- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.481
Tisikkir idiriz ablalaricok guzel ama ya bayılıyorum
1 yasinda bebegim regl bile oldu genc kiz artik oglusumda cok yakisikli ama yukleyemedim pixeli buyuk resimlerin
Ayy bu bi de satennn
Ben mi fitimYoksa sadece bir iltifat mı
gozlerini benden alamıycak
Montunun sapkasi kapanmadan disari cikmaz islanmayi hic sevmiyogozlere bak kız nasıl tatlıııı
Ayy bu bi de satennn
Ne bileyim, biraz daha kilo vermek istiyorumFitsin tabi kız neren kilolu senin :)
Her erkeğin hayaliÇok seksi demi..
Hayal edebiliyor musun lanayı..
Sabah kalkmış bu donla hayattan bezmiş şekilde kahvaltı hazırlıyor ahahaha
Ne bileyim, biraz daha kilo vermek istiyorum
Dur deniyim telden giriyorumda beybimAhahaha ya perso çok fena güldürüyorsun beni..
Oğlunuda görmek isterim
artını koydun muuuuKız ben tatlıbikızların sayfasında takılıyorum lesli mi ne onu yapıyolar 3 mill yürümüş kadar oluyorsun
Harika bir şey sende katılsana bize.. :)
O sayfanin linkini bana atarmisin margam cok ihtiyacim var simdi kalkmis benimki sufle yapiyo yemesem darilir allahim su icicek yerim bile yokKız ben tatlıbikızların sayfasında takılıyorum lesli mi ne onu yapıyolar 3 mill yürümüş kadar oluyorsun
Harika bir şey sende katılsana bize.. :)
Dur deniyim telden giriyorumda beybim
sufle mııııııııııO sayfanin linkini bana atarmisin margam cok ihtiyacim var simdi kalkmis benimki sufle yapiyo yemesem darilir allahim su icicek yerim bile yok
artını koydun muuuu
O sayfanin linkini bana atarmisin margam cok ihtiyacim var simdi kalkmis benimki sufle yapiyo yemesem darilir allahim su icicek yerim bile yok