- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.161
Çok teşekkürler MavişSenin deeeeeeeeeeeee
Acısını yarın çıkarırsınız canımmmmÇok teşekkürler Maviş
Her ne kadar eşim işte ve ben yalnız olsam da
Yarın geldiğinde 2ye kadar uyuyacak sonra tekrar işe gidecekAcısını yarın çıkarırsınız canımmmmbenimki özel günleri pek sevmiyor o yüzden beklemiyorum ben bişey
Arada aşk varsa, müsait olduğu günleriniz aşk kokuyorsa sevgililer günü Önemini yitiriyor zatenYarın geldiğinde 2ye kadar uyuyacak sonra tekrar işe gidecek
Ben de sevgililer gününe pek önem vermem de insan beraber olmak istiyor işte
Kesinlikle canımArada aşk varsa, müsait olduğu günleriniz aşk kokuyorsa sevgililer günü Önemini yitiriyor zaten
Hayır, malesef henüz değilim hayatım; ama 4.5 senelik bi ilişkim var. Bu yaz bişeyler düşünüyoruz :) babam sıkıntı çıkarabilir, ama bakalım :)Kesinlikle canım
Sen evli miydin?
Kismetinde varsa olur mavisim insallah istedigin kişi kismetindirHayır, malesef henüz değilim hayatım; ama 4.5 senelik bi ilişkim var. Bu yaz bişeyler düşünüyoruz :) babam sıkıntı çıkarabilir, ama bakalım :)
Oy güzel yürekli Ezgim. İnşAllahhhhKismetinde varsa olur mavisim insallah istedigin kişi kismetindir
İnsallah canm benmmOy güzel yürekli Ezgim. İnşAllahhhh
Her baba sıkıntı çıkarır merak etmeHayır, malesef henüz değilim hayatım; ama 4.5 senelik bi ilişkim var. Bu yaz bişeyler düşünüyoruz :) babam sıkıntı çıkarabilir, ama bakalım :)
Senin de böcüğümmmmmmmSevgililer gununuz kutlu olsunnn:)
İnşAllah canım inşAllah...Her baba sıkıntı çıkarır merak etme
4.5 sene maşallah
Kavuşursunuz inşallah hemencik
Babalar ve nazları olmazsa ekşını kalmıyor işinİnşAllah canım inşAllah...
Babalar ayrı bi heyecan katıyor ilişkiye hahah
Insallah olur mavisimm hayirlisiyla :)Hayır, malesef henüz değilim hayatım; ama 4.5 senelik bi ilişkim var. Bu yaz bişeyler düşünüyoruz :) babam sıkıntı çıkarabilir, ama bakalım :)
Yasmiiiinnnn uyudun mu kuzum :)Babalar ve nazları olmazsa ekşını kalmıyor işin
Baban niye sorun çıkarır peki, mesela benimki ailesini sevmemişti
Uyucam simdi beybim. Daha fazla dayanamicimYasmiiiinnnn uyudun mu kuzum :)
Uyucam simdi beybim. Daha fazla dayanamicim
Sen niye ayaktasin bu saatte? Gerci sen gec uyuyordun degil mi?