- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.761
hepımızde var kk bızım uykumuzu bozuyooo kazen banlıcak bu cumleyı gorunce hahaBen de iyiyim, yine geç uyucam uykum gelmiyor bi türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepımızde var kk bızım uykumuzu bozuyooo kazen banlıcak bu cumleyı gorunce hahaBen de iyiyim, yine geç uyucam uykum gelmiyor bi türlü
sinirliyim sinirli su cildim bi duzelmedi ya
cilt sorunum var cnm ya gecmek bilmeyen kac defa cilt doktoruna gittim bi halt becerdikleride yokhayırdırrrrrrrrrr.......!!!
kahretsınk hayır marg motıve olamadım bugun hıc calısmadımAlirim tabi :) bu saate kadar yibe haril haril ders calistin dimiii
Cok tipsiz demiiİyi çağır o kardan adamı sana baksın
evet maalesef yine fondotenle saklancak boyutta ama rahatsız ediyor teshis konulamadıAkne sorunun mu var canim
akne mı .. cılt tıpın nasıl tatlım..cilt sorunum var cnm ya gecmek bilmeyen kac defa cilt doktoruna gittim bi halt becerdikleride yok
Neden canimkahretsınk hayır marg motıve olamadım bugun hıc calısmadım
bıde boynuz takmıs .. burda eserıne ne gıbı anlamlar kattın acabaCok tipsiz demiiEki Görüntüle 1425628
karma kaslarım nerdeyse yok olucak kuruluktan abuk sabuk bi cilt yaakne mı .. cılt tıpın nasıl tatlım..
Kuzum bende de vardi hic cildine bisey surmeeevet maalesef yine fondotenle saklancak boyutta ama rahatsız ediyor teshis konulamadı
rahat bırak cıldını .. fondotewn mahveder , azdırır orayı kızevet maalesef yine fondotenle saklancak boyutta ama rahatsız ediyor teshis konulamadı
Allaaam kulaklara bakCok tipsiz demiiEki Görüntüle 1425628
Aynı şeyi yazmışız bebemmmbıde boynuz takmıs .. burda eserıne ne gıbı anlamlar kattın acaba
canım vazelın sur kas bolgene en ıyı cozumkarma kaslarım nerdeyse yok olucak kuruluktan abuk sabuk bi cilt ya
Bilmiyorum kankaaa aldim kucagimda vile tasidim bunu hahahabıde boynuz takmıs .. burda eserıne ne gıbı anlamlar kattın acaba
dısarı cıkarken mecbur suruyom fondoten ya yada yuzumun bi bolgesini sacımla kapatmak zorunda kalıyom:))Kuzum bende de vardi hic cildine bisey surmee
hha kalbımız bır bebekAynı şeyi yazmışız bebemmm
herzaman degil dısarı cıkarken suruyoum dahiliye doktoruna goruncem oda endokrin uzmanına yonlendiriyo tum hormonlara bakılsın yarahat bırak cıldını .. fondotewn mahveder , azdırır orayı kız
bende dıyom margada dınlıcek gıbı durmuyo kı ınatcıdısarı cıkarken mecbur suruyom fondoten ya yada yuzumun bi bolgesini sacımla kapatmak zorunda kalıyom:))