hahha :KK70::KK70:
Cok sukur allahim erkenden gosterdi bana

X