- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.841
Gunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah takma diş dedinde aklıma bununla ilgili bi an geldi
Gunaydinnn
O benim birtanem ama gunes cikti eridi bi kolu kaldi ahahaCok yakisikli, agzi var dili yok bi adam bulmussun iste , sizin askiniz da gunes dogana kadar olsun
Fena ruyalar gordum anlamlarina baktim cok iyi anlamlari var :)Erken uyandin margacm uaa
Tesekkur ederi o guzel yorumlarin icin canim :)Huy Meselesi canım kutlarım bu yarışma da yine çok hoş olmuş Ben oyumu 2 numaradan yana kullanıyorum , herkes birbirinden şık ama beni cezbeden 2 numara oldu Aynı eteğin kırmızısı var bende çok şık bi parça sende iyi kombinlemişsin , keşke elinde siyah ufak bi çanta olsaydı Başarılar ...
Beni gordun dimiiiFena ruyalar gordum anlamlarina baktim cok iyi anlamlari var :)
Yok bebegim seni gormedimnama forumdan da gordugum bi kac kisi vardiBeni gordun dimiii
Ya beni niye gormuyosunnYok bebegim seni gormedimnama forumdan da gordugum bi kac kisi vardi
Cunku sen beni dun gece iplemesin tripliyim hihYa beni niye gormuyosunn
kullanma onu o kadar cildin kötü mü ki o çok ağıryok zoretanin diye bişi
Uykum var dedim sana dimi yaevrummmmCunku sen beni dun gece iplemesin tripliyim hih
Haha nedenkendimi mehter takımı gibi hissediyorum bir ileri iki geri
Hicte bileeeeee hih aldatiyorsun beni hahaUykum var dedim sana dimi yaevrummmm
sulemem kızarsınHaha neden
Kimle meselaaaHicte bileeeeee hih aldatiyorsun beni haha