- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.501
sufle mıııııııııı
oraya yaptım yaz ben artını koyarımBildirim yaptım seni alıntılayıp artı koymak şart mı zaten bildirim yapıyorum
ya ne var yarım kunefe yedıysemSen künefe yerken iyi
al bu şarkı benden sana gelsin
Nasıl da kendimizden geçmişiz kırmızı donları görünceeeeeeee
soldan sağa
masmavı lanarey marga ve ben
gıız marga onu alma araya kaçıyy
buda tatlının popoya kucuk olur yaaa ifadesi var
Muhabbete cuk diye oturmuş yaaaa Haahhah koptuuummmahahah
Evet her dk bi yemek yapicak yedietrtcek illa baklava desem onuda yapiyosufle mıııııııııı
kız daha ne ıstıyonnnEvet her dk bi yemek yapicak yedietrtcek illa baklava desem onuda yapiyo
Okadar resimden bi bu oldu karanlik ama.kafasini yastiga koyup uyuyo oglusumdaDene bakalım canım :)
Artik yapmamasini 500 kilo olcam bu toto surekli besleniyokız daha ne ıstıyonnn
parcalarım kendımı sımdı
Ooooo col yakisikliiiii :)Okadar resimden bi bu oldu karanlik ama.kafasini yastiga koyup uyuyo oglusumda
allahmmm suna bakkkArtik yapmamasini 500 kilo olcam bu toto surekli besleniyo
Gelirim bi araKız ben tatlıbikızların sayfasında takılıyorum lesli mi ne onu yapıyolar 3 mill yürümüş kadar oluyorsun
Harika bir şey sende katılsana bize.. :)
vallahı cok acımaısızımbugün spor salonuna gitmedim dün de gitmedim zaten bu sizin leslie yi mi yapsam acep yapabilirmiyim ki
vallahı cok acımaısızım
sporu yapmayanları cıkartıcam bu gece lısteden
3 gün ust uste yapmayan var
cocuk oyuncagı mı bu
ben emek verıyorum
yok ben sadece bugün yapcem listeye katilirsam yapamam abla kızma
ben hem 2 günde bir 2 saatlik spor yapıom tebrik et beni çabuk
tebrık ederım bibiğğğğğiiimmmben hem 2 günde bir 2 saatlik spor yapıom tebrik et beni çabuk
Kiz cok eglenceli yaaaaa :) ben aciyorum son ses muzigi dans eder gibi yapiyorum vallabugün spor salonuna gitmedim dün de gitmedim zaten bu sizin leslie yi mi yapsam acep yapabilirmiyim ki
Sguat da yapiyorum ben bu lesliyi yaptiktan sonra 5 dakikacik mutlaka her spor sonunda yapiyorummmGelirim bi araBen zaten squat yapıyom, bi de pilates