- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.141
Ben de buralardan gideriiim
Eger sen yoksaaann
Bırakıp gidemezsen beniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de buralardan gideriiim
Eger sen yoksaaann
Buda benden sana gelsin dinleeee sonra gel banaaaaa
zaten kimse kalmadı ehuheueÇıkıyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buda hepinize
zaten kimse kalmadı ehuheue
ohh ohhh norwegian benim oldu margayla kescen baglantını macoyum benyavrum ben sana da yeşil ışık yakıyorum
nerden bulcam sen gibisini
he anladım kız ondan diyom herkes kactı diyeYok ya şarkıyı duyunca çıkıyorum dedim
Tv karşısına geçeyim teli şarjza takayım telden devam ederim uykum yok bu gece kk benimm
gorusuruzzzz canım yarına tatlı uykular ruyanda beni gorbaya bir uykum geldi ağlamak uyku salgılatıyor sanırım
hiç ağlamayın siz
kuzucuklar iyi geceler hepinize yarın buluşmak üzere tatlibikiz archangelus Huy Meselesi
YARIŞMAYI ÇILGINCA BEKLİYORUM şu son saate bakim o ana kadar atarım sanırsam
ıyı uykular canımbaya bir uykum geldi ağlamak uyku salgılatıyor sanırım
hiç ağlamayın siz
kuzucuklar iyi geceler hepinize yarın buluşmak üzere tatlibikiz archangelus Huy Meselesi
Beyaz show var demi bu aksam onu izlerim baslamistir herhalde :)he anladım kız ondan diyom herkes kactı diye
Iyi gecelee canim benimmmmm :)baya bir uykum geldi ağlamak uyku salgılatıyor sanırım
hiç ağlamayın siz
itibarımı kurtarıyım bunu dinleyin siz
gıdelım bırlıkteeAyyyyy yerimmm hobbitlerim.hobitlerin koyunde yasamakn isitiyorum bennn
Gel gidelim kuzum :)gıdelım bırlıktee
Senin deeeeeeeeeeeeeTüm aşk böcüklerinin sevgililer günü kutlu olsun