- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.861
bende bı etkı yapmadı ama bılemem tabıkullanma onu o kadar cildin kötü mü ki o çok ağır
benimde akneler çıkıp durur ama onları asla düşünmedim canım
kilo aldırır saç döker
haha benımde oylee takıntılarım varEn onem verdigim sey
Esimin dislerine, ellerine falan asik oldum ilk ben zatenBu devirde bu kadar temiz erkegi buldum kacirmayayim dedim saka saka ilk gozlerine asik oldum sonra dislerine
a vitamini surcem yuzume bide onu deniycem kullananlar faydasını gormusler..cildim okdr kotu degil ama nedense direkt zoretanin diyolar anlamadımkullanma onu o kadar cildin kötü mü ki o çok ağır
benimde akneler çıkıp durur ama onları asla düşünmedim canım
kilo aldırır saç döker
ruh yok be .. pantolanla gomlekle sızmısım genede olsun hıh bu ne sımdıValla ben suan bunu dinliyorum
Yahu ben seni resimlerden gördüm öyle kafaya takacağın kadar fena halde değil ki yüzün..a vitamini surcem yuzume bide onu deniycem kullananlar faydasını gormusler..cildim okdr kotu degil ama nedense direkt zoretanin diyolar anlamadım
ruh yok be .. pantolanla gomlekle sızmısım genede olsun hıh bu ne sımdı
Keşke müziği kapatsaydım ya..fon muzıgı ele verır senı
hahahKeşke müziği kapatsaydım ya..
Benim olduğumu anladın of
hay kafama..
hahahsesın cok etkıleyıcı
oo hıc boyle ıltıfat edenım olmamıstıKendi sesimi duyma şansım olsaydı keşke bir türlü duyamadım yasenin sesin de çok tatlıııı...
Sesini duyunca boğazında ses telleri olası geliyor insanın ..
Bu nasıl bi yürüme şekli yaKendi sesimi duyma şansım olsaydı keşke bir türlü duyamadım yasenin sesin de çok tatlıııı...
Sesini duyunca boğazında ses telleri olası geliyor insanın ..
Ne yürüyüşü mavimBu nasıl bi yürüme şekli ya
oo hıc boyle ıltıfat edenım olmamıstısey kem kum
bunlara dahıl olabılmek ne mutlu margHer kişiye özel ayrı güzel sözlerim sıfatlarım vardır benim..
Fazlasını hak ediyorsun da bakma sen sözcük torbam hafif..bunlara dahıl olabılmek ne mutlu marg
Ya son zamanlarda kullanılan bi tabir var, genelde erkekler kızlara iltifat edince falan söyleniyor kuzum, ona dayanarak espiri yaptımNe yürüyüşü mavim
margım sende herseyın en guzelını hakedıyosunnFazlasını hak ediyorsun da bakma sen sözcük torbam hafif..
ıkıncıde anladım bendeYa son zamanlarda kullanılan bi tabir var, genelde erkekler kızlara iltifat edince falan söyleniyor kuzum, ona dayanarak espiri yaptım
Ya son zamanlarda kullanılan bi tabir var, genelde erkekler kızlara iltifat edince falan söyleniyor kuzum, ona dayanarak espiri yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?