- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.801
bzımlee ılgılenmek ıstemez mısınNereyle ilgileneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bzımlee ılgılenmek ıstemez mısınNereyle ilgileneyim
izleride geciriyomus zaten aknenin bas dusmanı a vitamini aman doktorlarda otomatige almıs herkese aynı ilac guvenmiyom onlarafondotenler yapıyo .streste cerez kola can dusmanı zaten. o dedıgın a vıtamını baska ne ıse yarıyomus .. herseyı suremem ama korkarım ben , o ılac delı cesaretıydı tabı
Sizinle ilgilenmek isterim tabi ki disimi fircaladim iki dakka hemen trip yapiyon sen debzımlee ılgılenmek ıstemez mısın
Ozel hastaneye mi gittin, devlete mi canim?izleride geciriyomus zaten aknenin bas dusmanı a vitamini aman doktorlarda otomatige almıs herkese aynı ilac guvenmiyom onlara
ben deSizinle ilgilenmek isterim tabi ki disimi fircaladim iki dakka hemen trip yapiyon sen de
devlete gittim ozelede guvenmiyom para icin sacma sapan seyler isteyebiliyolar inmesin yuregime sonraOzel hastaneye mi gittin, devlete mi canim?
Evet ozelin oyle bi dezavantaji var iste. Bazilari cok gereksiz tahliller istiyor.devlete gittim ozelede guvenmiyom para icin sacma sapan seyler isteyebiliyolar inmesin yuregime sonra
Geldim kiiiii bulasiklari attim geldim canim :)margaya serenat bıle yaptım ama yok bu gece bıraz ruhumu oksayıp gıdıyo zalım gız
Suslu kokosssssssssssssssSizinle ilgilenmek isterim tabi ki disimi fircaladim iki dakka hemen trip yapiyon sen de
gece gece tangur tungur yapma kız , komsuyu ındırme asagıGeldim kiiiii bulasiklari attim geldim canim :)
Bak daha tanimiyosun beni cok deli doluyumdur :)estafurullah pecelımm
sana serenat yaptım senın havalardan hemdeGeldim kiiiii bulasiklari attim geldim canim :)
Iki tanecik tabak vardi komsumuz yok kiii hahahagece gece tangur tungur yapma kız , komsuyu ındırme asagı
onu bılıyorum ama en en yapabılecegın seyı bılmıyorum veya yaptıgın hakkında bı dusuncem yokBak daha tanimiyosun beni cok deli doluyumdur :)
mustakıl ev mı en sevdıgımmmm o benım ..oohh en guzelıIki tanecik tabak vardi komsumuz yok kiii hahaha
Haha benim havalardan demek ha.. geldim iste ama simdi siz cikarsiniz gece daha yeni basliyorduuuuusana serenat yaptım senın havalardan hemde
Yok tatlim apartman ama kimse yok yani daireler dolu ama suan evde yoklar baska ulkedeler..mustakıl ev mı en sevdıgımmmm o benım ..oohh en guzelı
Bi kere o kisisel bakimdir susle pusle ne alakasi var hihSuslu kokosssssssssssssss
Yaptiklarimi anlatirim sana bi ara haha :)onu bılıyorum ama en en yapabılecegın seyı bılmıyorum veya yaptıgın hakkında bı dusuncem yok