- 23 Şubat 2011
- 186
- 25
- 118
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
Elbisenin göğüs kısmında kalıp hataları var. İnce çorap yerine opak çorap da tercih edebilirdin. Bunların dışında güzel olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbisenin göğüs kısmında kalıp hataları var. İnce çorap yerine opak çorap da tercih edebilirdin. Bunların dışında güzel olmuş.
Resimdeki soru işaretleri anlamlı olmuş. Neden böyle bir kombin??
Bütün parçalar çok detaylı ve tarzları hepsinin ayrı telden. Aşırı göz yorucu görünüyor. Bu kadar detaylı parçaları birleştirmen büyük hata olsa da tek renk olması doğru olmuş ama yutturucu olmamamış. Saçlarını bu kombinde açmaman gerekirdi. Özellikle bu etekle bu çorabı birlikte asla giymemeni öneririm.
Bilekliğe hiç gerek yok. Bu elbisenin altında sade bir stiletto da güzel olurdu( Parmakların görünmemesi adına) Elbisenin ince askısını çıkarttırabilirsen daha havalı olursun. Bu ufak detayların dışında güzel olmuş.
Çok alışık olduğumuz bir görüntü. Casual giyim için belki ama sevgililer günü yemeği için çok özensiz. (Balık ekmek yemeğe gidilmeyecekse :)) Renk birleşimleri güzel.
Elbise, elbisenin boyu, bilekte biten, uzun burunlu ayakkabı tercihi, 80 lerden kalma çanta: parça parça olarak da kombin olarak da hiç doğru değil.
İkinci resimde ayakkabının taşını ve çantanın detaylarını görmeyene kadar iyiydi.
Bu elbiseyi bu tarz bir deri ceketle , böyle bir çantayla giymeni önermem. Hepsi ayrı star. Bu botla elbise ve çorap seçimi doğru. Tam elbisenin hizasında veya biraz daha uzun siyah bir palto giyebilirdin. İlla da deri ceket giymek istiyorsan da bu kadar detaylı bir deri ceket olmaması gerekirdi. Bu elbiseyle asla püsküllü bir çanta kullanmaman gerekir. Kombin olarak doğru değil ancak parçalar tek başına çok güzel.
Siyah bazen kurtarıcı olurken bazen de yanlış kullanımla bu hale gelebilir. Buradan göründüğü kadarıyla Elbise ve hırka kızıllı bir siyah, detaylardaki kürkler yeşilli bir siyah, çanta renksiz bir siyah, botlarda mavili bir siyah. Siyah kullanımında tonların yakınlığına dikkat etmek gerekiyor.
Bu elbise ile saçları toplaman gerekir. Elbisenin boyunun yere tam sıfır olması lazım. Çok düşünülmüş bir kombin değil ama güzel bir elbise.
Belli bir stiliniz olduğu hissediliyor. Kombinizi beğendim.
merhaba çok farklı yorumlamışsınız ve güzel:) moda tasarımla bir ilginiz var mı merak ettim?............
Belli bir stiliniz olduğu hissediliyor. Kombinizi beğendim.
bu arkadasin kombinini ben de begendim gercekten..
Sanirim tasarimcisiniz..
Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.merhaba çok farklı yorumlamışsınız ve güzel:) moda tasarımla bir ilginiz var mı merak ettim?
Açıkçası en güzel yorumları yaptınız:)Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.
Çok teşekkür ederimAçıkçası en güzel yorumları yaptınız:)
Teşekkürler...Bu başlıklara uğrarsanız hep kendi adıma mutlu olurum bakış açısı kazanmak adına...:)
Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.
Açıkçası en güzel yorumları yaptınız:)
Teşekkürler...Bu başlıklara uğrarsanız hep kendi adıma mutlu olurum bakış açısı kazanmak adına...:)
Yalan ya, etmedi diyor bir de..bana hıc boyle bı ıltıfat etmedınnnnnnn
Yorumlarınızı tek tek okudum, emeğinize sağlık. Doğru bildiğimiz yanlışlar elbet vardır. Bunları bilirkişi gözüyle görmek güzel Teşekkür ederiz yorumlar için...Lisans ve lisansüstü eğitimimi bu alanda yaptım. 10 yıldır da profesyonel olarak moda tasarımcısı olarak çalışıyorum.
Kıskandınız mı hanımefendi..Vayyyyyy