- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
Basim catliyor of Allah'im of..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün toparlandım şükürler olsun.Yok be kuzum yatiyorum hala cok bunaldim bugun basimda bi agriyor ki anlatamam.. bakiniyorum iste
Spor bile yapmadik bugun o derece keyifsizim be kuzum..
Ah canımsın sağolasın :) hastasın anladığım kadarıyla geçmiş olsunn :/
Hasta olmak uzereyim.. dinmeyen bi bas agrim var.. bugun vakit gecmek bilmedi ya..
Sabahtan beri yatiyorum zaten kuzum ya ama nasil agriyor basim cok feci sekilde.. teli kapadim dinleneyim dedim ama gecmedi.. dun kar oynadim usuttum herhalde..Ben bugün toparlandım şükürler olsun.
Yapma spor falan sakın, dinlen yat, uyu bol bol. Limon suyu iç şöyle acı acı
Ama neden karda oynadın be gülüm.. Baş ağrısı susuzluktan da oluyor, bol bol sıvı şeylere yüklen. Bu kar ikimize hiç yaramadı zatenSabahtan beri yatiyorum zaten kuzum ya ama nasil agriyor basim cok feci sekilde.. teli kapadim dinleneyim dedim ama gecmedi.. dun kar oynadim usuttum herhalde..
Iyi olmana sevindim tatlim
Iciyorum ama gecmiyor tam alin bolgem agriyor.. dizi izliyordun kapattim bas agrisinsan bi bakayim dedimO zaman çok fena. :/ bir aferin sinus ve parol kullansanız faydası olabilir aslında
Ama neden karda oynadın be gülüm.. Baş ağrısı susuzluktan da oluyor, bol bol sıvı şeylere yüklen. Bu kar ikimize hiç yaramadı zaten
Ama neden karda oynadın be gülüm.. Baş ağrısı susuzluktan da oluyor, bol bol sıvı şeylere yüklen. Bu kar ikimize hiç yaramadı zaten
ıyıyım canım sennnSen napıyon nasılsın bakim?
Geldi benim basimin belasiiiii amma tatli belaaaaa :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
senı yerım yaa .. nese kupumm ustumdekı kotu enerjıyı alıyosun sennn sennn napıyosun canımGeldi benim basimin belasiiiii amma tatli belaaaaa :)
Tatlim evde herkes grip. Bir haftadir direniyorum valla yas kacti bu arada :)Hastalık evresini geçmiş artık yerleşmiş nerden başlasam diyor heralde siz yinede dikkat edin bu ara havalar hiç iyi değil.. :/
Ben de iyiyim, yine geç uyucam uykum gelmiyor bi türlüıyıyım canım sennn
hayırdırrrrrrrrrr.......!!!sinirliyim sinirli su cildim bi duzelmedi ya
Alirim tabi :) bu saate kadar yibe haril haril ders calistin dimiiisenı yerım yaa .. nese kupumm ustumdekı kotu enerjıyı alıyosun sennn sennn napıyosun canım
İyi çağır o kardan adamı sana baksınBi kardan adam yapmisim ki of yabi haha