- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.881
safım ben anlamadımıkıncıde anladım bende
estsafım ben anlamadım
evdeydıkne gezdim ama bu gün :))
sizler neler yaptınız hanımlar ?
tamam margım grs optmBiraz keyfim yok, gelirim yine ben görüşürüz..
biz buralarda oluruz keyfini de al öyle gel :)Biraz keyfim yok, gelirim yine ben görüşürüz..
aldım tabi fesler aldım başıma :))evdeydıkneler aldın alısverıs yaptın mııı
Elbise form ve desen olarak çok hareketli, dolayısıyla bununla kombine edilen parçalar daha sade seçilebilirdi. Deri ceket tercihi doğru ancak daha detaysız olması gerekirdi. Bu uzunluktaki bir botsa daha kısa bir etekle giyinilmeli. Botun bağcıksız olması ve detaylarının bol olmaması gerekirdi. Ele takılan aksesuar ise bu kadar hareketli parça içinde gözü yoruyor. Renk değeri olarak doğru bir yaklaşım. Çorap tercihi doğru.
bana hıc boyle bı ıltıfat etmedınnnnnnnKendi sesimi duyma şansım olsaydı keşke bir türlü duyamadım yasenin sesin de çok tatlıııı...
Sesini duyunca boğazında ses telleri olası geliyor insanın ..
VayyyyyyKendi sesimi duyma şansım olsaydı keşke bir türlü duyamadım yasenin sesin de çok tatlıııı...
Sesini duyunca boğazında ses telleri olası geliyor insanın ..
Renk olarak uyum sağlanmaya çalışılmış ancak ayakkabıda da bu yaklaşım devam edince çok takım (forma mantığında) olmuş. Böyle bir yırtmacın altına bu ayakkabı yanlış olmuş. Pudra renklerinde gelen zarif bir detayı bilek bandı kesip, bacak boyunu kısaltmış ve ayağı da olduğundan daha büyük göstermiş. Dantel ve burdan pamuk saten gibi görünen etek kumaşının uyumu güzel. Materyal olarak doğru seçim. Çantanın metal detaylarının olmaması gerekirdi, form olarak da bu kadar romantik bir kombinin bu kadar köşeli detaylı bir çantayla kombinlenmesi doğru olmamış.
Pantolon paçalarının bilekte birikmemesi gerekiyordu.Bu bluzun casual bir skinny pantolonla kombinlenmesi yanlış. Bilekte biten yine dar bir havuç kesim pantolonla kombinlenebilirdi. Ayakkabı tercihi daha ince ve yüksek topuklu bir stiletto olabilirdi. Bütün bu detayların yanısıra diğer kombinler içinde iyiler arasında.
Cesaretsiz ve heyecansız bir tercih olmuş, hiçbir bir risk alınmamış. Elbisenin kalıbında hatalar var. Keşke böyle güzel, maskülen bir ceket kullanmışken cekette farklı bir renk tercih etseydin.
Ufak tefek hatalar dışında (aynı formdaki elbisenin mat olanını tercih etseydin bu kadar hareketli bir ceketi daha fazla yıldız haline getirirdi) doğruya yakın olmuş.
O elbise ile hatta bırak elbiseyi normal zamanda da kullanılmaması gereken bir çanta. Bu kombine uygun ceket de o değil. Başarısız bir kombin.
Ayakkabı tercihin hatalı. içinde görünen beyaz t-shirtün kesinlikle olmaması gerek. Bu kadar hareketli bir parça giyiyorsan da hem bacak ten renginin görünmemesini hem de saçlarının jilet gibi toplanmasını tercih ederim.
Elbisenin kalıbında hatalar var. Heyecansız bir kombin ama genel olarak yanlış bir tercih diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?