En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Bütün parçalar çok detaylı ve tarzları hepsinin ayrı telden. Aşırı göz yorucu görünüyor. Bu kadar detaylı parçaları birleştirmen büyük hata olsa da tek renk olması doğru olmuş ama yutturucu olmamamış. Saçlarını bu kombinde açmaman gerekirdi. Özellikle bu etekle bu çorabı birlikte asla giymemeni öneririm.

Bu elbiseyi bu tarz bir deri ceketle , böyle bir çantayla giymeni önermem. Hepsi ayrı star. Bu botla elbise ve çorap seçimi doğru. Tam elbisenin hizasında veya biraz daha uzun siyah bir palto giyebilirdin. İlla da deri ceket giymek istiyorsan da bu kadar detaylı bir deri ceket olmaması gerekirdi. Bu elbiseyle asla püsküllü bir çanta kullanmaman gerekir. Kombin olarak doğru değil ancak parçalar tek başına çok güzel.

Siyah bazen kurtarıcı olurken bazen de yanlış kullanımla bu hale gelebilir. Buradan göründüğü kadarıyla Elbise ve hırka kızıllı bir siyah, detaylardaki kürkler yeşilli bir siyah, çanta renksiz bir siyah, botlarda mavili bir siyah. Siyah kullanımında tonların yakınlığına dikkat etmek gerekiyor.

Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.
Açıkçası en güzel yorumları yaptınız:)
Teşekkürler...Bu başlıklara uğrarsanız hep kendi adıma mutlu olurum bakış açısı kazanmak adına...:)

Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.

Açıkçası en güzel yorumları yaptınız:)
Teşekkürler...Bu başlıklara uğrarsanız hep kendi adıma mutlu olurum bakış açısı kazanmak adına...:)

Cathy arkadasin dedigine katiliyorum.
Bilen insanlarin yorumlari hoş gercekten. ;-)

Yorumlarınızı tek tek okudum, emeğinize sağlık. Doğru bildiğimiz yanlışlar elbet vardır. Bunları bilirkişi gözüyle görmek güzel Teşekkür ederiz yorumlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…